Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy Kucharza zmianowego. Mile widziane doświadczenie w kuchni wegetariańskiej!
od 6500 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz zmianowy
Lucerny 49, Wawer, Warszawa
Wygasła: 03.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Jesteśmy jednym z pierwszych w Polsce cateringów dietetycznych z ugruntowaną pozycją na rynku. Zatrudniamy ponad 50 osób. Mamy sprawdzony system organizacji pracy, zgrany zespół i przyjemną atmosferę. W związku z dalszym rozwojem firmy poszukujemy osoby na stanowisko Kucharza zmianowego
Godziny pracy: dwu-zmianowa, 6-14 i 13-21, praca 5 dni w tyg (2 wolne)
Wynagrodzenie: 30 zł netto (na rękę)
Rodzaj zatrudnienia: umowa zlecenie, umowa o pracę po okresie próbnym (3 m-ce)
Jesteśmy jednym z pierwszych w Polsce cateringów dietetycznych z ugruntowaną pozycją na rynku. Zatrudniamy ponad 50 osób. Mamy sprawdzony system organizacji pracy, zgrany zespół i przyjemną atmosferę. W związku z dalszym rozwojem firmy poszukujemy osoby na stanowisko STARSZEGO KUCHARZA
Miejsce pracy: Warszawa-Wawer (niedaleko trasy siekierkowskiej)
Godziny pracy: dwu-zmianowa, 6-14 i 13-21, praca 5 dni w tyg (2 wolne)
Wynagrodzenie: 30 zł netto (na rękę)
Rodzaj zatrudnienia: umowa zlecenie, umowa o pracę po okresie próbnym (3 m-ce)
Catering dietetyczny Pomelo jest jedną z pierwszych firm cateringowych w Polsce. Na rynku działa od 2015 roku ciągle się rozwijając i powiększając zakres proponowanych diet
W związku z ciągłym rozwojem szukamy osoby, która będzie nadzorowała pakowanie posiłków i zarządzała zespołem pakowaczy
Szef zespołu pakowaczy
TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW
Zarządzanie zespołem pakowaczy, w tym planowanie i rozliczanie grafików pracy, rekrutacja
Zapewnienie prawidłowych warunków pracy (BHP, HACCP)
Nadzór nad zgodnością ilościową i estetyką pakowanych potraw
Współpraca z magazynierami
Ścisła współpraca z produkcją w zakresie planowania dań i logistyki pakowania
Udział w opracowywaniu menu oraz planów produkcyjnych