Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (13)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 13 )
Pracownik gospodarczy
Mikorzyn
Wygasła: 15.05.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
wykonywanie drobnych prac remontowych i porządkowych w obiektach i na terenie ośrodka; wykonywanie prac pielęgnacyjnych i porządkowych terenów zielonych ośrodka
1. samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw
napojów i wyrobów garmażeryjnych
2. przygotowanie i wydawanie potraw gorących i dań garmażeryjnych zgodnie z jadłospisem i procedurą oraz kolejnością zamówień
3.prawidłowa odbsługa maszyn i urządzeń kuchennych
Obsługa gości hotelowych w restauracji i pokojach hotelowych.
Serwowanie potraw w restauracji i na przyjęciach.
Przygotowywanie sal konsumenckich dla gości.
Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz czyszczenie naczyń szklanych ekspresu do kawy itp.
Kontrola dat przydatności do spożycia serwowanych produktów.
Współpraca z innymi pracownikami hotelu
od 27,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
kucharz
Mikorzyn
Wygasła: 19.02.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
1. samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw
napojów i wyrobów garmażeryjnych
2. przygotowanie i wydawanie potraw gorących i dań garmażeryjnych zgodnie z jadłospisem i procedurą oraz kolejnością zamówień
3.prawidłowa odbsługa maszyn i urządzeń kuchennych
1. samodzielne sporządzanie różnymi technikami i metodami potraw
napojów i wyrobów garmażeryjnych
2. przygotowanie i wydawanie potraw gorących i dań garmażeryjnych zgodnie z jadłospisem i procedurą oraz kolejnością zamówień
3.prawidłowa odbsługa maszyn i urządzeń kuchennych
terminala płatniczego oraz inny urządzeń wyposażenia recepcji.
Nadzór nad bieżącą ewidencją pokoi.
Wykonywanie innych niewymienionych zadań wynikających z przedmiotu działań z polecenia przełożonego lub prezesa
Obsługa gości hotelowych w restauracji i pokojach hotelowych.
Serwowanie potraw w restauracji i na przyjęciach.
Przygotowywanie sal konsumenckich dla gości.
Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz czyszczenie naczyń szklanych ekspresu do kawy itp.
Kontrola dat przydatności do spożycia serwowanych produktów.
Współpraca z innymi pracownikami hotelu
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner
Mikorzyn
Wygasła: 23.06.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Obsługa gości hotelowych w restauracji i pokojach hotelowych.
Serwowanie potraw w restauracji i na przyjęciach.
Przygotowywanie sal konsumenckich dla gości.
Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz czyszczenie naczyń szklanych ekspresu do kawy itp.
Kontrola dat przydatności do spożycia serwowanych produktów.
Współpraca z innymi pracownikami hotelu
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pokojowa
Mikorzyn
Wygasła: 20.06.2022
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
- utrzymanie czystości w pkojach hotelowych
- wymiana pościeli
ręczników
mycia okien itp
- utrzymanie czystości na korytarzach hotelowych
w restauracji
kawiarni i w toaletach
- zgłaszanie do recepcji wszelkich braków w wyposażeniu pokoi
- kontrolowanie sprawności urządzeń znajdujących się w pokojach hotelowych
- rozsądne gospodarowanie środkami chemicznymi służącymi do utrzymiania czystości
- udzielanie gościom hotelowym kompetentnych odpowiedzi
Samodzielne sporządzanie róznymi technikami i metodami potraw
napojów i wyrobów garmażeryjnych
przygotowanie i wydawanie potraw gorącychi dań garmażeryjnych zgodnie z jadłopisem i procedura oraz kolejnością zamówień
dbanie o wyskoą jakość oraz estetykę wydawanych dań
przestrzeganie przepisów GHP/GMP oraz HACCP
Czuwanie nad właściwym zabezpieczeniem gotowej produkcji półfabrykatów i surowców
prawidłowa obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
właściwe przechowywanie surowcówi potraw
mycie i dezynefkcja sprzętu gastronomicznego.
Wspólpraca z innymi pracownikami kuchni oraz kelnerami.
Wykonywanie innych niewymienionych zadań wynikających z przedmiotu działania z polecenia przełożonych od Prezesa Ośrodka