Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Obsługiwanie maszyn produkcyjnych - wytwarzających pieczywo chrupkie
snacki; zwracanie uwagi na jakość wytwarzanych produktów; dbanie o czystość stanowiska pracy
od 5 100 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Referent ds. logistyki i gospodarki magazynowej
Ropczyce
Wygasła: 30.11.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- Utrzymanie właściwych stanów magazynowych zgodnie z wewnętrznymi procedurami
- Ewidencja zamówień własnych
zakupów i zleceń produkcyjnych w systemach informatycznych;
- Przygotowanie zestawień i raportów w oparciu o już istniejące arkusze kalkulacyjne;
- Inne prace biurowe związane z ewidencją magazynową.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 1 rok.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 1 rok.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
• pakowanie i przygotowywanie wyrobów piekarniczych do transportu;
• przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych;
• rozkładanie towaru;
• utrzymywanie w czystości magazynu i porządkowanie składowanych przedmiotów;
• informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów;
• sortowanie
etykietowanie towaru wg ustalonych zasad;
• wydawanie towaru odbiorcom zgodnie z dokumentacją;
• wspieranie pracy innych magazynierów;
• kontrolowanie zgodności stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 1 rok.
Praca w godz.: 18:00 - 02:00
- krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
- ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
- formowanie ciasta na pieczywo;
- posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
- smarowanie blach piekarniczych;
- układanie ciasta do wypieku w foremki;
- układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
- mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo;
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 1 rok.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo;
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Umowa na okres próbny do 3 miesięcy
Specjalista ds. sprzedaży - handlowiec (pieczywo świeże)
Ropczyce
Wygasła: 30.09.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów oraz budowanie i utrzymywanie długoterminowych relacji biznesowych;
- rozwijanie sprzedaży u aktualnych Klientów firmy;
- wdrażanie nowych produktów na rynek;
- realizacja działań marketingowych w celu promowania oferty firmy;
- monitorowanie i rozwiązywanie problemów / reklamacji klientów.
Praca w terenie (godziny pracy do ustalenia).
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
później umowa na rok
od 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. obsługi klienta - pieczywo świeże
Ropczyce
Wygasła: 30.09.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- Nawiązywanie i budowanie pozytywnych relacji handlowych i sprzedażowych z klientami firmy
- Prezentacja produktów do klientów
- Współpraca z kierowcami realizującymi dostawy do klientów na trasach wywozowych
- Ewidencja sprzedaży (wystawianie dokumentów WZ/ faktur VAT)
- Zapewnienie bieżącej obsługi biura.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca w godz.: 9:00 - 17:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 9:00 - 17:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
Obsługiwanie maszyn produkcyjnych - wytwarzających pieczywo chrupkie
snacki; zwracanie uwagi na jakość wytwarzanych produktów; dbanie o czystość stanowiska pracy
od 5 100 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
PIEKARZ - CIASTOWY
Ropczyce
Wygasła: 31.07.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 9:00 - 17:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca w godz.: 9:00 - 17:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
UMOWA NA OKRES PRÓBNY DO 3 MIESIĘCY
Referent - Specjalista ds. zakupów i gospodarki magazynowej
Ropczyce
Wygasła: 17.05.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- Planowanie zapotrzebowań produkcyjnych uwzględniających prognozy sprzedaży i popytu
zapasy
dostępne zasoby;
- Poszukiwanie dostawców i negocjowanie z nimi warunków zakupowych;
- Dokonywanie zakupów surowców
opakowań i mat. eksploatacyjnych;
- Utrzymanie właściwych stanów magazynowych zgodnie z wewnętrznymi procedurami;
- Ewidencja zamówień własnych
zakupów i zleceń produkcyjnych w systemach informatycznych;
- Przygotowanie zestawień i raportów w oparciu o już istniejące arkusze kalkulacyjne;
- Inne prace biurowe związane z ewidencją magazynową.
Praca na okres próbny 3 miesiące
następnie umowa na 1 rok.
Pracodawca zapewnia szkolenie stanowiskowe
- planowanie i obsługiwanie procesów logistycznych związanych z zaopatrzeniem;
- planowanie i obsługiwanie procesów logistycznych związanych z produkcją;
- realizowanie prac związanych z gospodarką magazynową.
Praca na okres próbny 3 miesiące
następnie umowa na 1 rok
od 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. jakości
Jeżowe
Wygasła: 30.06.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Rozwój i utrzymanie systemów zarządzania jakością i żywności BRC i IFS oraz standardów i norm Klientów.
Udział w audytach certyfikujących i audytach Partnerów biznesowych.
Opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji systemowej.
Opracowywanie i nadzór nad dokumentacja produktową i technologiczną.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i analizowanie przyczyn źródłowych niezgodności.
Nadzór nad realizacją działań korygujących i naprawczych.
Rozpatrywanie reklamacji
ustalanie ich przyczyn
raportowanie wyników działań reklamacyjnych.
Przeprowadzanie szkoleń pracowników w zakresie obowiązujących systemów jakościowych.
Opracowywanie raportów wskaźników jakościowych.
Nadzór nad sprzętem kontrolo pomiarowym.
Bieżące kontrolowanie procesów technologicznych i raportowanie stwierdzonych odchyleń jakościowych.
Kontrolowanie higieny stanowisk i dopuszczanie linii produkcyjnych do produkcji.
Zwalnianie opakowań do produkcji i wyrobów gotowych do dystrybucji.
Zlecanie badań środowiska pracy
produktu
analizowanie wyników badań.
Współpraca z innymi działami w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności.
Firma zapewnia:
Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę.
Atrakcyjne wynagrodzenie 6 000 8 000 zł brutto. Możliwość rozwoju zawodowego.
Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- planowanie i obsługiwanie procesów logistycznych związanych z zaopatrzeniem;
- planowanie i obsługiwanie procesów logistycznych związanych z produkcją;
- realizowanie prac związanych z gospodarką magazynową.
Praca na okres próbny 3 miesiące
następnie umowa na 1 rok
od 4 700 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Młodszy technolog
Ropczyce
Wygasła: 31.03.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- opracowywanie dokumentacji technologicznej
specyfikacji nowych produktów z uwzględnieniem wymagań jakościowych i prawnych
- wykonywanie prób technologicznych dla nowych produktów
- współpraca z dostawcami surowców i materiałów.
Praca na okres próbny 3 miesiące
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca na okres próbny : DO 3 MIESIĘCY
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca na okres próbny : DO 3 MIESIĘCY
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca na okres próbny : DO 3 MIESIĘCY
Rozwóz towarów na terenie województwa podkarpackiego.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 12 miesięcy.
Praca w godz.: 24:00 - 08:00
od 4 300 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista do spraw obsługi klienta - pieczywo świeże
Ropczyce
Wygasła: 31.03.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- Nawiązywanie i budowanie pozytywnych relacji handlowych i sprzedażowych z klientami firmy;
- Prezentacja produktów do klientów;
- Współpraca z kierowcami realizującymi dostawy do klientów na trasach wywozowych;
- Ewidencja sprzedaży (wystawianie dokumentów WZ / faktur VAT );
- Zapewnienie bieżącej obsługi biura
od 5 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Lider sekcji logistyki - specjalista ds. floty pojazdów
Masarska 10A, Ropczyce
Wygasła: 27.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
W zakresie logistyki :
• Zapewnienie ciągłości obsługi logistycznej klientów – sektor sklepów spożywczych / HORECA na terenie Podkarpacia i województw sąsiednich ,
• Zarządzanie i kierowanie podległym zespołem pracowników,
• Współpraca z podmiotami gospodarczymi realizującymi dostawy do klientów i rozliczanie ich usług ,
• Zapewnienie wymaganej dokumentacji magazynowej i sprzedażowej - zapewnienie jej prawidłowego obiegu,
W zakresie floty pojazdów:
• Opieka nad flotą samochodów
• Zarządzanie obszarami takimi jak serwis, opony, ubezpieczenia, monitoring GPS, szkody komunikacyjne, wynajem samochodów ,
• Realizacja zamówień na nowe samochody ,
• Prowadzenie procesów optymalizacji kosztów ,
• Nadzór nad procesem likwidacji szkód samochodowych ,
• Weryfikacja działań serwisowych w celu zapewnienia jak najszybszej realizacji napraw, przeglądów oraz bieżącej obsługi flot
Organizowanie sprzedaży pieczywa świeżego na terenie Podkarpacia i sąsiednich województw - sektor sklepów spożywczych / HORECA,
Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z klientami,
Aktywne poszukiwanie nowych rynków zbytu,
Zarządzanie zespołem sprzedażowym -nadzór nad odpowiednim stanem zatrudnienia i poziomem wyszkolenia Partnerów Gospodarczych/pracowników zapewniających realizację dostaw do klientów i ewidencję sprzedaży,
Zapewnienie prawidłowego i efektywnego przebiegu dostaw,
Nadzorowanie spraw związanych z obsługą i ewidencją procesu dostaw,
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
między innymi takich jak: poziome maszyny pakujące
pionowe maszyny pakujące;
- przeprowadzanie wizualnej kontroli jakości pakowanych towarów.
Praca w godz.: 11:00 - 19:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
Rozwóz towarów na terenie województwa podkarpackiego.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 16 miesięcy.
Praca w godz.: 23:00 - 07:00
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista do spraw gospodarki magazynowej
Ropczyce
Wygasła: 15.11.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- negocjowanie i zamawianie surowców i opakowań;
- ewidencja dokumentów magazynowych w systemie informatycznym;
- nadzór nad prawidłowym ewidencjonowaniem i rozliczaniem magazynów;
- organizacja wysyłek produktów do klientów
od 5 200 do 7 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. gospodarki magazynowej
Jeżowe
Wygasła: 30.11.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Negocjowanie i zamawianie surowców i opakowań
ewidencja dokumentów magazynowych w systemie informatycznym
nadzór na prawidłowym ewidencjonowaniem i rozliczeniem magazynów
organizowanie wysyłek produktów do klientów.
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia
• pakowanie i przygotowywanie wyrobów piekarniczych do transportu;
• przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych;
• rozkładanie towaru;
• utrzymywanie w czystości magazynu i porządkowanie składowanych przedmiotów;
• informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów;
• sortowanie
etykietowanie towaru wg ustalonych zasad;
• wydawanie towaru odbiorcom zgodnie z dokumentacją;
• wspieranie pracy innych magazynierów;
• kontrolowanie zgodności stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym.
Praca w godz.: 18:00 - 02:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
między innymi takich jak: poziome maszyny pakujące
pionowe maszyny pakujące;
- przeprowadzanie wizualnej kontroli jakości pakowanych towarów.
Praca w godz.: 11:00 - 19:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn produkcyjnych;
- konserwacja oraz prowadzenie napraw bieżących maszyn i urządzeń technicznych i produkcyjnych;
- weryfikacja stanu maszyn
monitorowanie i zgłaszanie zapotrzebowania na części zamienne.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
Udział w tworzeniu koncepcji pakowania produktów; tworzenie dokumentacji produktowej i nadzór nad specyfikacjami surowców; przygotowanie specyfikacji pakowania dla nowych produktów; udział w wprowadzaniu nowego produktu do sprzedaży; współpraca z dostawcami opakowań; przygotowywanie i aktualizowanie treści marketingowych do umieszczenia na stronach www; uczestnictwo w budowaniu programów marketingowych firmy oraz wdrażaniu akcji promocyjnych dla produktów; opracowanie koncepcji i treści materiałów marketingowych (np. foldery marketingowe
prezentacje itp.)
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik produkcyjny - pomoc operatora maszyn pakujących i produkcyj.
Inwentaryzacja magazynów; tworzenie dokumentów magazynowych w systemie Comarch XL; generowanie zleceń produkcyjnych i powiązanych dokumentów; rozliczanie produkcji na podstawie otrzymanych dokumentów; prowadzenie ewidencji przychodów i rozchodów; rozliczanie kosztów wytworzenia produktu; współpraca z dostawcami – prowadzenie negocjacji cenowych i optymalizacja kosztów; analiza zapotrzebowania zakładu w surowce i opakowania
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Operator maszyn produkcyjnych i pakujących
Jeżowe
Wygasła: 31.10.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obsługiwanie maszyn produkcyjnych - wytwarzających pieczywo chrupkie
snacki; zwracanie uwagi na jakość wytwarzanych produktów; dbanie o czystość stanowiska pracy
od 5 100 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Przedstawiciel handlowy
Ropczyce
Wygasła: 16.10.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- realizowanie i koordynowanie działań w zakresie wsparcia sprzedaży;
- budowanie wizerunku firmy i/lub marki na rynku;
- projektowanie kampanii sprzedażowych i promocyjnych;
- pozyskiwanie nowych klientów dla firmy;
- budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji biznesowych z klientami firmy;
- budowanie bazy klientów;
- przygotowywanie ofert handlowych;
- prowadzenie rozmów handlowych z klientami oraz aktywny udział podczas negocjacji; - przygotowywanie raportów z wykonywanych działań;
- analizowanie działań konkurencji w celu udoskonalenia oferty handlowej.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 16 miesięcy.
Praca na terenie województwa podkarpackiego
od 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
KIEROWCA SAMOCHODU DOSTAWCZEGO
Ropczyce
Wygasła: 16.10.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Rozwóz towarów na terenie województwa podkarpackiego.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
po okresie próbnym 16 miesięcy.
Praca w godz.: 23:00 - 07:00
od 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
PIEKARZ - PIECOWY
Ropczyce
Wygasła: 12.10.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie;
- wypiekanie pieczywa w piecach elektrycznych i taśmowych;
- dokonywanie oceny jakości surowców
przebiegu faz fermentacji ciasta i procesu wypieku;
- dbałość o właściwie odsianie i napowietrzenie produktów użytych do produkcji zgodnie z procesem technologicznym.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
• pakowanie i przygotowywanie wyrobów piekarniczych do transportu;
• przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji i porządku w przechowywaniu dokumentów magazynowych;
• rozkładanie towaru;
• utrzymywanie w czystości magazynu i porządkowanie składowanych przedmiotów;
• informowanie o zasobach magazynowych i konieczności uzupełnienia zapasów;
• sortowanie
etykietowanie towaru wg ustalonych zasad;
• wydawanie towaru odbiorcom zgodnie z dokumentacją;
• wspieranie pracy innych magazynierów;
• kontrolowanie zgodności stanu zapasów ze stanem ewidencyjnym.
Praca w godz.: 18:00 - 02:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
• krojenie pieczywa i pakowanie krojonego pieczywa do worków;
• ważenie i wsypywanie bułki tartej do torebek;
• formowanie ciasta na pieczywo;
• posypywanie ciast
np. makiem
sezamem;
• smarowanie blach piekarniczych;
• układanie ciasta do wypieku w foremki;
• układanie gotowego pieczywa na półkach
w koszach;
• mycie
czyszczenie plastikowych koszy na pieczywo.
Praca w godz.: 10:00 - 18:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- przesiewanie mąki;
- przestrzeganie starannego sporządzania ciasta zgodnie z obowiązującymi recepturami
wskazówkami technologa;
- przygotowywanie zakwasów i rozczynów zgodnie z ustaloną technologią i cyklem produkcyjnym;
- ocenianie stopnia wyrośnięcia ciasta przed dzieleniem na kęsy;
- obrabianie i formowanie odważonych kęsów ciasta nadając im odpowiedni kształt;
- rozważanie ciasta za pomocą wag stosowanych w piekarni oraz dzielarek;
- przygotowywanie uformowanego ciasta do procesu wypieku
a w szczególności etykietowanie.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
między innymi takich jak: poziome maszyny pakujące
pionowe maszyny pakujące;
- przeprowadzanie wizualnej kontroli jakości pakowanych towarów.
Praca w godz.: 11:00 - 19:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
procedur działania;
- współpraca z działem utrzymania ruchu oraz jakości;
- wykonywanie prostych czynności regulacyjnych urządzeń wchodzących w skład linii produkcyjnej;
- kontrolowanie jakości wytwarzanych wyrobów i ewidencjonowania parametrów jakościowych;
- ustawianie parametrów produkcyjnych/procesowych linii w zależności od produkowanego asortymentu.
Praca w godz.: 09:00 - 17:00
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
- zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn produkcyjnych;
- konserwacja oraz prowadzenie napraw bieżących maszyn i urządzeń technicznych i produkcyjnych;
- weryfikacja stanu maszyn
monitorowanie i zgłaszanie zapotrzebowania na części zamienne.
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
Udział w tworzeniu koncepcji pakowania produktów; tworzenie dokumentacji produktowej i nadzór nad specyfikacjami surowców; przygotowanie specyfikacji pakowania dla nowych produktów; udział w wprowadzaniu nowego produktu do sprzedaży; współpraca z dostawcami opakowań; przygotowywanie i aktualizowanie treści marketingowych do umieszczenia na stronach www; uczestnictwo w budowaniu programów marketingowych firmy oraz wdrażaniu akcji promocyjnych dla produktów; opracowanie koncepcji i treści materiałów marketingowych (np. foldery marketingowe
prezentacje itp.)
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Specjalista ds. gospodarki magazynowej
Jeżowe
Wygasła: 30.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Inwentaryzacja magazynów; tworzenie dokumentów magazynowych w systemie Comarch XL; generowanie zleceń produkcyjnych i powiązanych dokumentów; rozliczanie produkcji na podstawie otrzymanych dokumentów; prowadzenie ewidencji przychodów i rozchodów; rozliczanie kosztów wytworzenia produktu; współpraca z dostawcami – prowadzenie negocjacji cenowych i optymalizacja kosztów; analiza zapotrzebowania zakładu w surowce i opakowania
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Referent ds. produktu i reklamy
Ropczyce
Wygasła: 25.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- udział w tworzeniu koncepcji pakowania produktów;
- tworzenie dokumentacji produktowej i nadzór nad specyfikacjami surowców; - przygotowanie specyfikacji pakowania dla nowych produktów;
- udział we wprowadzaniu nowego produktu do sprzedaży;
- współpraca z dostawcami opakowań;
- przygotowywanie i aktualizowanie treści marketingowych do umieszczenia na stronach www;
- uczestnictwo w budowaniu programów marketingowych firmy oraz wdrażaniu akcji promocyjnych dla produktów;
- opracowanie koncepcji i treści materiałów marketingowych (np. foldery marketingowe
prezentacje itp.).
Praca na okres próbny do 3 miesięcy
Realizowanie i koordynowanie działań w zakresie wsparcia sprzedaży; budowanie wizerunku firmy i/lub marki na rynku; projektowanie kampanii sprzedażowych i promocyjnych; pozyskiwanie nowych klientów dla firmy; budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji biznesowych z klientami firmy; budowanie bazy klientów; przygotowywanie ofert handlowych; prowadzenie rozmów handlowych z klientami oraz aktywny udział podczas negocjacji; przygotowywanie raportów z wykonywanych działań; analizowanie działań konkurencji w celu udoskonalenia oferty handlowej.
Praca w terenie
Obsługa linii produkcyjnej do pieczywa i wyrobów piekarniczych.
Praca w godzinach: 09:00 - 17:00
Pracodawca zapewnia przeszkolenie na stanowisku pracy
od 4 400 do 4 400 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Piekarz - Ciastowy
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Przygotowanie ciasta na pieczywo i wyroby piekarnicze.
Praca w godzinach: 10:00-18:00
Pracodawca zapewnia przeszkolenie na stanowisku pracy
od 4 200 do 4 200 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Piekarz - Piecowy
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obsługa pieców do wypieku pieczywa i wyrobów piekarniczych.
Praca w godzinach: 10:00-18:00
Pracodawca zapewnia przeszkolenie na stanowisku pracy
od 4 200 do 4 200 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Operator maszyn pakujących
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Obsługa maszyn i urządzeń do pakowania wyrobów gotowych.
Praca w godzinach: 11:00 - 19:00
Pracodawca zapewnia przeszkolenie na stanowisku pracy
od 4 400 do 4 400 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik produkcyjny
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Prace pomocnicze na piekarni. Odbieranie wyrobów na blaszki
układanie w pojemnikach.
Praca w godzinach: 10:00-18:00
Pracodawca zapewnia przeszkolenie na stanowisku pracy
od 3 600 do 3 600 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Magazynier - Pakowacz
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Krojenie pieczywa. Precyzyjne pakowanie pieczywa w folię i worki. Etykietowanie gotowych wyrobów. Układanie wyrobów gotowych w pojemnikach.
Pracodawca zapewnia szkolenia stanowiskowe.
Praca w godz.: 18:00 - 02:00
od 3 600 do 3 600 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Elektryk - Elektromechanik utrzymania ruchu
Ropczyce
Wygasła: 22.09.2023
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn produkcyjnych;
- konserwacja oraz prowadzenie napraw bieżących maszyn i urządzeń technicznych i produkcyjnych;
- weryfikacja stanu maszyn
monitorowanie i zgłaszanie zapotrzebowania na części zamienne.
Praca w godz.: 7:00 - 15:00
12:00 - 20:00
Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- samochód służbowy;
- współpracę i wsparcie doświadczonego zespołu współpracowników