Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, Widzew, Łódź
Wygasła: 03.05.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Monitorowanie zgodności działania procesów z procedurami i instrukcjami wewnętrznymi opartymi o wymagania GMP, GHP, CODEX ALLIMENTARIUS oraz standard IFS FOOD
Wspieranie procesów ciągłej poprawy programów jakościowych
Prowadzenie dokumentacji systemowej
Przygotowywanie dokumentacji dla Klientów
Prowadzenie audytów wewnętrznych
Prowadzenie analizy przyczyn źródłowych incydentów
ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, Widzew, Łódź
Wygasła: 15.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
znajomość pracy w systemie magazynowym
przyjmowanie na magazyn surowców i opakowań z jednoczesnym sprawdzeniem ich ilości i jakości i potwierdzeniem tego na odpowiednim dokumencie
dostarczanie na halę produkcyjną środków do produkcji zgodnie ze zgłaszanym zapotrzebowaniem przez pracowników produkcji
znakowanie palet z surowcami oraz opakowaniami umożliwiające łatwą ich identyfikację na każdym etapie procesu produkcji
układanie surowców, opakowań w magazynie w sposób bezpieczny i właściwy (zgodnie z informacjami na specyfikacjach i atestach surowców), przestrzegając zasady techniki składowania, nośności regałów zabezpieczając produkt przed uszkodzeniem
składowanie i rotacja surowców oraz opakowań wg. zasady FIFO
gospodarowanie paletami oraz opakowaniami zbiorczymi dostarczanymi z zewnątrz (kosze, palety)
prowadzenie dokumentacji RW oraz RW – według wytyczonych zasad (spisywanie prawidłowe ilości i partii surowców oraz opakowań)
ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, Widzew, Łódź
Wygasła: 04.10.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
znajomość pracy w systemie magazynowym
przyjmowanie na magazyn surowców i opakowań z jednoczesnym sprawdzeniem ich ilości i jakości i potwierdzeniem tego na odpowiednim dokumencie
dostarczanie na halę produkcyjną środków do produkcji zgodnie ze zgłaszanym zapotrzebowaniem przez pracowników produkcji
znakowanie palet z surowcami oraz opakowaniami umożliwiające łatwą ich identyfikację na każdym etapie procesu produkcji
układanie surowców, opakowań w magazynie w sposób bezpieczny i właściwy (zgodnie z informacjami na specyfikacjach i atestach surowców), przestrzegając zasady techniki składowania, nośności regałów zabezpieczając produkt przed uszkodzeniem
składowanie i rotacja surowców oraz opakowań wg. zasady FIFO
gospodarowanie paletami oraz opakowaniami zbiorczymi dostarczanymi z zewnątrz (kosze, palety)
prowadzenie dokumentacji RW oraz RW – według wytyczonych zasad (spisywanie prawidłowe ilości i partii surowców oraz opakowań)
Przyjmowanie na magazyn surowców i opakowań z jednoczesnym sprawdzeniem ich ilości i jakości i potwierdzeniem tego na odpowiednim dokumencie
Dostarczanie na halę produkcyjną środków do produkcji zgodnie ze zgłaszanym zapotrzebowaniem przez pracowników produkcji
Znakowanie palet z surowcami oraz opakowaniami umożliwiające łatwą ich identyfikację na każdym etapie procesu produkcji
Układanie surowców, opakowań w magazynie w sposób bezpieczny i właściwy (zgodnie z informacjami na specyfikacjach i atestach surowców), przestrzegając zasady techniki składowania, nośności regałów zabezpieczając produkt przed uszkodzeniem
Składowanie i rotacja surowców oraz opakowań wg. zasady FIFO „ pierwsze weszło – pierwsze wyszło”
Gospodarowanie paletami oraz opakowaniami zbiorczymi dostarczanymi z zewnątrz (kosze, palety)
Utrzymywanie porządku i czystości w magazynie
Przygotowywanie magazynu do inwentaryzacji
Przestrzeganie ustaleń, obowiązujących instrukcji techniczno-organizacyjnych oraz przepisów regulujących gospodarkę materiałową i magazynową
Dostosowanie się do poleceń Managera ds. Logistyki
Zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości i zagrożeń związanych z procesem magazynowania
Prowadzenie dokumentacji według wytyczonych zasad (spisywanie prawidłowe ilości i partii surowców oraz opakowań)
Przestrzeganie procedur i instrukcji systemu jakości wg norm IFS oraz HACCP
wdrażanie nowych projektów: od koncepcji i momentu przeprowadzenia prób technologicznych do seryjnej produkcji;
kontrola przebiegu procesów technologicznych, zgodność parametrów z recepturami technologicznymi;
optymalizacja procesów poprzez bieżącą analizę parametrów;
wyrywkowa kontrola surowców, produktów, półproduktów, materiałów pomocniczych, przypraw i dodatków oraz międzyoperacyjna kontrola poprawności prowadzonych procesów produkcyjnych;
prowadzenie pomiarów norm uzysków, ubytków naturalnych, wydajności produkcyjnych;
tworzenie dokumentacji technologicznej, receptur, instrukcji technologicznych oraz kart kontroli procesów produkcyjnych;
współpraca z innymi działami oraz ośrodkami badawczymi w zakresie nowych technologii i rozwiązań;
prowadzenie prób przechowalniczych;
prowadzenie działań w zakresie rozwoju produktu i współpracy z klientem
ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, Widzew, Łódź
Wygasła: 06.04.2022
pełny etat
umowa o pracę
młodszy specjalista (Junior)
Obowiązki:
wdrażanie nowych projektów: od koncepcji i momentu przeprowadzenia prób technologicznych do seryjnej produkcji;
kontrola przebiegu procesów technologicznych, zgodność parametrów z recepturami technologicznymi;
optymalizacja procesów poprzez bieżącą analizę parametrów;
wyrywkowa kontrola surowców, produktów, półproduktów, materiałów pomocniczych, przypraw i dodatków oraz międzyoperacyjna kontrola poprawności prowadzonych procesów produkcyjnych;
prowadzenie pomiarów norm uzysków, ubytków naturalnych, wydajności produkcyjnych;
tworzenie dokumentacji technologicznej, receptur, instrukcji technologicznych oraz kart kontroli procesów produkcyjnych;
współpraca z innymi działami oraz ośrodkami badawczymi w zakresie nowych technologii i rozwiązań
wdrażanie nowych projektów: od koncepcji i momentu przeprowadzenia prób technologicznych do seryjnej produkcji;
kontrola przebiegu procesów technologicznych, zgodność parametrów z recepturami technologicznymi;
optymalizacja procesów poprzez bieżącą analizę parametrów;
wyrywkowa kontrola surowców, produktów, półproduktów, materiałów pomocniczych, przypraw i dodatków oraz między operacyjna kontrola poprawności prowadzonych procesów produkcyjnych;
prowadzenie pomiarów norm uzysków, ubytków naturalnych, wydajności produkcyjnych;
tworzenie dokumentacji technologicznej, receptur, instrukcji technologicznych oraz kart kontroli procesów produkcyjnych;
współpraca z innymi działami oraz ośrodkami badawczymi w zakresie nowych technologii i rozwiązań