Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Restauracja Karczma BIDA zatrudni osobę na stanowisko: Pomoc Kuchenna
od 4000 do 5800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc Kuchenna
Bogucin (pow. lubelski)
Wygasła: 02.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Restauracja Karczma BIDA zatrudni osobę na stanowisko: Pomoc Kuchenna
od 4000 do 5800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc Kuchenna
Bolesław (pow. olkuski)
Wygasła: 02.04.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Restauracja Karczma BIDA zatrudni osobę na stanowisko: Pomoc Kuchenna
od 4000 do 5800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Z-CA SZEFA KUCHNI /KUCHARZ
Bogucin
Wygasła: 30.04.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Zakres czynności Osoby zatrudnionej na stanowisku z-ca Szefa Kuchni/ Kucharz: zarządzanie personelem
przygotowywanie potraw
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań
dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Od kandydatów oczekujemy : doświadczenie w zawodzie
umiejętności pracy w zespole
znajomości technik kulinarnych i aktualnych trendów
Zakres czynności Osoby zatrudnionej na stanowisku z-ca Szefa Kuchni/ Kucharz: zarządzanie personelem
przygotowywanie potraw
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań
dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Od kandydatów oczekujemy : doświadczenie w zawodzie
umiejętności pracy w zespole
znajomości technik kulinarnych i aktualnych trendów
Zakres czynności Osoby zatrudnionej na stanowisku z-ca Szefa Kuchni/ Kucharz: zarządzanie personelem
przygotowywanie potraw
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań
dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Od kandydatów oczekujemy : doświadczenie w zawodzie
umiejętności pracy w zespole
znajomości technik kulinarnych i aktualnych trendów