Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (599)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 599 )
Elektromechanik
Charzyno
Wygasła: 08.10.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zapewnienie przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi obowiązującymi dla danej linii/maszynie; wykonywanie w zależności od potrzeb czynności operatorskich niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania linii/maszyn; zapewnienie zaopatrzenia linii/maszyny produkcyjnej we wszelkie niezbędne surowce
opakowania
półprodukty i media; współpraca z pracownikami Działu Technicznego w celu diagnozowania stanu linii oraz wykonania bieżących konserwacji
ustawień; bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn i urządzeń oraz linii produkcyjnych w wyznaczonym obszarze. Praca w godz. 7-15
układanie opakowań w kartonach i na paletach; kontrolownie czystości opakowań i ic oznaczannie; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
obsługa maszyn homogenizujących poprzez: pobranie dodatków ze stanowiska naważania
dozowanie komponentów do maszyny mieszającej
kontrolę prawidłowości wykonania półproduktów
wylewanie półproduktów do pojemników plastikowych; przestrzeganie obowiązujących norm
przepisów i procedur; dbanie o jakość produkowanych i pakowanych wyrobów; utrzymanie stanowiska w należytym stanie poprzez mycie i czyszczenie oraz zgłaszanie usterek technicznych; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
zapewnienie przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi obowiązującymi dla danej linii/ na maszynie; wykonywanie w zależności od potrzeb czynności operatorskich niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania linii/maszyn; zapewnienie zaopatrzenia linii/maszyny produkcyjnej we wszelkie niezbędne surowce
opakowania
półprodukty i media; współpraca z pracownikami działu technicznego w celu diagnozowania stanu linii oraz wykonania konserwacji
ustawień; bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn i urządzeń oraz linii produkcyjnych w wyznaczonym obszarze; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
przygotowanie i ważenie dodatków spożywczych zgodnie z recepturą; wypełnianie dokumentów do naważanych dodatków; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
sterowanie i dystrybucja surowców i półproduktów na linię produkcyjną; dostosowanie przepływu właściwych surowców
półproduktów i wyrobów gotowych do aktualnego zapotrzebowania produkcyjnego; dbałość o porządek i higienę na obszarze produkcji; wykonywanie bieżących zadań
zleconych przez przełożonego
związanych z pełnioną funkcją na stanowisku; przestrzeganie obowiązujących norm
przepisów i procedur; dbanie o jakość produkowanych i pakowanych wyrobów; utrzymanie stanowsika w należytym stanie poprzez jego mycie i czyszczenie oraz zgłaszanie usterek technicznych; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
sosów; zamawianie surowców wg zapotrzebowania; kontrola ilościowa wydawanych materiałów; przestrzeganie obwiązujących przepisów i procedur; utrzymanie stanowiska w należytym stanie poprzez mycie
czyszenie i zgłaszanie usterek technicznych; praca na trzy zmiany w godzinach w godzinach 05.45-13.45
pełnienie roli konsultanta, eksperta i partnera dla kierownictwa wyższego i średniego szczebla w szeroko pojętym obszarze związanym z zarządzaniem zasobami ludzkimi
zapewnienie bieżącego serwisu HR dla kadry kierowniczej i pracowników w zakresie spraw dotyczących procedur, polityk, procesów oraz obowiązujących standardów HRowych
udział w realizowanych w organizacji projektach HR
współuczestnictwo w zakresie kreowania rozwiązań mających na celu usprawnianie jak i rozwój procesów HR
wdrażanie wypracowanych rozwiązań w życie (rola lidera projektów)
prowadzenie procesów rekrutacyjnych
współpraca z Działem Kadr i Płac w celu zapewnienia sprawnego procesu zatrudniania, przeszeregowywania i zwalniania pracowników
Resolving incidents, problems and Service Requests taking appropriate actions in line with our Service Level Targets and updating our Service Desk system
Desktop configuration and environment management including patching, software upgrades, anti-virus, and malware protection
Active Directory/exchange management
Providing on-site support for production and office sites
Providing ’quick - response’ for Lisner / Müller Polska for urgent technical issues
Maintaining the Asset Management databases accurately and meticulously
Troubleshooting operating System, Hardware & Application issues on any desktop device
Deploying mobile devices, Desktops, Laptops and printers
Wstępne opracowanie deklaracji i wartości odżywczych dla nowych oraz obecnie produkowanych wyrobów
Odpowiada za przygotowanie specyfikacji dla nowych oraz uaktualnianie dla obecnie produkowanych wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującym prawem i normami
Proaktywne poszukiwanie innowacji w obszarze rozwoju specyfikacji (wybór odpowiednich narzędzi do zarzadzania obszarem specyfikacji i deklaracji) oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Uczestniczy w pracach związanych z tworzeniem, prowadzeniem i aktualizacją bazy specyfikacji wyrobów gotowych u klienta zewnetrznego
Uczestniczy w pracach związanych z tworzeniem, prowadzeniem i aktualizacją bazy receptur, specyfikacji dla zakładów należących do grupy i w zakładach podwykonawców
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP i norm ISO dotyczących działu (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Codzienne wsparcie Członków Zarządu oraz koordynowanie pracy Biura Zarządu w tym: zarządzanie kalendarzami Członków Zarządu, organizacja podróży służbowych, rozliczanie wydatków, przygotowywanie dokumentów na potrzeby Zarządu
Zapewnienie właściwego obiegu dokumentów oraz przepływu informacji wewnątrz organizacji oraz publikacja komunikatów
Bieżąca współpraca z zagraniczną Centralą firmy
Nadzór nad całokształtem działań prowadzonych na rzecz Biura Zarządu
Sporządzanie raportów, analiz oraz prezentacji
Przygotowywanie tłumaczeń
Realizacja zadań z zakresu marketingu: zamawianie kartek świątecznych, kalendarzy, notatników itd
Zarządzanie 2-osobowym zespołem w ramach Działu Administracji
Conduct / consume market research to identify trends, consumer segments, consumer preferences, shopper behaviors, competitive landscape and media landscape to inform brand positioning and messaging
Develop and execute comprehensive brand strategies to enhance brand equity, awareness and contribute to category growth agenda
Monitor and analyze brand performance metrics and consumer feedback to measure and optimize the effectiveness of brand initiatives
Oversee brand budget, ensuring effective allocation of resources to maximize ROI
Support Marketing Manager with responsibility over P&L of category/brand
Contribute to development of category and brand architecture and inspire innovation pipeline to feel the gaps
Develop go-to-market strategies
Lead planning, creation and production of marketing assets especially for social media presence thru creators and
influencers, PR and ATL, spin-off marketing initiatives like ESG, in-store materials and all other forms of brand presence.Cultivate relationships with media partners, influencers, and other stakeholders to amplify brand presence and reach
Lead development of appealing category rationales and brand trade story for retailers
Lead shopper marketing initiatives
Coordinate workstreams on media affinity and media planning
Supervise media suppliers to ensure media effectiveness incl supervision on performance marketing
Supports Innovation Mangers by providing brand vision and consumer/shopper insights for products concepts
Collaborate with cross-functional teams including sales, innovation development to ensure brand consistency and alignment across all channels
Coordinate launches, activations and other brand initiatives in commercial team
Attract, manage and develop talents on junior levels to Manager position
Weryfikowanie prawidłowości przebiegu procesów produkcyjnych poprzez kontrolę procesów technologicznych, higienę oraz jakość surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
Dopuszczanie do produkcji surowców, półproduktów rybnych na podstawie przeprowadzonych analiz oraz ocen w odniesieniu do specyfikacji
Przeprowadzanie ocen sensorycznych w celu zwolnienia lub zatrzymaniu wyprodukowanych wyrobów
Monitorowanie jakości wyrobów w okresie ich przechowywania
Archiwizowanie prób wyrobu gotowego zgodne z wymogami standardów
pełnienie roli konsultanta, eksperta i partnera dla kierownictwa wyższego i średniego szczebla w szeroko pojętym obszarze związanym z zarządzaniem zasobami ludzkimi
zapewnienie bieżącego serwisu HR dla kadry kierowniczej i pracowników w zakresie spraw dotyczących procedur, polityk, procesów oraz obowiązujących standardów HRowych
udział w realizowanych w organizacji projektach HR
współuczestnictwo w zakresie kreowania rozwiązań mających na celu usprawnianie jak i rozwój procesów HR
wdrażanie wypracowanych rozwiązań w życie (rola lidera projektów)
prowadzenie procesów rekrutacyjnych
współpraca z Działem Kadr i Płac w celu zapewnienia sprawnego procesu zatrudniania, przeszeregowywania i zwalniania pracowników
Conduct / consume market research to identify trends, consumer segments, consumer preferences, shopper behaviors, competitive landscape and media landscape to inform brand positioning and messaging
Develop and execute comprehensive brand strategies to enhance brand equity, awareness and contribute to category growth agenda
Monitor and analyze brand performance metrics and consumer feedback to measure and optimize the effectiveness of brand initiatives
Oversee brand budget, ensuring effective allocation of resources to maximize ROI
Support Marketing Manager with responsibility over P&L of category/brand
Contribute to development of category and brand architecture and inspire innovation pipeline to feel the gaps
Develop go-to-market strategies
Lead planning, creation and production of marketing assets especially for social media presence thru creators and
influencers, PR and ATL, spin-off marketing initiatives like ESG, in-store materials and all other forms of brand presence.Cultivate relationships with media partners, influencers, and other stakeholders to amplify brand presence and reach
Lead development of appealing category rationales and brand trade story for retailers
Lead shopper marketing initiatives
Coordinate workstreams on media affinity and media planning
Supervise media suppliers to ensure media effectiveness incl supervision on performance marketing
Supports Innovation Mangers by providing brand vision and consumer/shopper insights for products concepts
Collaborate with cross-functional teams including sales, innovation development to ensure brand consistency and alignment across all channels
Coordinate launches, activations and other brand initiatives in commercial team
Attract, manage and develop talents on junior levels to Manager position
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem: założonego harmonogramu dla projektu, optymalnych warunków handlowych, wewnętrznych procedur
opracowanie/kontynuowanie wdrażania strategii zakupowej dla powierzonej kategorii zakupowej
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długofalowych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
przygotowywanie analiz oraz raportów zgodnie z przyjętym systemem raportowania
współpraca z klientami wewnętrznymi oraz działem centralnym - Group Procurement
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem optymalnych warunków dostaw materiałów pośrednich oraz dostarczanych usług
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
przeprowadzanie analizy rynku oraz bieżące monitorowanie rynku dostawców w ramach powierzonej grupy zakupowej
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długotrwałych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
współpraca z klientami wewnętrznymi firmy oraz działem centralnym - Group Procurement
pełnienie roli konsultanta, eksperta i partnera dla kierownictwa wyższego i średniego szczebla w szeroko pojętym obszarze związanym z zarządzaniem zasobami ludzkimi
zapewnienie bieżącego serwisu HR dla kadry kierowniczej i pracowników w zakresie spraw dotyczących procedur, polityk, procesów oraz obowiązujących standardów HRowych
udział w realizowanych w organizacji projektach HR
współuczestnictwo w zakresie kreowania rozwiązań mających na celu usprawnianie jak i rozwój procesów HR
wdrażanie wypracowanych rozwiązań w życie (rola lidera projektów)
prowadzenie procesów rekrutacyjnych
współpraca z Działem Kadr i Płac w celu zapewnienia sprawnego procesu zatrudniania, przeszeregowywania i zwalniania pracowników
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie,
Przyjmowanie materiałów dostarczonych do magazynu, ustalenie ich ilości, czuwanie nad ich odbiorem jakościowym. sporządzenie prawidłowej dokumentacji na podstawie sprawdzonych dowodów dostaw i podpisywanie dowodów przyjęcia
Rozmieszczenie towaru w poszczególnych pomieszczeniach magazynowych,
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem optymalnych warunków dostaw materiałów pośrednich oraz dostarczanych usług
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
przeprowadzanie analizy rynku oraz bieżące monitorowanie rynku dostawców w ramach powierzonej grupy zakupowej
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długotrwałych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
współpraca z klientami wewnętrznymi firmy oraz działem centralnym - Group Procurement
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem: założonego harmonogramu dla projektu, optymalnych warunków handlowych, wewnętrznych procedur
opracowanie/kontynuowanie wdrażania strategii zakupowej dla powierzonej kategorii zakupowej
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długofalowych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
przygotowywanie analiz oraz raportów zgodnie z przyjętym systemem raportowania
współpraca z klientami wewnętrznymi oraz działem centralnym - Group Procurement
Inicjowanie, realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura +technologia)
Proaktywne poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Proaktywne poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości, terminu realizacji oraz budżetu
Relokacja receptur i procesów technologicznych pomiędzy zakładami w grupie i zakładami współpracującymi
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP i norm ISO dotyczących działu (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Nadzór nad procesem walidacji produktu, w tym testy technologiczne w obszarze produkcji dla rozwoju nowych surowców/produktów/technologii
Organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
Zbieranie i monitorowanie wszystkich szczegółów dotyczących weryfikacji surowców/produktu;
Nadzór i kontrola podczas wdrożenia nowego lub modyfikowanego asortymentu
Opracowywanie, wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami
Wstępne opracowanie deklaracji i wartości odżywczych dla nowych oraz obecnie produkowanych wyrobów
Odpowiada za przygotowanie specyfikacji dla nowych oraz uaktualnianie dla obecnie produkowanych wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującym prawem i normami
Proaktywne poszukiwanie innowacji w obszarze rozwoju specyfikacji (wybór odpowiednich narzędzi do zarzadzania obszarem specyfikacji i deklaracji) oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Uczestniczy w pracach związanych z tworzeniem, prowadzeniem i aktualizacją bazy specyfikacji wyrobów gotowych u klienta zewnetrznego
Uczestniczy w pracach związanych z tworzeniem, prowadzeniem i aktualizacją bazy receptur, specyfikacji dla zakładów należących do grupy i w zakładach podwykonawców
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP i norm ISO dotyczących działu (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Wdrażanie i utrzymywanie polityk i standardów bezpieczeństwa żywności zgodnie z HACCP, IFS, BRC, MSC i innymi wymaganiami systemów bezpieczeństwa i jakości żywności oraz wymaganiami Grupy
Odpowiedzialność za standardy regulacyjne, bezpieczeństwa żywności i jakości wdrożone w zakładzie
Opracowywanie systemów i procesów, planowanie i kierowanie programami bezpieczeństwa i jakości żywności oraz zarządzanie zmianą, ciągłe doskonalenie
Zapewnienie skutecznego wdrożenia programów higieny, ochrony żywności, zwalczania szkodników, alergenów i ciał obcych poprzez zapewnienie wskazówek, standardów i procesów audytowych
Zarządzanie procesami audytów wewnętrznych i zewnętrznych dla zakładu
Reprezentowanie zakładu we współpracy z Inspekcją Weterynaryjną oraz innymi jednostkami kontrolnym
Zbieranie danych jakościowych, analizowanie trendów i podejmowanie działań w celu stałej poprawy jakości i bezpieczeństwa żywność
Odpowiedzialność za kontrolę jakości i zapewnienie, że badania laboratoryjne produktu, surowców i środowiska produkcyjnego są wykonywane zgodnie z wymaganiami
Przeprowadzenie wszystkich niezbędnych walidacji w celu zapewnienia bezpieczeństwa produktu, w tym zatwierdzenie standardów higienicznych dla zakładu
Zapewnienie oceny ryzyka, badania i rozwiązywania problemów, określanie przyczyn źródłowych oraz odpowiednich działań naprawczych i zapobiegawczych
Uczestniczenie w procesie zarządzania kryzysowego w zakładzie
Ustalanie wskaźników KPI i celów w powiązaniu z celami Grupy, mierzenie, kontrola, podejmowanie działań korygujących i raportowanie wyników we wszystkich obszarach odpowiedzialności
Opracowanie i zapewnienie programu szkoleniowego dla pracowników zakładu zgodnie z wymaganiami Grupy, przepisami i normami
Kierowanie zespołem pracowników, zapewnianie im rozwoju oraz motywowanie
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie
Przyjmowanie materiałów dostarczonych do magazynu, ustalenie ich ilości, czuwanie nad ich odbiorem jakościowym. sporządzenie prawidłowej dokumentacji na podstawie sprawdzonych dowodów dostaw i podpisywanie dowodów przyjęcia
Rozmieszczenie towaru w poszczególnych pomieszczeniach magazynowych
Weryfikowanie prawidłowości przebiegu procesów produkcyjnych poprzez kontrolę procesów technologicznych, higienę oraz jakość surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
Dopuszczanie do produkcji surowców, półproduktów rybnych na podstawie przeprowadzonych analiz oraz ocen w odniesieniu do specyfikacji
Przeprowadzanie ocen sensorycznych w celu zwolnienia lub zatrzymaniu wyprodukowanych wyrobów
Monitorowanie jakości wyrobów w okresie ich przechowywania
Archiwizowanie prób wyrobu gotowego zgodne z wymogami standardów
Kompleksowe prowadzenie projektów zdefiniowanych przez przełożonego na które składa się m in
Dopracowywanie ogólnej koncepcji projektu
Tworzenie i aktualizacja planów projektu i harmonogramu
Kształtowanie i koordynowanie przepływu komunikacji w zespole oraz wśród głównych interesariuszy wewnętrznych i zewnętrznych poprzez spotkania i prezentacje
Identyfikacja potrzeb projektu, wymagań dotyczących zasobów i optymalnej struktury kosztów w oparciu o cele projektu i potrzeby operacyjne
Wsparcie i zarządzanie zespołem projektowym
Administracja projektowa w obowiązujących systemach
Doskonalenie procesu prowadzenia projektu i budowanie bazy know-how
Kompleksowe prowadzenie projektów zdefiniowanych przez przełożonego na które składa się m in
Dopracowywanie ogólnej koncepcji projektu
Tworzenie i aktualizacja planów projektu i harmonogramu
Kształtowanie i koordynowanie przepływu komunikacji w zespole oraz wśród głównych interesariuszy wewnętrznych i zewnętrznych poprzez spotkania i prezentacje
Identyfikacja potrzeb projektu, wymagań dotyczących zasobów i optymalnej struktury kosztów w oparciu o cele projektu i potrzeby operacyjne
Wsparcie i zarządzanie zespołem projektowym
Administracja projektowa w obowiązujących systemach
Doskonalenie procesu prowadzenia projektu i budowanie bazy know-how
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem: założonego harmonogramu dla projektu, optymalnych warunków handlowych, wewnętrznych procedur
opracowanie/kontynuowanie wdrażania strategii zakupowej dla powierzonej kategorii zakupowej
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długofalowych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
przygotowywanie analiz oraz raportów zgodnie z przyjętym systemem raportowania
współpraca z klientami wewnętrznymi oraz działem centralnym - Group Procurement
realizowanie procesu zakupowego z uwzględnieniem optymalnych warunków dostaw materiałów pośrednich oraz dostarczanych usług
optymalizacja kosztów zakupów oraz procesów w obszarze powierzonej kategorii
przeprowadzanie analizy rynku oraz bieżące monitorowanie rynku dostawców w ramach powierzonej grupy zakupowej
pozyskiwanie, współpraca oraz budowanie długotrwałych relacji z dostawcami, prowadzenie negocjacji oraz zawieranie umów, nadzór nad procesem reklamacji kupowanych materiałów i/lub usług
zarządzanie procesem wewnętrznego przepływu informacji oraz jego wsparcie
współpraca z klientami wewnętrznymi firmy oraz działem centralnym - Group Procurement
Zarządzanie obszarem kontroli jakości w zakładzie produkcyjnym oraz czynny udział w procesie tworzenia, weryfikacji i nadzorowania procedur z obszaru kontroli jakości
Kierowanie zespołem pracowników, zapewnianie im rozwoju oraz ich ciągłe motywowanie
Odpowiedzialność za reprezentowanie firmy przed Inspekcją Weterynaryjna oraz udział w audytach zewnętrznych
Udział w utrzymaniu i ciągłym doskonaleniu systemów zarządzania zgodnych z wymaganiami norm IFS/BRC, koszer, gluten free oraz prawa żywnościowego
Odpowiedzialność za walidację procesów
Definiowanie standardów higienicznych i nadzór nad ich wdrożeniem w procesach produkcji
Identyfikacja wyrobów niezgodnych oraz analiza przyczyn źródłowych
Prowadzenie działań mających na celu analizę przyczyń niezgodności i definiowanie akcji korygujących
Odpowiedzialność za działania w obszarze zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
Nadzór nad realizowanymi kontrolami jakościowymi, analiza przyczyn wystąpienia niezgodności oraz inicjowanie działań korygujących i zapobiegawczych
Przygotowywanie i analiza danych, identyfikacja trendów i proaktywne wdrażanie działań doskonalących mających na celu zapewnienie wysokiej jakości wyrobów
Poszukiwanie możliwości doskonalenia bezpieczeństwa żywności oraz jakości - lider projektów projakościowych
Nadzór nad analizami wyrobów gotowych
Zarządzania budżetem działu i definiowanie projektów oszczędnościowych
Zapewnienie przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi obowiązującymi dla danej linii/ maszynie. Wykonywanie w zależności od potrzeb czynności operatorskich niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania linii/ maszyn. Zapewnienie zaopatrzenia linii/ maszyny produkcyjnej we wszelkie niezbędne surowce
opakowania
półprodukty i media. Współpraca z pracownikami działu technicznego w celu diagnozowania stanu linii oraz wykonania bieżących konserwacji ustawień. Bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn i urządzeń oraz linii produkcyjnych w wyznaczonym obszarze.; praca na trzy zmiany w godzinach 05.45-13.45
nakładanie surowca rybnego i dodatków do opakowań; układanie opakowań w kartonach lub na paletach; kontrolowanie czystości opakowań i ich oznaczenie; praca w godzinach 05.45-13.45
przepisów i procedur; utrzymanie stanowiska w należytym stanie poprzez jego mycie i czyszczenie oraz zgłaszanie usterek technicznych; praca w godzinach 05.45-13.45
sterowanie dystrybucją surowców i półproduktów na linię produkcyjną; dostosowanie przepływu właściwych surowców
półproduktów i wyrobów gotowych do aktualnego zapotrzebowania produkcyjnego; dbałość o porządek i higienę na obszarze produkcji; wykonywanie bieżących zadań
zleconych przez przełożonego
związanych z pełnioną funkcją na stanowisku; przestrzeganie obowiązujących norm
przepisów i procedur; dbanie o jakość produkowanych i pakowanych wyrobów; utrzymywanie stanowiska w należytym stanie poprzez jego mycie i czyszczenie oraz zgłaszanie usterek technicznych; praca na trzy zmiany w godzinach 05.45-13.45
obsługa maszyn homogenizujących poprzez: pobieranie dodatków ze stanowiska naważania
dozowanie komponentów do maszyny mieszającej
kontrolę prawidłowości wykonania półproduktów
wylewanie półproduktów do pojemników plastikowych; przestrzeganie obowiązujących norm
przepisów i procedur; dbanie o jakość produkowanych i pakowanych wyrobów; utrzymanie stanowiska w należytym stanie poprzez jego mycie i czyszczenie oraz zgłaszanie usterek technicznych; praca w godzinach 05.45-13.45
zapewnienie przebiegu procesu produkcyjnego zgodnie z wymogami technologicznymi obowiązującymi dla danej linii/maszynie; wykonywanie w zależności od potrzeb czynności operatorskich niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania linii/maszyn; zapewnienie zaopatrzenia linii/maszyny produkcyjnej we wszelkie niezbędne surowce
opakowania
półfabrykaty i media; współpraca z pracownikami Działu Technicznego w celu diagnozowania stanu linii oraz wykonania bieżących konserwacji
ustawień; bieżący nadzór nad sprawnością techniczną maszyn i urządzeń oraz linii produkcyjnych w wyznaczonym obszarze; praca na trzy zmiany w godzinach 05.45-13.45
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie
Przyjmowanie towarów i wydanie zapasów na podstawie procedur i dokumentacji obowiązujących w Firmie,
Przyjmowanie materiałów dostarczonych do magazynu, ustalenie ich ilości, czuwanie nad ich odbiorem jakościowym. sporządzenie prawidłowej dokumentacji na podstawie sprawdzonych dowodów dostaw i podpisywanie dowodów przyjęcia
Rozmieszczenie towaru w poszczególnych pomieszczeniach magazynowych,
Utrzymanie porządku na placu
Rzetelne i sumienne wykonywanie pracy
Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, a także ochrony przeciwpożarowej
Inicjowanie, realizacja i nadzór rozwoju produktu od fazy koncepcji do wdrożenia (receptura +technologia)
Proaktywne poszukiwanie innowacji w obszarze receptur oraz technologii produkcji oraz ścisła współpraca w tym zakresie z innymi działami w organizacji
Proaktywne poszukiwanie oszczędności zarówno w obszarze wyrobów gotowych jak i istniejących procesów z zachowaniem wytycznych dotyczących jakości, terminu realizacji oraz budżetu
Relokacja receptur i procesów technologicznych pomiędzy zakładami w grupie i zakładami współpracującymi
Sporządzanie dokumentacji systemów jakości HACCP i norm ISO dotyczących działu (instrukcje stanowiskowe, procedury)
Nadzór nad procesem walidacji produktu, w tym testy technologiczne w obszarze produkcji dla rozwoju nowych surowców/produktów/technologii
Organizowanie paneli sensorycznych oraz czynności sprawozdawczych
Zbieranie i monitorowanie wszystkich szczegółów dotyczących weryfikacji surowców/produktu;
Nadzór i kontrola podczas wdrożenia nowego lub modyfikowanego asortymentu
Opracowywanie, wdrażanie i regularna kontrola receptur oraz specyfikacji wyrobu gotowego zgodnie z obowiązującym prawem i normami
Kompleksowe prowadzenie projektów zdefiniowanych przez przełożonego na które składa się m in
Dopracowywanie ogólnej koncepcji projektu
Tworzenie i aktualizacja planów projektu i harmonogramu
Kształtowanie i koordynowanie przepływu komunikacji w zespole oraz wśród głównych interesariuszy wewnętrznych i zewnętrznych poprzez spotkania i prezentacje
Identyfikacja potrzeb projektu, wymagań dotyczących zasobów i optymalnej struktury kosztów w oparciu o cele projektu i potrzeby operacyjne
Wsparcie i zarządzanie zespołem projektowym
Administracja projektowa w obowiązujących systemach
Doskonalenie procesu prowadzenia projektu i budowanie bazy know-how