Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
Kelner
Wyżne
Wygasła: 30.06.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Przyjmowanie zamówień od klientów z karty menu.
Doradzanie klientom w wyborze potraw i przedstawianie menu.
Przynoszenie gościom zamówionych przez nich dań i napojów.
Zabieranie zbędnych naczyń ze stołu.
Sporządzanie rachunków i przyjmowanie płatności.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy
na sali restauracyjnej.
Dbanie o odpowiedni wizerunek restauracji.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Wyżne
Wygasła: 13.05.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię
– obieranie
krojenie
szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy
– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego
– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym
– czyszczenie sprzętu kuchennego
powierzchni stołów
podłóg i maszyn
oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy
– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towarem
minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
w szczególności zaś o stanie ich świeżości
brakach magazynowych
potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
Racjonalne gospodarowanie towarem
minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.
Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków
w szczególności zaś o stanie ich świeżości
brakach magazynowych
potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych