Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (8)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 8 )
Pracownik punktu gastronomicznego
Dobra 42, Śródmieście, Warszawa
Wygasła: 14.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Jesteśmy zgraną ekipą, która od ponad czterech lat tworzy Kimi Sushi. W zeszłym roku otworzyliśmy się w drugiej lokalizacji, a w tym roku powstała już nasza trzecia restauracja. Duża część załogi jest z nami od początku, a poszukujemy "wzmocnień" na pierwszej linii frontu, czyli obsłudze Gości, przyjmowaniu oraz serwowaniu zamówień w Kimi Sushi Elektrownia Powiśle
Zależy nam na osobie, która zagrzeje u nas miejsce na dłużej
Mile widziane jakiekolwiek doświadczenie w obsłudze klienta, ale nie jest to warunek konieczny. Wszystkiego Cię nauczymy
"Kimi" znaczy "dla Ciebie" i dla tego w tej lokalnej restauracji tworzymy przyjazny i ciepły klimat dla naszych sąsiadów, goszcąc ich w miłej atmosferze przy dobrym sushi
Jeśli chciałabyś dołączyć do naszego zespołu wyślij swoje CV
Oczekujemy:
minumum dwa lata doświadczenia
dbania o naszych gości i wychodzenia na przeciw im potrzebom
chęci do pracy w zespole (kuchnia, sala, kierowca, zmywak to jeden zespół)
pro aktywnego działania - codziennej organizacji miejsca pracy, dbanie o czystość
dbania o wyposażenie restauracji niezbędne do codziennej pracy
znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
"Kimi" znaczy "dla Ciebie" i dla tego w tej lokalnej restauracji tworzymy przyjazny i ciepły klimat dla naszych sąsiadów, goszcąc ich w miłej atmosferze przy dobrym sushi
Jeśli chciałabyś dołączyć do naszego zespołu wyślij swoje CV
Oczekujemy:
dbania o naszych gości i wychodzenia na przeciw im potrzebom
chęci do pracy w zespole (kuchnia, sala, kierowca, zmywak to jeden zespół)
pro aktywnego działania - codziennej organizacji miejsca pracy, dbanie o czystość
dbania o wyposażenie restauracji niezbędne do codziennej pracy
znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywnym