Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu i właściwe ich przechowywanie. Praca według grafiku
Prowadzenie prac remontowych (przygotowanie dokumentacji
zapewnienie wykonawcy). Nadzór nad prowadzonymi robotami remontowymi
dokonywanie odbiorów. Przygotowanie i prowadzenie postępowań o udzielenie zamówień publicznych. Prowadzenie spraw związanych z udzieleniem zamówień publicznych
które nie podlegają procedurze stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Dokonywanie rozpoznania rynku i zbieranie ofert
przygotowanie umów dotyczących zamówień publicznych do 130 000 zł. Realizacja zakupów po ich uprzednim opracowaniu w ramach przyznanych limitów zgodnie z potrzebami jednostki
po zatwierdzeniu przez dyrektora
dokonywanie okresowych przeglądów budynków. prowadzenie obsługi kasowej
opracowanie i aktualizacja regulaminów i instrukcji związanych z działalnością jednostki
prowadzenie gospodarki samochodowej. Praca od poniedziałku do piątku
Kompleksowe prowadzenie dokumentacji kadrowo-płacowej. Naliczanie wynagrodzeń. Sporządzanie dokumentów rozliczeniowych i zgłoszeniowych do ZUS. Sporządzanie informacji o dochodach . Sporządzanie deklaracji rocznych Sporządzanie sprawozdań (GUS
sprawozdań na potrzeby MS) Obsługa programu SIO. Zastępstwo za Głównego księgowego w czasie nieobecności). Praca od poniedziałku do piątku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu i właściwe ich przechowywanie. Praca według grafiku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Przygotowanie próbek zywnościowych i przechowywanie ich zgodnie z instrukcją. pobieranie artykułów żywnościowych z magazynui właściwe ich przechowywanie. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Praca według grafiku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Przygotowanie próbek zywnościowych i przechowywanie ich zgodnie z instrukcją. pobieranie artykułów żywnościowych z magazynui właściwe ich przechowywanie. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Praca według grafiku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posilków. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu i właściwe ich przechowywanie.
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 6.00 - 16.00
11.00 - 19.00
od 3 010 do 3 456,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Referent sekretariatu
Gdańsk
Wygasła: 22.07.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Prowadzenie sekretariatu zakładu poprawczego. Przyjmowanie korespondencji (w tym obsługa elektronicznej). Rejestrowanie pism przychodzących oraz wychodzących
współpraca z innymi działami. Prowadzenie akt osobowych wychowanków oraz dokumentacji związanej z wychowankami. Archiwizacja dokumentów zgodnie z instrukcją kancelaryjną. Sporządzanie sprawozdań dotyczących uczniów
szkoły
wychowanków (SIO). Prowadzenie czynności z zakresu informacji niejawnych i zarządzania kryzysowego oraz spraw obronnych.
Praca od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.00 - 16.00
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posilków. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu i właściwe ich przechowywanie.
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 6.00 - 16.00
11.00 - 19.00
od 3 010 do 3 456,5 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Gdańsk
Wygasła: 15.06.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłkow
właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach
pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu i właściwe ich przechowywanie.
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach: 6.00- 16.00
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Przygotowanie próbek zywnościowych i przechowywanie ich zgodnie z instrukcją. pobieranie artykułów żywnościowych z magazynui właściwe ich przechowywanie. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Praca według grafiku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Przygotowanie próbek zywnościowych i przechowywanie ich zgodnie z instrukcją. pobieranie artykułów żywnościowych z magazynui właściwe ich przechowywanie. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Praca według grafiku
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków. Przygotowanie próbek zywnościowych i przechowywanie ich zgodnie z instrukcją. pobieranie artykułów żywnościowych z magazynui właściwe ich przechowywanie. Właściwe porcjowanie i wydawanie w określonych godzinach. Praca według grafiku
planowanie jadłospisów. Wydawanie art. z magazynu technicznego oraz spożywczego. Obsługa programu "stołówka". Prowadzenie ewidencji środków trwałych oraz pozostałych środków ilościowo-wartościowych. Obsługa programu "wyposażenie". Przeprowadzenie likwidacji w/w środków. Prowadzenie kartotek środków ochrony indywidualnej i odzieży roboczej.
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8.00-16.00