Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (24)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 24 )
Kucharz
Zawoja
Wygasła: 31.01.2025
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Praca w kuchni hotelowej
od 7 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Zawoja
Wygasła: 15.05.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Praca w kuchni hotelowej
od 7 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Zawoja
Wygasła: 30.04.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Praca w kuchni hotelowej
od 5 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner / Kelnerka
Zawoja (pow. suski)
Wygasła: 07.03.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Restauracja hotelowa
Karczma
od 20 do 26 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Barman, kelner
Zawoja
Wygasła: 31.01.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Doświadczenie w obsłudze klienta
preferowane w branży gastronomicznej
Znajomość podstawowych zasad etykiety kelnerskiej i umiejętność ich stosowania
Umiejętność obsługi kasy i dokonywania zamówień
Komunikatywność i łatwość w nawiązywaniu kontaktów z klientami
Umiejętność radzenia sobie w stresowych sytuacjach
Zorientowanie na zespół i umiejętność efektywnej współpracy z innymi kelnerami i członkami personelu
Umiejętność zapamiętywania i przekazywania zamówień bezbłędnie
Znajomość menu i umiejętność udzielania informacji na temat dań i napojów
Staranność i dbałość o czystość w miejscu pracy
Umiejętność pracy w dynamicznym tempie i szybkie podejmowanie decyzji
Znajomość podstawowych zasad BHP w branży gastronomicznej
Elastyczność i gotowość do pracy w weekendy i wieczorami
Wykształcenie i uprawnienia jako fizjoterapeuta lub masażysta.
Doświadczenie w przeprowadzaniu różnych rodzajów masaży i terapii fizycznych
Znajomość anatomicznych struktur ciała oraz wiedza na temat różnych schorzeń i urazów
Umiejętność diagnozowania i oceny stanu pacjenta przed rozpoczęciem terapii
Umiejętność precyzyjnego i skutecznego wykonywania różnych technik masażu
takich jak masaż klasyczny
masaż tkanek głębokich
masaż sportowy
masaż relaksacyjny
Zdolność do dostosowywania technik masażu do indywidualnych potrzeb i preferencji pacjenta
Umiejętność skutecznej komunikacji z pacjentem i zdolność do słuchania i rozumienia ich potrzeb
Empatia i umiejętność budowania zaufania i komfortu u pacjenta
Znajomość i umiejętność obsługi niezbędnego sprzętu i narzędzi stosowanych podczas zabiegu
Na stanowisku Szef Kuchni zakres obowiązków może obejmować:
-Planowanie i organizacja menu dla restauracji lub innego zakładu gastronomicznego.
-Nadzór nad całym procesem kulinarnej produkcji
w tym przygotowywaniem
gotowaniem i prezentacją potraw.
Koordynacja pracy zespołu kucharskiego
nadzór nad szkoleniem personelu oraz ocenianie ich pracy i wdrażanie odpowiednich korekt.
-Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolę surowców
technik przygotowania i przestrzeganie procedur sanitarnych.
-Zarządzanie kosztami i kontrola budżetu działu kuchni
w tym zamawianie i kontrola zapasów żywności oraz innych potrzebnych artykułów.
-Współpraca z dostawcami i negocjowanie warunków dostaw.
-Sprawdzanie zgodności z wymaganiami żywnościowymi oraz przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa