Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (3)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 3 )
Manager zmiany w restauracji
Ludwika Rydygiera 9, Żoliborz, Warszawa
Wygasła: 13.04.2024
pełny etat
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Utrzymywanie i kontrolowanie standardów jakości (bar/kuchnia/sala)
Dbanie o przestrzeganie wymogów nakładanych przepisami prawa obowiązujących w obiektach gastronomicznych, a w szczególności przepisów sanitarno-epidemiologicznych, HACCP, BHP, Ppoż., i inne
Zarządzanie obsługą sali, motywowanie do zwiększenia sprzedaży
Przygotowywanie zamówień i kontrola produktu przy dostawach
Aktywne zarządzanie rezerwacjami i organicznym ruchem restauracji
Dbanie o porządek i czystość, delegowanie zadań obsłudze
Rozliczanie pracowników restauracji, przygotowywanie raportów dobowych
Kontrola gospodarki magazynowej, przeprowadzanie inwentaryzacji
Utrzymywanie i kontrolowanie standardów jakości (bar/kuchnia/sala);
Dbanie o przestrzeganie wymogów nakładanych przepisami prawa obowiązujących w obiektach gastronomicznych, a w szczególności przepisów sanitarno-epidemiologicznych, HACCP, BHP, Ppoż., i inne;
Zarządzanie obsługą sali, motywowanie do zwiększenia sprzedaży
Przygotowywanie zamówień i kontrola produktu przy dostawach
Aktywne zarządzanie rezerwacjami i organicznym ruchem restauracji
Dbanie o porządek i czystość, delegowanie zadań obsłudze
Rozliczanie pracowników restauracji, przygotowywanie raportów dobowych
Kontrola gospodarki magazynowej, przeprowadzanie inwentaryzacji