Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (5)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 5 )
kucharz
Wrocław
Wygasła: 30.09.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Przygotowywanie dań wg jadłospisu i wskazań szefa kuchni.
Dbałość o gramaturę.
Dbałość o estetykę i jakość wyprodukowanych potraw.
Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Przestrzeganie standardów GHP/GMP oraz systemu HACCP.
Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Pierwsza umowa na okres 3 miesięcy - umowa zlecenie
następnie umowa na czas określony.
Godziny pracy 4:00 - 12:00
kontakt z pracodawcą: tel. 604494845
Oferta pracy dostępna w sali G
od 5 800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
kucharz
Wrocław
Wygasła: 30.04.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Przygotowywanie dań wg jadłospisu i wskazań szefa kuchni.
Dbałość o gramaturę.
Dbałość o estetykę i jakość wyprodukowanych potraw.
Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Przestrzeganie standardów GHP/GMP oraz systemu HACCP.
Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Godziny pracy 04:00 - 12:00
Kontakt z pracodawcą: 604494845
Oferta dostęna w sali G
od 5 800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Wilanowska 31, Psie Pole, Wrocław
Wygasła: 21.12.2022
część etatu
umowa o pracę
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
odbiór posiłków od dostawcy (podpisanie dowodu dostawy)
wydanie posiłków w określonych godzinach na podstawie zgłoszonych zamówień
Opracowanie jadłospisów dla żłobków, przedszkoli i szkół w oparciu o posiadane przez naszą firmę wzory oraz wypracowane modele jadłospisów dla ponad 45 placówek
Opracowywanie jadłospisów dla dzieci/ uczniów na będących na dietach żywieniowych. Ocenie obsługujemy ponad 200 klientów będących na diecie (10 rodzajów dieta: np.: bezmleczna, fenyloketonuria, bezglutenowa, niskie IG, inne eliminacyjne)
Opracowywanie jadłospisów przetargowych wg wytycznych z SWZ i OPZ. Na przygotowanie jadłospisu jest średnio 5-7 dni roboczych
Ścisła współpraca z Kierownictwem bloków żywieniowych kuchni centralnych – posiadamy trzy kuchnie centralne
Wyszukiwanie nowości w produktach i recepturach
Kontakt z rodzicami dzieci będących na dietach żywieniowych
Kontakt z placówkami w sprawie jadłospisów, przesyłanie jadłospisów drogą mailową
Kontakt z pracownikami placówek edukacyjnych w zakresie diet -
przyjmowanie opinii lekarzy, dietetyków i opracowywanie na tej podstawie jadłospisów
Uzupełnianie dokumentacji niezbędnej do certyfikacji z zakresu zdrowego żywienia i diet żywieniowych
Uczestnictwo w spotkaniach z Klientami i zebraniach firmowych
Udział w kursach i szkoleniach
Członkostwo w Polskim Towarzystwie Dietetyki
Praca na programie do opracowywania jadłospisów. Możliwość doboru oprogramowania do własnych potrzeb
Opracowywanie odpowiedzi na pisma od PPIS w zakresie dotyczącym jadłospisów
Kontakt z grafikiem w zakresie opracowywania nowej szaty graficznej jadłospisów
Obsługa urządzeń biurowych: laptop, urządzenie wielofunkcyjne, smartfon oraz obsługa dedykowanej skrzynki mailowej