Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Kobyłka
Wygasła: 01.03.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
-obszar produkcji: praca przy grilu
frytownicach
tosterach oraz garnirowaniu
uzupełnianie zapasów
przygotowywanie produktów (np. kanapek
sałatek
deserów) i półproduktów
utrzymuwanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
-obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
-prace magazynowe oraz przygotowawcze przed otwarciem i zamknięciem restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
-sala resturacyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;
-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji
obszar sprzedaży
zaplecze
sala restauracyjna i teren zewnętrzny
zgodnie z obowiązującymi w Mcdonald's procedurami operacyjnymi
personalnymi
szkoleniowymi i ochrony środowiska;
- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w Mcdonald's
- sporzadzanie raportów dotyczacych działalności restauracji;
- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby;
- wypełnianie wszystkich zleconych zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
w tym także odpowiedzalność za powierzony obszar restauracji
- tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji poprzez:
- zindywidualizowanie i autentyczne witanie oraz żegnanie gości;
- nawiązywanie kontaktów z gośćmi oraz aktywne poszukiwanie ku temu możliwości;
- oferowanie pomocy w trakcie wizyty w restauracji (m. in. asysta przy kioskach samoobsługowych
pomoc dla rodzin z dziećmi oraz osób niepełnosprawnych);
- wykazywanie troski o zapewnienie gościom spersonalizowanej obsługi;
- odpowiedzialność za zapewnienie komfortowych warunków na sali jadalnej;
- monitorowanie procesu obsługi donoszenia zamówień do stolików (Table Service);
- określanie czynników
które mogą negatywnie wpłynąć na doświadczenie gościa i aktywne działanie w celu ich wyeliminowania lub zmiany sytuacji;
- współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską polegającą na instruowaniu innych członków zespołu na sali w celu zapewnienia obsługi gości na
najwyższym poziomie;
- przekazywanie innym pracownikom i kierownikowi zmiany konstruktywnej informacji zwrotnej dotyczącej jakości produktów i obsługi gości;
- wspieranie rozwoju i szkolenie kandydatów na stanowisko Lider Gościnności;
- pełnienie roli ambasadora marki Mcdonald's poprzez znajomość ofert produktowej
wartości odżywczych oraz zagadnień związanych z historią i kulturą Mcdonald's;
- kosekwentne dbanie o pozytywny i profesjonalnywizerunek
narzędzi i naczyń;
-obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
-prace magazynowe oraz przygotowawcze przed otwarciem i zamknięciem restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
-sala resturacyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
sprzętów i części sanitarnej;
-prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;
-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
-sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji;
-czyszczenie i konserwacja urzadzen
sprzętów
narzędzi inaczyń znajdujacych sie w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w firmie
w tym filtracja i wymiana frytury;
-segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami ochrony środowiska;
-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji;
-mycie okien i elewacji zewnętrznej;
-pranie fartuchów
szmatek i mopów;
-uzupełnienie środków czystości (mydło
papier toaletowy itp.);
-pomoc w pracy na obszarze kuchni