Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
* Przetwórca mięsa
Starachowice
Wygasła: 31.03.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
dobieranie i przygotowywanie surowców
półproduktów
dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku
węchu
smaku
dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz
półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny
wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego
dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji wyrobów mięsnych i tłuszczowych;
dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku
węchu
smaku
dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz
półtusz i ćwierćtusz; dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny
wędzonki i wyroby wędliniarskie przy zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa drobnego
nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki; rozdrabnianie mięsa
przygotowywanie mas wiążących i farszy do wędlin mięsnych i wędlin podrobowych;
przeprowadzanie obróbki termicznej produktów; obsługiwanie maszyn i urządzeń ITP
dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku
węchu
smaku
dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz
półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny
wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego
dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku
węchu
smaku
dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz
półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny
wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego