Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (9 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 9 )
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zasadnicze obowiązki pomocy kuchennej: obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zasadnicze obowiązki pomocy kuchennej: obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zasadnicze obowiązki pomocy kuchennej: obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- przygotowanie posiłków z menu kuchni azjatyckiej
- opracowanie receptur dań
- przygotowanie oferty dań dnia
kreowanie w miejscu pracy
- może to obejmować obieranie warzyw
krojenie mięsa
przygotowywanie sosów oraz gotowanie dań głównych i dodatków
- kucharz musi znać i stosować techniki kulinarne
które zapewnią wysoką jakość i smak potraw
- ważnym obowiązkiem kucharza jest dbanie o czystość swojego stanowiska pracy oraz całej kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- zasadnicze obowiązki pomocy kuchennej: obróbka wstępna warzyw
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie) rozdrabnianie warzyw
owoców i innych surowców
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
kierownik lokalu gastronomicznego
Szczecin
Wygasła: 24.08.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- kierownik lokalu gastronomicznego jest osobą
której głównym zadaniem jest maksymalizacja zysków
jakie przynosi lokal
a także nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników
- dbanie o zasady BHP i czystości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz/stanowisko: młodszy kucharz
Szczecin
Wygasła: 07.08.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- w większych restauracjach wykonuje prace przygotowawcze i pomocnicze
do jego obowiązków należy także doradzanie gościom przy wyborze odpowiedniego wina do potrawy oraz dbałość o jego prawidłowe podawanie
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy
- przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych
BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
- sprzątanie kuchni
obieralni i innych pomieszczeń kuchennych
pranie fartuchów i ścierek
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
kierownik lokalu gastronomicznego
Szczecin
Wygasła: 22.05.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Kierownik lokalu gastronomicznego jest osobą
której głównym zadaniem jest maksymalizacja zysków
jakie przynosi lokal
a także nadzorowanie i koordynowanie działań zatrudnionych pracowników. Dbanie o zasady BHP i czystości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Pomoc lub samodzielne wykonywanie potraw pod nadzorem głównego kucharza. Wykonywanie poleceń kucharza. Wykonywanie surówek i sałatek oraz porcjowanie i wydawanie posiłków. Przestrzeganie zasad BHP i utrzymywanie stanowiska pracy w czystości jak i narzędzi pracy
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne