Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
Piekarz oraz cukiernik
Warszawa
Wygasła: 22.08.2022
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
- wypiek pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
- przygotowywanie odpowiednich mieszanek mąki i dodatków
- doprowadzenie surowców do odpowiedniej temperatury
odsianie
napowietrzenie.
- przygotowanie
zgodnie z recepturą
ciasto w odpowiednich mieszarkach
przeprowadza jego fermentację i formuje ręcznie lub mechanicznie odpowiedni kształt wypieku.
- formowane i wyrośnięte ciasto umieszcza w piecu piekarskim
- korzystanie z różnorodnych maszyn
pieców
aparatury kontrolno-pomiarowej
- utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz wszystkich sprzętów używanych do pieczenia.
Ponadto pracownik musi dokonywać kontroli organoleptycznej surowca na każdym etapie wytwarzania pieczywa oraz
w razie potrzeby
umieć odpowiednio zmodyfikować proces technologiczny
- Wypiek pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
- przygotowywanie odpowiednich mieszanek mąki i dodatków
- doprowadzenie surowców do odpowiedniej temperatury
odsianie
napowietrzenie.
- Przygotowanie
zgodnie z recepturą
ciasto w odpowiednich mieszarkach
przeprowadza jego fermentację i formuje ręcznie lub mechanicznie odpowiedni kształt wypieku.
- formowane i wyrośnięte ciasto umieszcza w piecu piekarskim
- korzystanie z różnorodnych maszyn
pieców
aparatury kontrolno-
pomiarowej
- Ponadto musi dokonywać kontroli organoleptycznej surowca na każdym etapie wytwarzania pieczywa oraz w razie potrzeby umieć odpowiednio zmodyfikować proces technologiczny.
- utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz wszystkich sprzętów używanych do pieczenia
- Wypiek pieczywa
- przygotowywanie odpowiednich mieszanek mąki i dodatków
- doprowadzenie surowców do odpowiedniej temperatury
odsianie
napowietrzenie.
- Przygotowanie
zgodnie z recepturą
ciasto w odpowiednich mieszarkach
przeprowadza jego
fermentację i formuje ręcznie lub mechanicznie odpowiedni kształt wypieku.
- formowane i wyrośnięte ciasto umieszcza w piecu piekarskim
a podczas
pieczenia kontroluje temperaturę i czas.
- korzystanie z różnorodnych maszyn
pieców
aparatury kontrolno-
pomiarowej
- Ponadto musi dokonywać kontroli organoleptycznej surowca na każdym etapie
wytwarzania pieczywa oraz w razie potrzeby umieć odpowiednio zmodyfikować
proces technologiczny.
- utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz wszystkich sprzętów używanych do pieczenia
- Wypiek pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
- przygotowywanie odpowiednich mieszanek mąki i dodatków
- doprowadzenie surowców do odpowiedniej temperatury
odsianie
napowietrzenie.
- Przygotowanie
zgodnie z recepturą
ciasto w odpowiednich mieszarkach
przeprowadza jego
fermentację i formuje ręcznie lub mechanicznie odpowiedni kształt wypieku.
- formowane i wyrośnięte ciasto umieszcza w piecu piekarskim
- korzystanie z różnorodnych maszyn
pieców
aparatury kontrolno-
pomiarowej
- Ponadto musi dokonywać kontroli organoleptycznej surowca na każdym etapie wytwarzania pieczywa oraz w razie potrzeby umieć odpowiednio zmodyfikować proces technologiczny.
- utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz wszystkich sprzętów używanych do pieczenia