Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Przygotowanie i estetyczne prezentowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług
Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością, znajomość wymogów zgodnych z HACCP i BHP
Umiejętności współpracy z zespołem
Czynny udział w planowaniu nowego menu a la carte oraz sezonowego
Przygotowanie według uzgodnionych, określonych schematów dań z karty, obiadów szkoleniowych, imprez okolicznościowych, bufetów
Współpraca z Szefem Kuchni oraz Kierownikami innych działów w celu zapewnienia wysokiej jakości standardów w Hotelu Wileńskiego ****
Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę sprzętów używanych w kuchni
Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Przygotowywanie miejsca pracy - narzędzia na swoim miejscu, dbałość o sprzęty, sprawdzanie magazynów pod kątem świeżości i przydatności produktów spożywczych oraz czystości
Przygotowanie i estetyczne prezentowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług
Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością, znajomość wymogów zgodnych z HACCP i BHP
Umiejętności zarządzania zespołem. Motywowanie i dbałość o rozwój zespołu
Szkolenie zespołu w celu zapewnienia jednolitych standardów
Czynny udział w planowaniu nowego menu a la carte oraz sezonowego
Przygotowanie według uzgodnionych, określonych schematów dań z karty, obiadów szkoleniowych, imprez okolicznościowych, bufetów
Współpraca z Dyrekcją Hotelu oraz Kierownikami innych działów w celu zapewnienia wysokiej jakości standardów w Hotelu Wileńskiego ****
Praca zgodnie z założonym budżetem, kontrola kosztów poprzez sprawdzanie dostawców oraz godzin pracy personelu
Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę sprzętów używanych w kuchni
Udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Przygotowywanie miejsca pracy - narzędzia na swoim miejscu, dbałość o sprzęty, sprawdzanie magazynów pod kątem świeżości i przydatności produktów spożywczych oraz czystości