Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie restauracją,
Planowanie i realizacja wskaźników Twojego sukcesu (KPI),
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie restauracją,
Planowanie i realizacja wskaźników Twojego sukcesu (KPI),
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji
Prowadzenie restauracji pod nieobecność Kierownika Restauracji,
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników,
Układanie grafików pracy,
Realizacja wskaźników KPI,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca ze swoim Zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji,
Czasami również obsługa kasy i przygotowywanie posiłków
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, poprzez egzekwowanie standardów obsługi, utrzymania czystości w restauracji oraz dostarczenie pozytywnych doświadczeń naszym Gościom,
Pełnienie roli wzorca do naśladowania dla Zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży i promocję restauracji,
Zapewnienie dostępności wszystkich potrzebnych produktów do przygotowania pysznych posiłków dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca z zespołem menedżerskim w celu ciągłego doskonalenia wyników restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacja i szkolenie pracowników,
Implementacja i realizacja działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji
Prowadzenie restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji,
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników,
Układanie grafików pracy,
Realizacja wskaźników KPI,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale
poprawiać wyniki Waszej restauracji,
Czasami również obsługa kasy i przygotowywaniem posiłków
Prowadzenie restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji,
Dbanie o dobre samopoczucie Gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Rekrutacja i szkolenie nowych pracowników,
Układanie grafików pracy,
Realizacja wskaźników KPI,
Dbanie o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzenie zmian i ścisła współpraca ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji,
Czasami również obsługa kasy i przygotowywanie posiłków
Będziesz zajmował/a się dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacją kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacją i szkoleniem pracowników,
Implementacją i realizacją działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki waszej restauracji
Będziesz zajmował/a się dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacją kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacją i szkoleniem pracowników,
Implementacją i realizacją działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki waszej restauracji
Support building the foundation for business and growth of the Company by implementing and maintaining tools and procedures within the controlling area to ensure an appropriate level of internal controls within the organization;
Prepare and analyze monthly P&L, CF and other reports to support planning, forecasting and understanding the performance of the operating business units within our organization;
Analyze variances and explore potential issues;
Prepare financial planning (forecasting and budgeting);
Support the month-end close processes from FP&A perspective;
Perform ad hoc analysis to support global organization;
Provide financial information and advice to improve business results;
Partner with all departments to provide financial data, analytical resources, and tools to ensure planned results are achieved;
Participate in the implementation of organizational procedures and processes, including data warehouse;
Maintenance of databases and systems for performance reporting;
Participate in the CAPEX process for planned new restaurant openings from the FP&A side
Working closely with the team of professionals, including builds, supply chain, marketing and operations
Ideation: Generating new product ideas based on market research, customer feedback, and industry trends
Product Development: Leading the product development project team to create product prototypes, test new products, and refine product designs
Project Management: Managing the entire product development process, from project planning and resource allocation to ensuring that projects are delivered on time and within budget
Market Analysis: Conducting market research to identify opportunities for new products and evaluating competitive products
Marketing and Operations: Collaborating with the marketing and operations teams to develop effective product positioning and messaging and to ensure successful product launches
Quality and Brand Control: Ensuring that products meet quality standards and regulatory requirements (in cooperation with other departments and external partners)
Financial Management: Developing and managing budgets for product development projects
Będziesz zajmował/a się dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacją kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacją i szkoleniem pracowników,
Implementacją i realizacją działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki waszej restauracji
Będziesz zajmował/a się dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
Będziesz wzorem do naśladowania dla swojego zespołu,
Optymalizacją kosztów poprzez efektywne zarządzanie zasobami restauracji,
Rekrutacją i szkoleniem pracowników,
Implementacją i realizacją działań marketingowych mających na celu zwiększenie sprzedaży,
Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki waszej restauracji
Dbanie o wizerunek Rex Concepts BK Poland S.A. m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi Klienta, dbanie o czystość w restauracji i ogólne zadowolenia Klienta
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
Rekrutacja i szkolenie pracowników
Inicjowanie i wdrażanie działań marketingowych, mających na celu zwiększenie sprzedaży
Dbanie o zachowanie płynności w dostępie niezbędnych do funkcjonowania restauracji produktów i materiałów
Prowadzenie zmiany i weryfikacja Managerów swojego zespołu z zarządzania zmianami
Jako pracownik restauracji będziesz dbał o obsługę Gości odwiedzających lokal, przygotowywał najwyższej jakości produkty oraz utrzymywał czystość w restauracji i dbał o najlepszą atmosferę!
od 3300 do 3800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Restauracji
Aleja Murckowska 26, Katowice
Wygasła: 20.11.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Dbanie o wizerunek BK SEE Poland m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi Klienta, dbanie o czystość w restauracji i ogólne zadowolenia Klienta
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
Rekrutacja i szkolenie pracowników
Inicjowanie i wdrażanie działań marketingowych, mających na celu zwiększenie sprzedaży
Dbanie o zachowanie płynności w dostępie niezbędnych do funkcjonowania restauracji produktów i materiałów
Prowadzenie zmiany i weryfikacja Managerów swojego zespołu z zarządzania zmianami
Jako pracownik restauracji będziesz dbał o obsługę Gości odwiedzających lokal, przygotowywał najwyższej jakości produkty oraz utrzymywał czystość w restauracji i dbał o najlepszą atmosferę!
od 3300 do 3800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Restauracji
Poznań, Lechicka 4
Wygasła: 10.11.2022
pełny etat
umowa o pracę / zlecenie
kierownik/koordynator
5 400 zł
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik Restauracji
Aleja Krakowska 215c, Łazy (pow. piaseczyński)
Wygasła: 10.11.2022
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Jako pracownik restauracji będziesz dbał o obsługę Gości odwiedzających lokal, przygotowywał najwyższej jakości produkty oraz utrzymywał czystość w restauracji i dbał o najlepszą atmosferę!
od 3300 do 3800 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Restauracji
Lechicka 4, Jeżyce, Poznań
Wygasła: 09.11.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Dbanie o wizerunek BK SEE Poland m.in. poprzez: egzekwowanie przestrzegania standardów obsługi Klienta, dbanie o czystość w restauracji i ogólne zadowolenia Klienta
Optymalizacja kosztów poprzez efektywne gospodarowanie zasobami restauracji przy jednoczesnej dbałości o wysoką jakość oferowanych usług
Rekrutacja i szkolenie pracowników
Inicjowanie i wdrażanie działań marketingowych, mających na celu zwiększenie sprzedaży
Dbanie o zachowanie płynności w dostępie niezbędnych do funkcjonowania restauracji produktów i materiałów
Prowadzenie zmiany i weryfikacja Managerów swojego zespołu z zarządzania zmianami
minimum 120 godzin do przepracowania.
Praca w godzinach 10:00-22:00
Przewidywany okres zatrudnienia: 1 rok
Kontakt z pracodawcą: 571 338 410 lub lidia.zablocka@bkpoland.com