Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
planowanie, wdrażanie i rozwój nowych grup asortymentowych zgodnych ze strategią firmy
projektowanie i wdrażanie rozwiązań technologicznych i nowych procesów technologicznych
analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i obniżania kosztów wytwarzania
doskonalenie receptur istniejących produktów w kierunku poprawy konkurencyjności rynkowej
nadzór na prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych
współtworzenie, koordynowanie i realizowanie bieżących planów produkcyjnych
sporządzanie kalkulacji cenowych produktów
opracowanie dokumentacji technologicznej związanej z prowadzonymi projektami
planowanie/zmiany menu i pozostałych usług we współpracy z pracownikami kuchni
zarządzanie personelem, rozwiązywanie konfliktów
koordynacja personelu: rekrutacja podległych pracowników (kelnerów, pomocy kuchennej), wyznaczanie grafiku, rozpisywanie urlopów, listy obecności, szkolenie zespołu
wdrażanie, aktualizowanie i koordynowanie standardów obsługi gości
nadzór i kontrola nad sprzedażą i obsługą gości w restauracji
przestrzeganie przepisów BHP
czuwanie nad prawidłowym obiegiem dokumentów związanych z działaniem restauracji
kontaktowanie się z kontrahentami w imieniu restauracji/lokalu
branie udziału w inwentaryzacjach
utrzymywanie dyscypliny pracy, porządku na stanowisku pracy oraz dbałość o powierzony sprzęt i materiały
planowanie/zmiany menu i pozostałych usług we współpracy z pracownikami kuchni
zarządzanie personelem, rozwiązywanie konfliktów
koordynacja personelu: rekrutacja podległych pracowników (kelnerów, pomocy kuchennej), wyznaczanie grafiku, rozpisywanie urlopów, listy obecności, szkolenie zespołu
wdrażanie, aktualizowanie i koordynowanie standardów obsługi gości
nadzór i kontrola nad sprzedażą i obsługą gości w restauracji
przestrzeganie przepisów BHP
czuwanie nad prawidłowym obiegiem dokumentów związanych z działaniem restauracji
kontaktowanie się z kontrahentami w imieniu restauracji/lokalu
branie udziału w inwentaryzacjach
utrzymywanie dyscypliny pracy, porządku na stanowisku pracy oraz dbałość o powierzony sprzęt i materiały
planowanie/zmiany menu i pozostałych usług we współpracy z pracownikami kuchni
zarządzanie personelem, rozwiązywanie konfliktów
koordynacja personelu: rekrutacja podległych pracowników (kelnerów, pomocy kuchennej), wyznaczanie grafiku, rozpisywanie urlopów, listy obecności, szkolenie zespołu
wdrażanie, aktualizowanie i koordynowanie standardów obsługi gości
nadzór i kontrola nad sprzedażą i obsługą gości w restauracji
przestrzeganie przepisów BHP
czuwanie nad prawidłowym obiegiem dokumentów związanych z działaniem restauracji
kontaktowanie się z kontrahentami w imieniu restauracji/lokalu
branie udziału w inwentaryzacjach
utrzymywanie dyscypliny pracy, porządku na stanowisku pracy oraz dbałość o powierzony sprzęt i materiały