1. Pracodawca
  2. Warszawa
  3. BOXALITY sp. z o.o.
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

BOXALITY sp. z o.o.

WARSZAWA, UL. ALEJE JEROZOLIMSKIE 91

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (13) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 13 )

Sales and Marketing Manager

Łódź
Wygasła: 12.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
  • generowanie zysku poprzez aktywną sprzedaż; pozyskiwanie nowych klientów, opieka nad dotychczasowymi, budowanie długotrwałych relacji z klientami i gośćmi
  • sprzedażowa i posprzedażowa obsługa klienta, doprowadzanie do spotkań z decyzyjnymi przedstawicielami klienta, negocjowanie warunków współpracy, odpowiedzialność za realizację danego zlecenia, rozliczenia
  • tworzenie ofert dopasowanych do różnego rodzaju kontrahentów, obsługa zapytań grupowych
  • definiowanie celów sprzedażowych, kontrola i raportowanie ich realizacji
  • przygotowanie oraz realizacja polityki sprzedażowo-marketingowej
  • analizowanie efektywności działań sprzedażowo-marketingowych, rekomendowanie działań optymalizacyjnych, prognozowanie, raportowanie
  • poszukiwanie innowacyjnych strategii sprzedażowych z możliwością profesjonalnego promowania oferty
  • monitorowanie i analiza działań konkurencji oraz zachowania konsumentów, danych rynkowych i bieżącej sytuacji branży
  • koordynowanie działań związanych z organizacją konferencji, współpraca z innymi działami
  • praca ze szczególną dbałością o uczciwość, transparentność i zgodność z przepisami
  • dbanie o nienaganną reputację firmy
  • udział w budowie zespołu specjalistów w zakresie sprzedaży i marketingu
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający restauracji

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 07.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • kompleksowe zarządzanie Konceptem gastronomiczno-rozrywkowym, w którego skład wchodzi: kawiarnia, restauracja, klubowo-restauracyjna strefa VIP oraz klub ze sceną koncertowo-rozrywkową,
  • zarządzanie budżetem obiektu i odpowiedzialność za wyniki finansowe Konceptu: planowanie, optymalizacja kosztów i skuteczna realizacja celów sprzedażowych; kontrola i bieżące raportowanie do Zarządu,
  • współpraca z Zarządem przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni Konceptu i jej realizacja,
  • rekrutacja i szkolenie personelu oraz zarządzanie podległem zespołem,
  • standaryzacja pracy i procesów, weryfikowanie jakości obsługi,
  • zapewnienie utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu i wyposażenia; dbanie o estetykę i wystrój, zapewnienie cyklicznych inwentaryzacji i przeglądów,
  • nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie,
  • zapewnienie sprawnego funkcjonowania Konceptu zgodnego z obowiązującymi przepisami oraz wprowadzonymi zasadami i procedurami,
  • pozyskiwanie, organizacja i kontrola przebiegu eventów/wydarzeń specjalnych jako ważnej części działalności Konceptu,
  • współpraca z działem marketingu (w siedzibie Zarządu w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej Konceptu,
  • dbałość o najwyższą jakość świadczonych usług i satysfakcję gości i klientów biznesowych, budowanie pozytywnych relacji, identyfikacja i rozwiązywanie problemów oraz wdrażanie działań naprawczych,
  • praca ze szczególną dbałością o uczciwość, transparentność i zgodność z przepisami,
  • dbanie o nienaganną reputację firmy
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający restauracji

Drewnowska 56, Bałuty, Łódź
Wygasła: 14.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem Gastronomicznym, w którego skład wchodzi: Kawiarnia, Cocktailbar, Restauracja oraz Klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Zarządzanie budżetem obiektu: planowanie, optymalizacja i skuteczna realizacji,
  • Współpraca z Zarządem Spółki przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie,
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi poszczególnych działów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 8000 do 12000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający restauracji

Drewnowska 56, Bałuty, Łódź
Wygasła: 27.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem Gastronomicznym, w którego skład wchodzi: Kawiarnia, Cocktailbar, Restauracja oraz Klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Zarządzanie budżetem obiektu: planowanie, optymalizacja i skuteczna realizacji,
  • Współpraca z Zarządem Spółki przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie,
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi poszczególnych działów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 8000 do 12000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Kucharz / Kucharka

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 17.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
umowa zlecenie
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
  • Zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług;
  • Kontrola stanów magazynowych;
  • Znajomość karty dań;
  • Dbanie o najwyższą jakość serwisu;
Pokaż więcej >>
od 6000 do 9000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający restauracji

Drewnowska 56, Bałuty, Łódź
Wygasła: 10.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem Gastronomicznym, w którego skład wchodzi: Kawiarnia, Cocktailbar, Restauracja oraz Klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Zarządzanie budżetem obiektu: planowanie, optymalizacja i skuteczna realizacji,
  • Współpraca z Zarządem Spółki przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie,
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi poszczególnych działów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z Gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 8000 do 12000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 16.03.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzi: Kawiarnia, Cocktailbar, Restauracja oraz klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Zarządzanie budżetem obiektu: planowanie, optymalizacja i skuteczna realizacji,
  • Współpraca z Zarządem Spółki przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi poszczególnych działów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 8000 do 12000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Dyrektor zarządzający

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 24.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor, menedżer
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzi: Kawiarnia, Cocktailbar, Restauracja oraz klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Zarządzanie budżetem obiektu: planowanie, optymalizacja i skuteczna realizacji,
  • Współpraca z Zarządem Spółki przy opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Nadzór nad inwestycjami realizowanymi w obiekcie
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi poszczególnych działów,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 8000 do 12000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Sales and Marketing Manager

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 14.12.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
  • zbudowanie i zarządzanie zespołem specjalistów w zakresie sprzedaży i marketingu
  • przygotowanie oraz realizacja strategii sprzedażowo-marketingowej
  • definiowanie celów i kontrola ich realizacji
  • tworzenie ofert skierowanych do różnego rodzaju kontrahentów
  • analizowanie efektywności działań sprzedażowo-marketingowych, rekomendowanie działań optymalizacyjnych, prognozowanie, raportowanie,
  • aktywne pozyskiwanie klientów i negocjowanie z nimi warunków współpracy
  • budowanie długotrwałych relacji z klientami
  • monitorowanie i analiza danych rynkowych oraz działań konkurencji
  • realizowanie polityki marketingowo-sprzedażowej
  • koordynowanie działań związanych z organizacją konferencji, współpraca z innymi działami
Pokaż więcej >>
od 5000 do 8000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Manager generalny

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 14.11.2022
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzi: koktajlbar, restauracja o charakterze casualowym oraz klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Współpraca z Zarządem przy planowaniu i opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi barmańskiej i kelnerskiej,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 10000 do 15000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Marketing Manager

Warszawa
Wygasła: 06.11.2022
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
  • stworzenie oraz zarządzenie zespołem marketingu,
  • przygotowanie oraz realizacja strategii marketingowej Manuarte,
  • planowanie i realizowanie kampanii Google Ads, Facebook/Instagram Ads, Paid Search,
  • analizowanie efektywności działań marketingowych, rekomendowanie działań optymalizacyjnych, prognozowanie, raportowanie,
  • dbanie o spójność wszystkich materiałów promocyjnych zgodnie z założeniami firmy (ATL, BTL, digital, etc.),
  • prowadzenie komunikacji marketingowej w obszarze B2B: od działań wewnętrznych po zewnętrzne, budowanie relacji z kluczowymi partnerami, pozyskiwanie firm do współpracy,
  • udział w procesie budżetowania i zarządzania budżetem przeznaczonym na rozwój marki oraz marketing operacyjny,
  • poszukiwanie i wdrażanie narzędzi marketingowych zapewniających budowanie przewagi konkurencyjnej,
  • monitorowanie i optymalizacja działań SEO,
  • współpraca ze wszystkimi działami firmy przy realizacji projektów wewnętrznych i zewnętrznych,
  • ścisła współpraca z działem sprzedaży w zakresie kreowania i wdrażania projektów,
  • przygotowywanie rekomendacji działań PR krótko- i długoterminowych,
  • planowanie i realizacja założeń dotarcia mediowego w okresie krótko- i długoterminowym
  • współpraca z łódzką Manufakturą w zakresie komunikacji i promocji Manuarte
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

General Manager - Kompleks Gastronomiczny

Drewnowska 58D, Bałuty, Łódź
Wygasła: 09.08.2022
pełny etat
kontrakt B2B
praca stacjonarna
dyrektor, menedżer
Obowiązki:
  • Zarządzanie kompleksem gastronomicznym, w którego skład wchodzi: koktajlbar, restauracja o charakterze casualowym oraz klub muzyczny ze sceną taneczną,
  • Współpraca z Zarządem przy planowaniu i opracowywaniu strategii rozwoju poszczególnych przestrzeni kompleksu,
  • Rekrutacja, szkolenie, a następnie zarządzanie podległem zespołem,
  • Dbanie o standard obsługi Gości, ciągła weryfikowanie wiedzy oraz jakości obsługi barmańskiej i kelnerskiej,
  • Odpowiedzialność za wyniki finansowe kompleksu, realizacja celów sprzedażowych, kontrola oraz optymalizacja kosztów, bieżące raportowanie do Zarządu spółki inwestorskiej,
  • Nadzór nad przestrzeganiem przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przepisów przeciwpożarowych oraz zapewnienie aktualnych przeglądów restauracji i punktów gastronomicznych umożliwiających ich funkcjonowania (przeglądy gwarancyjne, HACCP, PPOŻ itp.),
  • Kontrola utrzymania sprawnego stanu technicznego obiektu; dbanie o estetykę i dekorację,
  • Tworzenie i wprowadzanie niezbędnych procedur,
  • Pozyskiwanie, organizacja i nadzór nad przebiegiem eventów
  • Budowanie pozytywnych relacji z gośćmi jak również w obrębie podległego zespołu,
  • Współpraca z działem marketingu (w siedzibie inwestora w Warszawie) w kreowaniu strategii marketingowej kompleksu
Pokaż więcej >>
od 10000 do 15000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Specjalista ds. marketingu

Drewnowska 58, Bałuty, Łódź
Wygasła: 24.05.2022
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • współtworzenie i realizacja strategii marketingowej nowopowstającego miejsca;
  • nadzór nad realizacją budżetu marketingowego miejsca
  • koordynacja działań promocyjnych miejsca (np. wielka inauguracja, eventy i wydarzenia specjalne, rocznicowe, okazjonalne, wynikające z ustalonego w strategii kalendarza)
  • tworzenie planów komunikacji w mediach tradycyjnych oraz social mediach;
  • rekomendowanie i koordynacja reklam w mediach tradycyjnych;
  • zarządzanie profilami konceptu gastronomicznego w mediach społecznościowych (Facebook, Instagram, Tik Tok, You Tube);
  • tworzenie i planowanie contentu: treści, grafika, zdjęcia, krótkie formy video;
  • współtworzenie promocyjnych sesji zdjęciowych i materiałów video;
  • zarządzanie stroną www, wizytówkami na portalach branżowych, rozwojem nowych kanałów komunikacji;
  • prowadzenie płatnych kampanii reklamowych w social mediach;
  • współpraca z partnerami marketingowymi, blogerami i influencerami; zarządzanie kampaniami z ich udziałem;
  • monitorowanie, raportowanie statystyk publikacji, analiza skuteczności prowadzonych działań;
  • śledzenie trendów, inspiracji, nowych form komunikowania się, zainteresowań grupy docelowej;
  • stała współpraca z grafikami firmowymi i agencji zew. przy produkcji materiałów wizualnych;
  • tworzenie ofert, pakietów specjalnych i okolicznościowych we współpracy z managerem lokalu;
Pokaż więcej >>
od 3000 do 5000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Work or Not - Sprawdź pracodawcę i wybierz mądrze!

Jakie jest Twoja opinia na temat pracy w firmie BOXALITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, podziel się opinią i pomóż innym.