Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Zakup i przyjmowanie artykułów żywnościowych do magazynu na podstawie rachunku zakupu. Wydawanie artykułów żywnościowych na podstawie raportu dziennego i prowadzenie ewidencji ilościowej i wartościowej. Utrzymanie w czystości pomieszczeń magazynowych oraz przestrzeganie przepisów bhp
p-poż. i sanitarnych. Opieka i nadzór nad powierzonymi artykułami żywnościowymi oraz współodpowiedzialność materialna wraz z kucharzem Bursy Gdańskiej nad powierzonym majątkiem. Systematyczne dostarczanie wszystkich dowodów dotyczących obrotów artykułów żywnościowych. Systematyczne wprowadzanie danych dotyczących obrotów artykułów żywnościowych. Uzgadnianie stanów magazynowych i rozliczanie się. Stała troska o jakościowy stan magazynowych artykułów żywnościowych oraz stała opieka nad utrzymaniem pełnej wartości użytkowej artykułów żywnościowych. Układanie jadłospisów przy udziale szefa kuchni. Sporządzanie dziennych raportów. Systematyczne uzgadnianie kosztów jedzenia. Kontrola faktur pod kątem zgodności ze specyfikacją zamówienia. Praca od poniedziałku do piątku
Zakup i przyjmowanie artykułów żywnościowych do magazynu na podstawie rachunku zakupu. Wpisywanie kwitków "magazyn przyjmuje" na podstawie rachunku i ewidencjonowanie ich w kartotece magazynowej żywności. Wydawanie artykułów żywnościowych na podstawie raportu dziennego i prowadzenie ewidencji ilościowej i wartościowej. Utrzymanie w czystości pomieszczeń magazynowych oraz przestrzeganie przepisów bhp
p-poż. i sanitarnych. Opieka i nadzór nad powierzonymi artykułami żywnościowymi oraz współodpowiedzialność materialna wraz z kucharzem Bursy Gdańskiej nad powierzonym majątkiem. Systematyczne dostarczanie wszystkich dowodów dotyczących obrotów artykułów żywnościowych. Systematyczne wprowadzanie danych dotyczących obrotów artykułów żywnościowych w GPE - GOSPODARKA MAGAZYNOWA. Uzgadnianie stanów magazynowych i rozliczanie się. Ubytki naturalne mogą być odpisane po szczegółowym wyjaśnieniu przez intendenta przyczyny powstania ubytku na podstawie obowiązujących norm. Stała troska o jakościowy stan magazynowych artykułów żywnościowych oraz stała opieka nad utrzymaniem pełnej wartości użytkowej artykułów żywnościowych. Układanie jadłospisów przy udziale szefa kuchni. Sporządzanie dziennych raportów- zapotrzebowań żywnościowych. Systematyczne uzgadnianie kosztów jedzenia. Kalkulacja dziennego kosztu żywienia. Kontrola faktur pod kątem zgodności ze specyfikacją zamówienia. Praca w godzinach 14-20 (pojedyńcze dyżury)