Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Dokonywanie bieżących napraw urządzeń technicznych i maszyn produkcyjnych zgodnie z przepisami bhp i p.poż
Montaż i konserwacja maszyn produkcyjnych i urządzeń technicznych
Bieżące kontrolowanie, ocena stanu technicznego i naprawa: instalacji wodno-kanalizacyjnej, grzewczej, parowej, chłodniczej, gazowej, wentylacji, klimatyzacji i sprężonego powietrza
Obsługa podstawowych obrabiarek do obróbki skrawaniem
Wykonywanie prac spawalniczych w zakresie napraw maszyn, urządzeń i instalacji
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Dokonywanie bieżących napraw urządzeń technicznych i maszyn produkcyjnych zgodnie z przepisami bhp i p.poż
Montaż i konserwacja maszyn produkcyjnych i urządzeń technicznych
Bieżące kontrolowanie, ocena stanu technicznego i naprawa: instalacji wodno-kanalizacyjnej, grzewczej, parowej, chłodniczej, gazowej, wentylacji, klimatyzacji i sprężonego powietrza
Obsługa podstawowych obrabiarek do obróbki skrawaniem
Wykonywanie prac spawalniczych w zakresie napraw maszyn, urządzeń i instalacji
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Nadzór nad pracą maszyn i urządzeń, kontrola parametrów
Prowadzenie procesów produkcyjnych oraz prowadzenie dokumentacji związanej z produkcją (np. raporty, procedury) w celu zapewnienia pożądanej jakości i ilości produktu
Koordynowanie wykonywanych czynności przez pracowników w nadzorowanym obszarze
Ciągłe dążenie do poprawy efektywności pracy (współpracowników i urządzeń) na podległym obszarze
Poszukiwanie, zgłaszanie, wdrażanie projektów poprawiających funkcjonowanie fabryki we wszystkich aspektach operacyjnych. Regularne raportowanie (do Kierownika obszaru produkcji) i przegląd aktualnych statusów projektów
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej
Obsługa maszyn i urządzeń przy produkcji i pakowaniu wyrobów czekoladowych zgodnie z przyjętymi standardami (BHP, jakość, wydajność) w oparciu o plan produkcyjny
Usuwanie i zapobieganie awariom poprzez prewencyjne działania, konserwację, przeglądy
Zapewnienie bezpiecznego środowiska pracy poprzez przestrzeganie procedur i zgłaszanie uwag dotyczących bezpieczeństwa i warunków pracy
Kontrolowanie procesu produkcyjnego
Prowadzenie dokumentacji technologiczno-produkcyjnej
Koordynowanie pracy osób w rejonie linii produkcyjnej