Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
planowanie i organizacja przebiegu procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu
od 5 000 do 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik produkcji
Białystok
Wygasła: 12.10.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Nadzór nad pracownikami kuchni
planowanie i organizacja przebiegu procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu
od 5 000 do 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Dystrybucja posiłków na terenie oddziałów
Białystok
Wygasła: 12.10.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
rozdawanie
nakładanie posiłków pacjentom
transport termosów specjalnym wózkiem (na kółkach)
zbieranie i mycie zastawy stołowej
planowanie i organizacja przebiegu procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu
od 5 000 do 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
szef zniamy w kuchni
Białystok
Wygasła: 01.08.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
-organizowanie pracy kuchni
-opracowywanie harmonogramu pracy
-ocena gotowych potraw i kontrola ich gramatury
-nadzór nad technologią sporządzania diet
-nadzór nad pobieraniem próbek przez sanepid
-nadzór nad stanem żywności kuchni
od 4 500 do 5 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik produkcji
Białystok
Wygasła: 01.08.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Nadzór nad pracownikami kuchni
planowanie i organizacja przebiegu procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu
od 5 000 do 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik produkcji
Białystok
Wygasła: 24.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
Nadzór nad pracownikami kuchni
planowanie i organizacji nad przebiegiem procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego
Nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały szpitalne i do dystrybucji
Nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywieniowych z magazynu
od 5 000 do 6 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
szef zniamy
Białystok
Wygasła: 24.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
-organizowanie pracy kuchni
-opracowywanie harmonogramu pracy
-ocena gotowych potraw i kontrola ich gramatury
-nadzór nad technologią sporządzania diet
-nadzór nad pobieraniem próbek przez sanepid
-nadzór nad stanem żywności kuchni
od 4 500 do 5 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Dietetyk
Białystok
Wygasła: 09.06.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
-przyjmowanie zgoszeń stanów żywieniowych wg diet
- wydawanie posiłków wg diet
- nadzór nad kuchnią i jadłospisami
Praca na jedną zmiane w godzinach 6-18 lub 5:30-13:30
Pierwsze 3 miesiące umowa - zlecenie
nastepnie umowa o pracę na czas określony
od 4 800 do 5 200 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik kuchni
Białystok
Wygasła: 10.05.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
x
od 7 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz w zakładzie spożywczym
Gdańsk
Wygasła: 29.04.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
dbanie o ich jakość
nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków
planowanie pracy zespołu
nadzór nad wykonywaniem zadań
zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku
-przyjmowanie zgoszeń stanów żywieniowych wg diet
- wydawanie posiłków wg diet
- nadzór nad kuchnią i jadłospisami
Praca na jedną zmiane w godzinach 6-18 lub 5:30-13:30
Pierwsze 3 miesiące umowa - zlecenie
nastepnie umowa o pracę na czas określony
od 4 800 do 5 200 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz
Cibórz
Wygasła: 06.04.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Umiejętności gastronomiczne. Praca w zespole
od 4 242 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz w zakładzie spożywczym
Gdańsk
Wygasła: 15.03.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
dbanie o ich jakość
nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków
planowanie pracy zespołu
nadzór nad wykonywaniem zadań
zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku
Kontrolowanie jadłospisów. Analiza założeń kaloryczności posiłków. Odpowiedzialność za prawidłowe diety. Kontrola punktów krytycznych. Kontrola wyprodukowanych posiłków pod kontem dietetycznym. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą
od 4 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz w zakładzie spożywczym
Gdańsk
Wygasła: 29.01.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
dbanie o ich jakość
nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków
planowanie pracy zespołu
nadzór nad wykonywaniem zadań
zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku
szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy; utrzymywania czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego ; codzienna podstawowa obsługa pieca konwekcyjnego parowego; dystrybucja posiłków na oddziały szpitalne. Umowa zlecenie
praca 40 godz. tygodniowo. Praca w systemie zmianowym
nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków
planowanie pracy zespołu
nadzór nad wykonywaniem zadań
zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku
nadzór nad procesem produkcji posiłków. Obsługa maszyn do produkcji posiłków
planowanie pracy zespołu
nadzór nad wykonywaniem zadań
zapewnienie prawidłowego pakowania potraw
monitorowanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad BHP w obrębie zakładu i na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do piątku
opakowań oraz środków pomocniczych zgodnie z planem produkcji. Monitorowanie stanu zapasów surowców
materiałów opakowaniowych i pomocniczych
dbając o utrzymanie optymalnego poziomu zapasów. Rejestrowanie dostaw i wydań towarów oraz prowadzenie dokumentacji magazynowej. Organizowanie układu towarów w magazynie
zapewniając łatwy dostęp i efektywne zarządzanie przestrzenią. Przeprowadzanie inwentaryzacji stanów magazynowych zgodnie z procedurami obowiązującymi w firmie. Współpraca z innymi działami
takimi jak produkcja
dział zakupów i kontrola jakości
w celu zapewnienia ciągłości procesu produkcyjnego. Przygotowywanie i komplementowanie towaru na potrzeby produkcji zgodnie z zleceniami. Zachowanie wysokich standardów higieny i czystości w magazynie
przestrzeganie zasad sanitarnych i bezpieczeństwa żywności. Praca od poniedziałku do piątku
opakowań oraz środków pomocniczych zgodnie z planem produkcji. Monitorowanie stanu zapasów surowców
materiałów opakowaniowych i pomocniczych
dbając o utrzymanie optymalnego poziomu zapasów. Rejestrowanie dostaw i wydań towarów oraz prowadzenie dokumentacji magazynowej. Organizowanie układu towarów w magazynie
zapewniając łatwy dostęp i efektywne zarządzanie przestrzenią. Przeprowadzanie inwentaryzacji stanów magazynowych zgodnie z procedurami obowiązującymi w firmie. Współpraca z innymi działami
takimi jak produkcja
dział zakupów i kontrola jakości
w celu zapewnienia ciągłości procesu produkcyjnego. Przygotowywanie i komplementowanie towaru na potrzeby produkcji zgodnie z zleceniami. Zachowanie wysokich standardów higieny i czystości w magazynie
przestrzeganie zasad sanitarnych i bezpieczeństwa żywności. Praca od poniedziałku do piątku
szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy
-codzienna podstawowa obsługa pieca konwekcyjnego parowego
-utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego
-(dystrybucja posiłków na oddziały szpitalne)
-załadunek/rozładunek termosów na auto dostawcze
-dostarczanie termosów w wyznaczone punkty na terenie oraz w okolicy miasta Płock
-odbiór termosów
-dbanie o porządek w powierzonym samochodzie służbowym
-praca w godzinach 6-16
od 19,7 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pomoc kuchenna
Białystok
Wygasła: 31.03.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
przygotowywanie pół-produktów
obieranie warzyw i owoców
utrzymanie czystości na kuchni
zmywanie zastawy stołowej
talerzy i pojemników
od 3 010 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Dystrybucja posiłków na terenie oddziałów
Białystok
Wygasła: 31.03.2022
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
rozdawanie
nakładanie posiłków pacjentom
transport termosów specjalnym wózkiem (na kółkach)
zbieranie i mycie zastawy stołowej
przygotowywanie wozków (szaf) do dystrybucji posiłków
dostarczenie zastawy stołowej na oddział szpitalny
dystrybucja termosów na oddział szpitalny
Praca o charakterze fizycznym