Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (1)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 1 )
Specjalista do spraw gastronomii
Toszek
Wygasła: 23.07.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Szczegóły: https://bip.toszek.pl/12720/232/nabor-na-wolne-stanowisko-specjalisty-ds-gastronomii.html
Wykształcenie średnie lub wyższe; co najmniej roczny staż pracy
obywatelstwo polskie lub jednego z państw Unii Europejskiej oraz innych państw
którym na podstawie umów międzynarodowych lub przepisów prawa wspólnotowego przysługuje prawo podjęcia zatrudnienia na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej
pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych
brak prawomocnego skazania za umyślne przestępstwa ściganie z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe
nieposzlakowana opinia
mile widziane wykształcenie o profilu ekonomicznym
gastronomicznym lub podobnym
preferowane doświadczenie na stanowisku związanym z gastronomią
obsługą klienta
umiejętność obsługi komputera i programów MS Office (Word
Excel)
sumienność
odpowiedzialność
kreatywność
umiejętność pracy w zespole
rzetelność
dyspozycyjność
umiejętność samodzielnej organizacji pracy
znajomość podstaw rachunkowości
mile widziane prawo jazdy kat. B
zakres zadań:
1. Przygotowywanie ofert przyjęć.
2. Kalkulacja i wycena menu na przyjęcia okolicznościowe.
3. Sporządzanie umów na przyjęcia gastronomiczne (okolicznościowe
integracyjne itp.)
wynajem
sal i dziedzińca.
4. Przygotowywanie i realizacja zamówień na przyjęcia okolicznościowe.
5. Odbiór i sprawdzanie faktur pod względem merytorycznym i rachunkowym.
6. Sporządzanie rozliczeń imprez okolicznościowych oraz sporządzanie dokumentów potrzebnych
do wystawienia faktury VAT lub ujęcia sprzedaży w kasie fiskalnej.
7. Sporządzanie umów z obsługą kuchni i sali (kelnerki i kelnerzy).
8. Rozliczenie obsługi przyjęcia z wykonywanej pracy.
9. Omawianie i przekazywanie wcześniej uzgodnionych zaleceń z klientem.
10. Naliczanie marż na faktury
z przyjęć gastronomicznych i sporządzanie miesięcznych zestawień
z naliczonych marż.
11. Sporządzanie miesięcznych raportów w gastronomi.
12. Prowadzenie ewidencji ilościowej wyposażenia będącego w użytkowaniu kuchni gastronomicz-
nej.
13. Sporządzanie ankiet i sprawozdań dotyczących działalności gastronomi.
14. Zapewnienie pełnej gastronomi na imprezach plenerowych.
15. Uczestnictwo i pomoc przy obsłudze gastronomicznej imprez plenerowych.
16. Kontrola sekcji gastronomi pod względem zaleceń sanepidu.
17. Dyspozycyjność i koordynacja podczas przyjęć