Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (57)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 57 )
Kierownik zmiany służby pięter
Poznań
Wygasła: 27.05.2024
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Obowiązki:
Sprawdzanie pokoi hotelowych pod katem czystości
wsparcie kierowników zmiany służby pięter w organizacji
nadzorowaniu i kontroli pracy pracowników na zmianie; sprawdzanie wyposażenia i zaopatrzenia pokoi zgodnie z ustaleniami i normami; realizowanie innych przydzielonych czynności; współpraca z pracownikami posługującymi się językiem ukraińskim
zapewnianie wysokiej jakości usług świadczonych przez recepcję hotelu oraz budowanie długofalowych relacji z gośćmi hotelu
organizacja pracy zespołu recepcji dziennej i nocnej m. in. planowanie grafików w zależności od obłożenia zgodnie z przepisami prawa pracy, rekrutacja pracowników, tworzenie planów rozwojowych, rozwiazywanie problemów w zespole etc
dbałość o zgodność wszelkich procesów recepcyjnych z procedurami i standardami obowiązującymi w sieci Marriott International
maksymalizacja zysków poprzez proaktywne działanie na rzecz zwiększania liczby gości w programie lojalnościowym, oferowanie gościom dodatkowych usług i produktów podczas pobytu etc
kontrola obiegu dokumentów, dbałość o terminową i sukcesywną realizację audytów oraz porządek w fakturach, raportach i płatnościach
szkolenie nowych i podnoszenie kwalifikacji stałych pracowników
organizacja pracy zespołu kilkunastoosobowego zespołu kucharzy i pracowników zaplecza kuchni
zarządzanie funkcjonowaniem dwóch restauracji hotelowych, sekcją kulinarną bankietów i konferencji, Club Lounge, oraz stołówką pracowniczą
dbałość o administrację dotyczącą swojego działu m. in. HACCP, audyty, ewidencja czasu pracy, faktury i raporty etc
kontrola kosztów żywności; umiejętność optymalizowania zużycia produktów w zależności od obłożenia i planowanych rezerwacji
dbałość o maksymalizację zysków restauracji i osiąganie założonych celów biznesowych poprzez kontrolę jakości serwowanych dań, efektywne zarządzanie godzinami pracy zespołu i tworzenie menu dopasowane do konceptu restauracji
regularna zmiana menu w oparciu o lokalne trendy i charakter restauracji
analiza lokalnego rynku pod kątem zmieniającej się konkurencji i popytu potencjalnych klientów na kulinaria
wsparcie zespołu w codziennych obowiązkach m. in. motywacja, oceny roczne, rekrutacja etc
współpraca z działem sprzedaży pod kontem tworzenia spersonalizowanych ofert dopasowanych do konkretnych typów wydarzeń
współpraca z pozostałymi działami hotelowymi w celu osiągania założeń biznesowych sieci Marriott Int. założeń budżetowych hotelu Sheraton w Poznaniu
Dyrektor Sprzedaży i rezerwacji / Sales and Distribution Director
Bukowska 3/9, Jeżyce, Poznań
Wygasła: 17.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
dyrektor
Obowiązki:
Zarządzanie kilkuosobowym działem rezerwacji indywidualnej oraz sprzedaży grupowej
Przygotowywanie strategii hotelowej w oparciu o aktualne trendy i działania konkurencji
Odpowiedzialność za budżetowanie, planowanie finansowe oraz działania sprzedażowe prowadzące do osiągania założeń budżetowych hotelu
Efektywna sprzedaż oferty Sheraton Poznan Hotel mająca na celu maksymalne wykorzystanie pokoi oraz zapewniająca realizację budżetu hotelowego -dotyczącego pokoi i sal konferencyjnych
Dokonywanie analizy rynkowej w odniesieniu do cen na rynku lokalnym oraz cen hotelów sieci Marriott International
Rozwijanie i utrzymywanie relacji biznesowych z kluczowymi klientami
Aktywne poszukiwanie nowych klientów
Kontrola wyników sprzedażowych podległego zespołu, opieka i wsparcie pracowników, dbanie o ich rozwój oraz motywację