Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Utrzymanie porządku wokół budynku (m.in.koszenie trawy
podkaszanie krzewów
odśnieżanie). Bieżąca kontrola stanu budynku i placów zabaw.Wykonywanie bieżących napraw sprzętu
mebli .Wykonywanie drobnych prac remontowych m.in. malowanie.Przewożenie posiłków dla dzieci do drugiego budynku.Wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego wynikających z charakteru pracy
dokumentacji pedagogicznej i dziennika zajęć. Współpraca z rodzicami
prowadzenie porad i konsultacji. Przygotowywanie uroczystości przedszkolnych. Współpraca z innymi nauczycielami w realizacji zadań przedszkola. Udział w zebraniach rady pedagogicznej. Dbanie o bezpieczeństwo dzieci
Realizacja Podstawy programowej wychowania przedszkolnego - planowanie i prowadzenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych. Pomoc dzieciom w czynnościach samoobsługowych
organizacja spacerów i wycieczek
przygotowywanie uroczystości przedszkolnych.Współpraca z rodzicami dzieci.Prowadzenie dokumentacji obowiązującej nauczyciela w formie papierowej i elektronicznej (np.dzienniki zajęć
karty obserwacji). Przestrzeganie wszystkich przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa pracy (regulaminów
Diagnozowanie indywidualnych potrzeb rozwojowych i edukacyjnych oraz możliwości psychofizycznych dzieci. Udzielanie pomocy psychologiczno-pedagogicznej w formach odpowiednich do rozpoznanych potrzeb. Obserwacja dzieci w grupach . Współpraca z rodzicami dzieci
od 4 788 do 5 915 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
KUCHARZ
Kunice
Wygasła: 29.02.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- współpraca z intendentem i pomocami kuchennymi;
- ustalanie jadłospisu wraz z intendentem;
- przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami
- racjonalne gospodarowanie produktami pobranymi z magazynu spożywczego
- dbanie estetykę przygotowaych dań
- przestrzeganie zasad przechowywania żywności
- dozór urządzeń chłodniczych oraz przetrzymywania produktów;
- dbanie o porządek
czystość i higienę miejsca pracy;
- dbanie o czystość urządzeń kuchennych;
- posługiwanie się urządzeniami kuchennymi np.mikser
obieraczka do ziemniaków
piec konwekcyjny
urządzenia wielofunkcyjne do warzyw.
- znajomość przepisów HACCP