Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (22)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 22 )
kelner
Gniew
Wygasła: 30.11.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
• obsługa kelnerska gości restauracji oraz eventów
• zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia gości
• przygotowywanie i podawanie napojów zgodnie z obowiązującymi standardami i gramaturami
• prowadzenie aktywnej sprzedaży w oparciu o kartę menu
• utrzymanie porządku i czystości w całej przestrzeni przeznaczonej dla gości oraz na zapleczu gastronomicznym.
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny: 58-535-25-37
zarządzanie restauracją oraz koordynacja pracy podległych pracowników;
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, w tym obszar produkcji, sala restauracyjna;
ścisła współpraca z kierownikiem gastronomii, szefem kuchni, działem marketingu;
prowadzenie dokumentacji restauracji;
sporządzanie raportów dt dziennego funkcjonowania restauracji, kontrola jakości; HACCAP oraz kontrola stanów magazynowych (wdrożenie programu magazynowego oraz obsługa)
przyjmowanie rezerwacji, zakwaterowywanie i wykwaterowywanie gości hotelowych
prowadzenie obsługi recepcji w języku polskim i obcym (j.angielski i/lub j.niemiecki);
prowadzenie obsługi elektronicznych systemów rezerwacyjnych;
reprezentowanie hotelu zgodnie z przyjętą etykietą hotelową;
współpraca z innymi jednostkami organizacyjnymi hotelu w celu zapewnienia najwyższej jakości usługi oraz komfortowych warunków pobytu gości hotelowych;
oferowanie gościom dostępnych na terenie hotelu usług;
udzielanie informacji turystycznych gościom hotelowym;
sporządzanie raportów dla pozostałych jednostek organizacyjnych hotelu;
rozliczanie finansowe pobytu gości hotelowych oraz wystawianie dokumentów;
rozliczanie faktur i rachunków;
obsługiwanie urządzeń biurowych będących na wyposażeniu recepcji hotelu
- obsługa kelnerska gości restauracji oraz eventów
- zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia gości
- przygotowywanie i podawanie napojów zgodnie z obowiązującymi standardami i gramaturami
- prowadzenie aktywnej sprzedaży w oparciu o kartę menu
- utrzymanie porządku i czystości w całej przestrzeni przeznaczonej dla gości oraz na zapleczu gastronomicznym.
Kontakt z Pracodawcą: telefon: 58-535-25-37 lub 660-633-950; adres e-mail: b.tybuszewski@zamek-gniew.pl