Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (2)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 2 )
Kucharka/Kucharz
Gdynia
Wygasła: 22.05.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
- przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (od 3 do 6 roku życia)
- przestrzeganie zasad BHP oraz HACAP
- właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego
- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków
- sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie posiłków
dbałość o najwyższą jakość
smak i estetykę wydawanych posiłków
dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością
wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach)
- pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą (zabezpieczanie posiłków przed przerobieniem
kwitowanie odbioru posiłków w raportach żywieniowych)
- dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej
- dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych
utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennego
- przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego
- uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków
- sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie posiłków
dbałość o najwyższą jakość
smak i estetykę wydawanych posiłków
dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością
wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach)
- pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą (zabezpieczanie posiłków przed przerobieniem
kwitowanie odbioru posiłków w raportach żywieniowych)
- dbałość o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej
- dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych
utrzymywanie we właściwym stanie powierzonego sprzętu kuchennego