Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Stała współpraca z Szefem Kuchni i kierowanie podległym zespołem
Nadzorowanie oraz kontrolowanie pracy podległego personelu
Znać standardy Hampton by Hilton i stosować je wykonując swoje zadania, nadzorować ich przestrzeganie przez podległych pracowników
Zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm jakościowych obowiązujących w miejscu pracy
Codzienna dbałość o jakość, smak i ekspozycję i formę serwowanych dań
Poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
Odbieranie oraz kontrolowanie dostaw
Kontrola dokumentów od dostawców towaru
Przygotowywanie oraz składanie zamówień na produkty spożywcze oraz materiały eksploatacyjne w celu zapewnienia nieprzerwanej pracy kuchni
Prowadzenie inwentaryzacji
Utrzymywanie określonego Food Cost w oparciu o receptury
Okresowe kontrolowanie cen na rynku
Kontrolowanie jakości produktów oraz półproduktów wraz z datami przydatności do spożycia
Znajomość oraz przestrzeganie zasad zgodnych z HACCP
Pomoc Szefowi Kuchni w sporządzaniu menu zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej, standardami wagowymi i ilościowymi
Uczestniczyć we wszystkich (wymaganych dla stanowiska) szkoleniach organizowanych przez hotel
Kontrolować i dbać o dobry stan techniczny urządzeń (zgłaszanie zgodnie z procedurami hotelu wszelkich usterek i awarii technicznych)
Pomoc w tworzeniu grafiku pracy
Nadzorować i stosować zasady bezpiecznego przechowywania żywności, przestrzegać zasady FIFO z uwzględnieniem foliowania, przykrywania i datowania żywności
Nadzorować realizację procedur zakładowego systemu HACCP
Nadzorować codzienne sporządzanie próbek pokarmowych zgodnie ze standardami określonymi przez organ kontrolny wewnętrzny oraz SANEPID
• Nadzorowanie oraz kontrolowanie pracy podległego personelu
• Znać standardy Hampton by Hilton i stosować je wykonując swoje zadania, nadzorować ich przestrzeganie przez podległych pracowników
• Zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm jakościowych obowiązujących w miejscu pracy
• Codzienna dbałość o jakość, smak i ekspozycję i formę serwowanych dań
• Poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
• Odbieranie oraz kontrolowanie dostaw
• Kontrola dokumentów od dostawców towaru
• Przygotowywanie oraz składanie zamówień na produkty spożywcze oraz materiały eksploatacyjne w celu zapewnienia nieprzerwanej pracy kuchni
• Prowadzenie inwentaryzacji
• Utrzymywanie określonego wraz z Dyrektorem Hotelu Food Cost w oparciu o receptury
• Okresowe kontrolowanie cen na rynku
• Kontrolowanie jakości produktów oraz półproduktów wraz z datami przydatności do spożycia
• Znajomość oraz przestrzeganie zasad zgodnych z HACCP
• Pomoc w sporządzaniu menu zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej, standardami wagowymi i ilościowymi
• Uczestniczyć we wszystkich (wymaganych dla stanowiska) szkoleniach organizowanych przez hotel
• Kontrolować i dbać o dobry stan techniczny urządzeń (zgłaszanie zgodnie z procedurami hotelu wszelkich usterek i awarii technicznych)
• Pomoc w tworzeniu grafiku pracy
• Nadzorować i stosować zasady bezpiecznego przechowywania żywności, przestrzegać zasady FIFO z uwzględnieniem foliowania, przykrywania i datowania żywności
• Nadzorować realizację procedur zakładowego systemu HACCP
• Nadzorować codzienne sporządzanie próbek pokarmowych zgodnie ze standardami określonymi przez organ kontrolny wewnętrzny oraz SANEPID