Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (1 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 1 )
umowa o pracę
kontrakt B2B
Obowiązki:
Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w restauracji
Zarządzanie zespołem kucharzy i pomocy kuchennych (organizowanie i rozliczanie pracy,
motywowanie i rozwijanie zespołu)
Kontrola poprawności przygotowywania i podawania posiłków zgodnie ze standardami
jakościowymi
Zapewnienie wysokiej jakości obsługi oraz jakości serwowanych dań
Tworzenie menu oraz ofert gastronomicznych
Opracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowej
Przygotowywanie ofert dla przyjęć okolicznościowych oraz biznesowych
Współpraca z managerem obiektu w kwestii ustaleń menu
Regularna inwentaryzacja produktów spożywczych, sprzętu i wyposażenia
Poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
Realizacja założonych wskaźników (m.in. food cost)
Zarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarów
Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne