Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (71)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 71 )
Manager nowej restauracji
Warszawa
Wygasła: 11.05.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Jako Manager Restauracji staniesz na czele naszego nowego lokalu w Warszawie. Twoim głównym zadaniem będzie kierowanie zespołem oraz osiąganie określonych celów w tym:
1. Efektywne zarządzanie miejscem pracy
2. Ocena wydajności zespołu, w tym motywowanie i nagradzanie pracowników
Nasza historia zaczęła się 10 lat temu w food trucku. Twoja historia w Pasibusie może rozpocząć się właśnie teraz. Ruszamy?
Po pierwsze CEL
Na tym stanowisku będziesz odpowiadać za przygotowanie naszych potraw i obsługę klientów przy barze
Po drugie DROGA, czyli co z nami poznasz:
• Tajniki pracy w zespole: Doświadczysz pracy w dynamicznym zespole, gdzie współpraca i wzajemne wsparcie są kluczowe dla sukcesu,
• zasady Bezpieczeństwa i Higieny Pracy: Poznasz i przestrzegasz najwyższych standardów bezpieczeństwa, higieny pracy oraz bezpieczeństwa żywności,
• pracę pod Presją Czasu: Nauka efektywnej pracy w środowisku, gdzie czas jest kluczowy, co rozwija umiejętność radzenia sobie w zmieniających się warunkach
Nasza historia zaczęła się 10 lat temu w food trucku. Twoja historia w Pasibusie może rozpocząć się właśnie teraz. Ruszamy?
Po pierwsze CEL
Na tym stanowisku będziesz odpowiadać za przygotowanie naszych potraw i obsługę klientów przy barze
Po drugie DROGA, czyli co z nami poznasz:
• Tajniki pracy w zespole: Doświadczysz pracy w dynamicznym zespole, gdzie współpraca i wzajemne wsparcie są kluczowe dla sukcesu,
• zasady Bezpieczeństwa i Higieny Pracy: Poznasz i przestrzegasz najwyższych standardów bezpieczeństwa, higieny pracy oraz bezpieczeństwa żywności,
• pracę pod Presją Czasu: Nauka efektywnej pracy w środowisku, gdzie czas jest kluczowy, co rozwija umiejętność radzenia sobie w zmieniających się warunkach
Jako Manager Restauracji staniesz na czele naszego nowego lokalu w Warszawie. Twoim głównym zadaniem będzie kierowanie zespołem oraz osiąganie określonych celów w tym:
1. Efektywne zarządzanie miejscem pracy
2. Ocena wydajności zespołu, w tym motywowanie i nagradzanie pracowników
Jako Manager Restauracji staniesz na czele naszego nowego lokalu w Warszawie. Twoim głównym zadaniem będzie kierowanie zespołem oraz osiąganie określonych celów w tym:
1. Efektywne zarządzanie miejscem pracy
2. Ocena wydajności zespołu, w tym motywowanie i nagradzanie pracowników
Fakturowanie i Dokumenty: Sprawdzasz, czy wszystko idzie gładko w kwestii dokumentów sprzedażowych
Weryfikacja raportów miesięcznych: Weryfikujesz raporty kas fiskalnych restauracji
Mistrz Analizy: Jesteś współodpowiedzialny za analizę wyników spółki
Magazynowy Architekt: Uzgadniasz magazyny, czyli trochę jak szef logistyki w świecie LEGO. Wszystko musi się zgadzać, abyśmy mieli pełny obraz sytuacji
Rezerwy: Bierzesz udział w tworzeniu rezerw – to nic innego, jak budowa zabezpieczenia dla naszych finansów. Bezpieczeństwo na pierwszym miejscu!
Stałe doskonalenie, dostosowywanie się do zmieniających się potrzeb organizacyjnych
Praca nad świadomością i postawą szkolnych zespołów
Prowadzenie szkoleń w restauracjach zgodnie z planem szkoleniowym we wszystkich lokalizacjach Pasibusa
Monitorowanie efektów szkoleniowo-rozwojowych
Tworzenie instrukcji, filmików instruktażowych dotyczących pracy w restauracji
Proaktywne podejście w poszukiwaniu i wdrażaniu nowych metod i narzędzi szkoleniowych, śledzenie trendów
Udział w działaniach determinujących funkcjonowanie sieci restauracji, takich jak bieżące funkcjonowanie, otwarcia, wdrażanie standardów operacyjnych, bieżące analizowanie raportów sprzedażowych
Jako Asystent Managera Restauracji Pasibus w Ogrodach Ulricha, Twoje główne zadania będą skupiać się na efektywnym szkoleniu nowych członków zespołu. Ponadto, dużą część swojego czasu poświęcisz na systematyczne raportowanie wyników oraz aktywne dbanie o atmosferę w lokalu. Współpraca z Managerem lokalu będzie kluczowa, a Ty będziesz ścisłe współdziałać z nim w celu podziału bieżących obowiązków. Wraz z zespołem będziesz dążyć do utrzymania najwyższych standardów obsługi klienta
od 5000 do 6750 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Asystent Managera Restauracji Pasibus
Bydgoszcz
Wygasła: 24.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Jako Asystent Managera Restauracji Pasibus Stary Rynek w Bydgoszczy, Twoje główne zadania będą skupiać się na efektywnym szkoleniu nowych członków zespołu. Ponadto, dużą część swojego czasu poświęcisz na systematyczne raportowanie wyników oraz aktywne dbanie o atmosferę w lokalu. Współpraca z Managerem lokalu będzie kluczowa, a Ty będziesz ścisłe współdziałać z nim w celu podziału bieżących obowiązków. Wraz z zespołem będziesz dążyć do utrzymania najwyższych standardów obsługi klienta
od 4600 do 5500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Asystent Managera Restauracji Pasibus
Zgrupowania AK "Kampinos" 15, Bielany, Warszawa
Wygasła: 24.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
asystent
Obowiązki:
Jako Asystent Managera Restauracji Pasibus Młociny, Twoje główne zadania będą skupiać się na efektywnym szkoleniu nowych członków zespołu. Ponadto, dużą część swojego czasu poświęcisz na systematyczne raportowanie wyników oraz aktywne dbanie o atmosferę w lokalu. Współpraca z Managerem lokalu będzie kluczowa, a Ty będziesz ścisłe współdziałać z nim w celu podziału bieżących obowiązków. Wraz z zespołem będziesz dążyć do utrzymania najwyższych standardów obsługi klienta
od 5000 do 6750 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Asystent Managera Pasibus
Poznań
Wygasła: 23.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
asystent
Obowiązki:
Na tym stanowisku będziesz ściśle współpracował z Managerem Restauracji, więc często będziecie dzielić się obowiązkami. Do Twoich głównych zadań należeć będzie szkolenie nowych członków zespołu oraz raportowanie wyników, a także dbanie o atmosferę w lokalu
od 4400 do 5500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Manager Operacyjny
Warszawa
Wygasła: 30.11.2023
pełny etat
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca mobilna
menedżer
Obowiązki:
Zarządzanie realizacją strategii w obrębie podległych restauracji
Odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie podległych restauracji (szczególnie pod względem przestrzegania naszych standardów i procedur)
Odpowiedzialność za tworzenie i realizację planów sprzedaży w podległych restauracjach
Optymalizacja kluczowych procesów operacyjnych
Zapewnienie prawidłowej implementacji nowych rozwiązań, procedur i standardów w restauracjach
Nadzór nad nowymi otwarciami
Nadzór nad odpowiednim stanem zatrudnienia i poziomem wyszkolenia w nadzorowanych lokalach
Realizacja celów biznesowych w zakresie optymalizacji kosztów i jakości surowców dla kategorii żywność i opakowania (zamówienia bezpośrednie) oraz chemii i artykułów biurowych (zamówienia pośrednie)
Organizowanie oraz optymalizacja łańcucha dostaw dla asortymentu oferowanego przez spółkę (żywność i opakowania)
Budowanie i utrzymywanie relacji biznesowych z dostawcami
Prowadzenie negocjacji, ustalanie warunków współpracy oraz zawieranie umów
Kontrola i zarządzanie budżetem
Współtworzenie i realizacja strategii zakupowej, optymalizacja i definiowanie procesów zakupowych
Forecasting zakupowy (opracowywanie prognoz dotyczących zakupów)
Analiza rynku, monitorowanie ofert dostawców oraz poszukiwanie nowych ofert zaopatrzenia
Współpraca z innymi działami w obszarze procesu zakupowego
Obecnie rekrutujemy na stanowisko: pracownik kuchni/baru
Kuchnia i Bar to serce Pasibusa, które tętni życiem i ogromną energią. Na tym stanowisku odpowiedzialny będziesz za przygotowanie naszych potraw i obsługę klientów przy barze. Budowanie odpowiedniej atmosfery to nie lada sztuka, na szczęście mocno wpisana w DNA Pasika. To właśnie dzięki zaangażowaniu pracowników kuchni/baru jest ona autentyczna i nie do podrobienia
Co zyskasz na tym stanowisku:
● nauczysz się pracy w zespole i to nie byle jakim :)
● poznasz zasady bezpieczeństwa i higieny pracy oraz bezpieczeństwa żywności,
● dowiesz się jak pracować pod presją czasu, często w zmieniającym się środowisku
Będziesz optymalizować nakłady inwestycyjne na otwarcia i remonty restauracji poprzez sporządzanie przedmiarów, pozyskiwanie, porównywanie i rekomendowanie ofert (zarówno na roboty budowlane jak i wyposażenie wnętrz oraz urządzenia gastronomiczne). Będziesz bezpośrednio współpracować z Kierownikiem Projektu oraz weźmiesz udział w przeglądzie rozliczeń końcowych
Przygotowywanie przedmiarów i zakresów robót na podstawie dokumentacji projektowej i standardów sieci Pasibus,
Przygotowywanie zapytań ofertowych do firm budowlanych, dostawców wyposażenia wnętrz oraz sprzętów gastronomicznych,
Analizowanie oraz aktywne uczestnictwo w negocjacjach i rekomendowanie najlepszych ofert,
Pilnowanie harmonogramu dostaw dla nowo budowanych lokali,
Wspieranie działu infrastruktury w projektach remontowych i doposażaniu istniejących lokali
Kontrola jakości to podstawowe narzędzie do zapewnienia najwyższego poziomu obsługi naszych Gości. Nasz zespół rozrasta się i dlatego poszukujemy nowego PasiZiomka do tej roli
Prowadzenie kontroli jakości w restauracjach Pasibusa,
Analizowanie wyników kontroli i tworzenie planów naprawczych,
Pomaganie restauracjom w osiąganiu jeszcze lepszych wyników,
Współpraca z działem operacyjnym,
Sprawdzanie skuteczności szkoleń,
Współuczestnictwo w implementacji nowych rozwiązań ze względu na rozwój firmy
To nowa rola i jak to często bywa zakres obowiązków będzie ewoluował. Od Ciebie zależy jaką wiedzę i umiejętności przyniesiesz do PASIBUSa i jak szybko się uczysz. Największy wpływ na to co będziesz robić masz TY!
wspomaganie ekspansji Pasibusa i umacnianie naszej lokalnej obecności,
prowadzenie projektów LSM wspólnie razem z działem marketingu oraz restauracjami mając na to realny wpływ,
wpływ na wzrost sprzedaży,
tworzenie i podtrzymywanie relacji z lokalnymi partnerami,
Creme de la creme czyli promowanie marki Pasibus: popularyzować PasiVibe!, budowanie lokalnej społeczności PasiBrzuchów
Masz doświadczenie w gastro i chciałbyś kontynuować swoją zajawkę? Dodatkowo lubisz pracę lub grę w zespole i masz łatwość w nawiązywaniu relacji? Dołącz do nas jako Kierownik Kuchni/Baru! Pokażemy Ci jak, wspierać koleżanki i kolegów pracujących w tych obszarach
Do Twoich zadań będzie należała organizacja pracy zespołu na Kuchni/Barze. Przede wszystkim monitorowanie przestrzegania wewnętrznych procedur i zasad BHP oraz BŻ
Czego się nauczysz:
• pracy w szybko zmieniającym się środowisku i pod presją czasu,
• przestrzegania procedur oraz pracy zgodnie z przepisami BHP i BŻ,