Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
tworzenie menu (menu: stałe/sezonowe, lunchowe, eventowe) oraz ofert gastronomicznych
zarządzanie zespołem kucharzy, pomocy kuchennych oraz zmywakowych (organizowanie pracy na zmianie, ustalanie grafiku, delegowanie obowiązków i zadań, motywowanie i rozwijanie zespołu)
kontrolowanie poprawności przygotowywania i podawania posiłków zgodnie ze standardami jakościowymi oraz zapewnienie wysokiej jakości serwowanych dań
regularna inwentaryzacja produktów spożywczych, sprzętu i wyposażenia
poprawne ewidencjonowanie strat i rozchodów magazynowych
realizacja założonych wskaźników (m.in. food cost)
przygotowywanie dań a'la carte, śniadań, lunchy oraz innych potraw w ramach usług eventowych i imprez okolicznościowych według receptur przygotowanych przez Szefa Kuchni