Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu
współpraca z Intendentem
pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków. Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny
czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni
stanowisku pracy
pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad HACCAP
przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu
współpraca z Intendentem
pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków. Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny
czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni
stanowisku pracy
pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad HACCAP
przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia.
Współudział w sporządzeniu jadłospisu
współpraca z Intendentem
pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków
Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny
czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej.
Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni
stanowisku pracy
pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad HACCAP
przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu
współpraca z Intendentem
pomoc z sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nazdór nad procesem produkcji posiłków
Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny
czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni
stanowisku pracy
pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad HACCAP
przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku
sprzątanie stanowisk pracy w trakcie oraz po zakończeniu pracy. Dbanie o powierzony sprzęt mycie sprzętów i urządzeń. Dbałość o prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności. Przestrzeganie standardów jakościowych
sprzątanie stanowisk pracy w trakcie oraz po zakończeniu pracy. Dbanie o powierzony sprzęt mycie sprzętów i urządzeń. Dbałość o prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności. Przestrzeganie standardów jakościowych
sprzątanie stanowisk pracy w trakcie oraz po zakończeniu pracy. Dbanie o powierzony sprzęt mycie sprzętów i urządzeń. Dbałość o prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności. Przestrzeganie standardów jakościowych
sprzątanie stanowisk pracy w trakcie oraz po zakończeniu pracy. Dbanie o powierzony sprzęt mycie sprzętów i urządzeń. Dbałość o prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności. Przestrzeganie standardów jakościowych
Przygotowanie produktów zgodnie z zasadami higieny obowiązującymi w placówkach żywienia zbiorowego. Właściwe przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywienia. Współudział w sporządzeniu jadłospisu
współpraca z Intendentem
pomoc w sporządzaniu listy zakupów. Racjonalne wykorzystywanie produktów pobranych z magazynu do przygotowywania posiłków. Nadzór nad procesem produkcji posiłków. Stała dbałość o estetykę wydawanych posiłków. Przestrzeganie zasad higieny
czystości naczyń i sprzętu kuchennego oraz służbowej odzieży osobistej. Dbanie i monitorowanie czystości na kuchni
stanowisku pracy
pomieszczeń kuchennych oraz stołówce szkolnej. Przestrzeganie dyscypliny pracy
zasad HACCAP
przepisów bhp oraz przepisów p.poż. Kultura obsługi dzieci i pracowników szkoły korzystających ze stołówki. Praca od poniedziałku do piątku