Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
Kelner / Kelnerka
Łódź
Wygasła: 26.04.2022
pełny etat, część etatu, dodatkowa / tymczasowa
umowa zlecenie
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
Przyjmować zamówienia, przygotowywać wegańskie dania, dbać o czystość restauracji, o nasze zielone rośliny a także uczestniczyć w codziennym życiu lokalu m.in. odbierać dostawy
Ponadto w ramach zadań kierownika zmiany będziesz dbał o zapewnienie dostaw, nadzorowanie procesów kontrolnych i produkcyjnych, raportowanie, relacje z dostawcami, kontrahentami. Dbanie o jakość wykonywanych prac przez załogę
Na start sprawdzamy zawsze jak poradzisz sobie jako pracownik zespołu i wraz z kolejnymi zadaniami jako kierownik zmiany
Przyjmować zamówienia, przygotowywać wegańskie dania, dbać o czystość restauracji, o nasze zielone rośliny a także uczestniczyć w codziennym życiu lokalu m.in. przyjmować dostawy.
Ponadto w ramach zadań kierownika zmiany będziesz dbał o zapewnienie dostaw, nadzorowanie procesów kontrolnych i produkcyjnych, raportowanie, relacje z dostawcami, kontrahentami. Dbanie o jakość wykonywanych prac przez załogę
Na start sprawdzamy zawsze jak poradzisz sobie jako pracownik zespołu i wraz z kolejnymi zadaniami jako kierownik zmiany
Przyjmować zamówienia, przygotowywać wegańskie dania, dbać o czystość restauracji, o nasze zielone rośliny a także uczestniczyć w codziennym życiu lokalu m.in. przyjmować dostawy.
Ponadto w ramach zadań kierownika zmiany będziesz dbał o zapewnienie dostaw, nadzorowanie procesów kontrolnych i produkcyjnych, raportowanie, relacje z dostawcami, kontrahentami. Dbanie o jakość wykonywanych prac przez załogę
Na start sprawdzamy zawsze jak poradzisz sobie jako pracownik zespołu i wraz z kolejnymi zadaniami jako kierownik zmiany
Przyjmować zamówienia, przygotowywać wegańskie dania, dbać o czystość restauracji, o nasze zielone rośliny a także uczestniczyć w codziennym życiu lokalu m.in. odbierać dostawy
Ponadto w ramach zadań kierownika zmiany będziesz dbał o zapewnienie dostaw, nadzorowanie procesów kontrolnych i produkcyjnych, raportowanie, relacje z dostawcami, kontrahentami. Dbanie o jakość wykonywanych prac przez załogę
Na start sprawdzamy zawsze jak poradzisz sobie jako pracownik zespołu i wraz z kolejnymi zadaniami jako kierownik zmiany