Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (6)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 6 )
Młodszy specjalista / Młodsza specjalistka ds. operacyjnych
Żurawia 6, Śródmieście, Warszawa
Wygasła: 11.03.2023
pełny etat, część etatu
umowa zlecenie
praca stacjonarna
praca hybrydowa
młodszy specjalista (Junior)
Obowiązki:
Praca administracyjno-biurowa (praca na wewnętrznych systemach, obsługa systemu ID Pos – grupa Amber, rozliczanie wydatków na podstawie wyciągów, tworzenie raportów na podstawie danych o sprzedaży itp.)
Wsparcie Managera Generalnego w realizacji bieżących projektów
Prowadzenie zestawień dokumentów sprzedażowych i zakupowych
Analizy sprzedaży oraz tworzenie raportów z realizacji celów sprzedażowych poszczególnych lokali
Dbałość o prawidłowy obieg dokumentów i terminy płatności we współpracy z managerami restauracji oraz działem księgowości
Kompleksowa obsługa biura
Kontrolowanie i nadzorowanie pracy działu logistyki
Poszukujemy Managera/Managerki do jednego z naszych lokali Bułkę przez Bibułkę, który pokieruje zespołem zaangażowanych pracowników. Potrzebujemy osoby charyzmatycznej, energicznej, którą cechuje dobre nastawienie do pracy oraz sumienność. Osoby, która szanuje i lubi ludzi oraz potrafi zarządzać lokalem gastronomicznym. Innymi słowy, szukamy osoby nastawionej na realizację celów i empatycznej zarazem. Jeśli potrafisz motywować zespół, aby ten poprzez swoją pracę generował świetne wyniki biznesowe, zapraszamy Cię do naszego świata
Twój przyszły zakres odpowiedzialności:
- realizacja celów przychodowych (ustalony poziom przychodu/obrotu) oraz kosztowych (ustalony poziom FC i BC),
- zarządzanie zespołem – egzekwowanie realizacji celów, przy jednoczesnym dbaniu o rozwój, motywację i kreowanie dobrej atmosfery,
- dbanie o spójność, założenia konceptu oraz standardy, by nasi goście zawsze chcieli do nas wracać ze swymi przyjaciółmi
Zarządzenie wszystkim zespołami w kuchniach Bułkę przez Bibułkę
Pełnienie roli Managera i Mentora jednocześnie, szukamy osoby charyzmatycznej, która swietnie skoordynuje pracę wszystkich zespołów, ale będzie wiedziała także jak dobrze ich zmotywować
Szkolenie/wprowadzenie nowych pracowników
Tworzenie FC, receptur, manuali
Tworzenie, opracowanie i wprowadzenie systemu motywacyjnego dla członków zespołów kuchennych
Poszukujemy Managera Operacyjnego, który wesprze nasz zespół, a jesteśmy zgranym teamem. Potrzebujemy osoby, która sprawnie zarządza – wie, że celem funkcjonowania przedsiębiorstwa jest zysk, dobrze rozumie trendy rynkowe, zdaje sobie sprawę z siły marketingu, a nade wszystko szanuje i lubi ludzi. Szukamy osoby nastawionej na realizację celów i empatycznej zarazem
Twój przyszły zakres odpowiedzialności:
- Nadzór nad standaryzacją oraz dbałość o wysoką jakość obsługi gości
- Kontrola funkcjonowania poszczególnych lokali oraz zespołów
- Zarządzanie kosztami w celu optymalizacji zysku operacyjnego
- Budowanie, rozwój i motywacja podległego zespołu