Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (3)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 3 )
Intendent - magazynier
Biecz
Wygasła: 13.08.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
sprawowanie fachowego nadzoru nad sporządzaniem posiłków; układanie jadłospisów; dbanie o ich kaloryczność zgodną z normami żywienia zbiorowego dzieci; dbałość o należyte i zgodne z normami zapasy produktów żywnościowych; sprawowanie kontroli wewnętrznej warunków sanitarnych we wszystkich etapach produkcji i obrotu
zgodnie z obowiązującymi przepisami
wymogami HACCP; prowadzenie dokumentacji HACCP; prowadzenie dokumentacji dotyczącej żywienia; prowadzenie ewidencji magazynowej
ilościowo - wartościowej; prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły spożywcze
biurowe
środki czystości; prowadzenie magazynu - przyjmowanie i wydawanie towaru; utrzymywanie magazynu w należytym stanie sanitarno - porządkowym; przygotowywanie danych dotyczących zamówień publicznych
sprawowanie fachowego nadzoru nad sporządzaniem posiłków; układanie jadłospisów; dbanie o ich kaloryczność zgodną z normami żywienia zbiorowego dzieci; dbałość o należyte i zgodne z normami zapasy produktów żywnościowych; sprawowanie kontroli wewnętrznej warunków sanitarnych we wszystkich etapach produkcji i obrotu
zgodnie z obowiązującymi przepisami
wymogami HACCP; prowadzenie dokumentacji HACCP; prowadzenie dokumentacji dotyczącej żywienia; prowadzenie ewidencji magazynowej
ilościowo - wartościowej; prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły spożywcze
biurowe
środki czystości; prowadzenie magazynu - przyjmowanie i wydawanie towaru; utrzymywanie magazynu w należytym stanie sanitarno - porządkowym; przygotowywanie danych dotyczących zamówień publicznych
sprawowanie fachowego nadzoru nad sporządzaniem posiłków; układanie jadłospisów; dbanie o ich kaloryczność zgodną z normami żywienia zbiorowego dzieci; dbałość o należyte i zgodne z normami zapasy produktów żywnościowych; sprawowanie kontroli wewnętrznej warunków sanitarnych we wszystkich etapach produkcji i obrotu
zgodnie z obowiązującymi przepisami
wymogami HACCP; prowadzenie dokumentacji HACCP; prowadzenie dokumentacji dotyczącej żywienia; prowadzenie ewidencji magazynowej
ilościowo - wartościowej; prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły spożywcze
biurowe
środki czystości; prowadzenie magazynu - przyjmowanie i wydawanie towaru; utrzymywanie magazynu w należytym stanie sanitarno - porządkowym; przygotowywanie danych dotyczących zamówień publicznych