Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (1)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 1 )
Szef kuchni
Ślusarska 9, Kraków
Wygasła: 02.01.2022
pełny etat, część etatu, dodatkowa / tymczasowa
umowa o pracę
kontrakt B2B
praca stacjonarna
pracownik fizyczny
Obowiązki:
W naszym obszarze zainteresowania jest również tzw. "upcycled food" i w tym zakresie zależy nam na szybkim osiągnięciu wysokiego poziomu TRL. Myślimy o fermentowanym sosie „sojowym”, miso, koji, słodkich/słonych syropach, a może nawet o zamiennikach mięsa
Szukamy sprytnej szefowej kuchni / sprytnego szefa, która/y dołączy do naszego zespołu i z kuchni gastronomicznej stworzy małe laboratorium innowacji
W zakresie obowiązków mieści się opracowywanie nowych przepisów / produktów powstałych z czerstwego pieczywa, współpraca z zespołem w ramach komercjalizacji pomysłów, współpraca z naukowcami z Uniwersytetu Rolniczego