Wszystkie ( 0 )
Pozytywna ( 0 )
Neutralna ( 0 )
Negatywa ( 0 )
Użytkownik:
Administrator
Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki! Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna?
0
0
Odpowiedz
Pokaż więcej odpowiedzi(1 )
Pokaż więcej
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Wszystkie (19 )
Aktualne ( 0 )
Archiwalne ( 19 )
Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa
Tadeusza Rejtana 6, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 28.03.2024
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Zakres obowiązków na stanowisku Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa może obejmować:
Zapewnienie gościom profesjonalnej i uprzejmej obsługi na recepcji hotelowej
Przyjmowanie rezerwacji i dokonywanie zameldowań oraz wymeldowań gości
Wydawanie kluczy pokojowych i informowanie gości o wszelkich zasadach i udogodnieniach hotelowych
Udzielanie informacji na temat hotelu, takich jak godziny posiłków, dostępne usługi, atrakcje w okolicy itp
Obsługa korespondencji, zarówno telefonicznej, jak i mailowej, oraz składanie zamówień na zewnętrzne usługi dla gości
Rozwiązywanie problemów i skarg gości oraz reagowanie na ich potrzeby w sposób szybki i odpowiedni
Obsługa płatności gości i dbanie o zgoda dokumentację finansową związana z recepcją
Utrzymywanie czystości i porządku w recepcji oraz dbanie o estetyczne i funkcjonalne wyposażenie stanowiska pracy
Wsparcie innych działów hotelu, takich jak obsługa pokoju, gastronomia i administracja, w razie potrzeby
Dbałość o bezpieczeństwo gości hotelowych oraz przestrzeganie wszelkich procedur dotyczących ich prywatności
Kontrola dostępności pokoi i aktualizacja informacji na temat rezerwacji w systemie hotelowym
Przygotowanie raportów dziennych dotyczących zajętości hotelu, obsługi gości i innych istotnych danych
Zdalne monitorowanie systemów bezpieczeństwa hotelu, takich jak kamery CCTV i alarmy pożarowe
Udzielanie pomocy w przypadku awarii technicznych lub innych nagłych sytuacji i przywoływanie odpowiednich służb
Przestrzeganie standardów i procedur hotelowych oraz uczestniczenie w szkoleniach dotyczących obsługi gości i bezpieczeństwa
Prowadzenie skrupulatnej dokumentacji związanej z recepcją, takiej jak dziennik, księga protokołów itp
Przewidywanie i reagowanie na potrzeby gości, takie jak organizacja transportu, wskazówki dotyczące atrakcji turystycznych, zalecane restauracje itp
Kierowanie delegacjami i grupami do odpowiednich miejsc w hotelu, takich jak sale konferencyjne, fitness club, spa itp
Zachowanie profesjonalnych stosunków z personelem hotelowym i współpraca z zespołem w celu zapewnienia doskonałej obsługi gości
Wykonywanie innych obowiązków związanych z obsługą gości i funkcjonowaniem hotelu, jakie mogą być przypisane przez przełożonego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Ks. Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 27.03.2024
Obowiązki:
Oczekuję od kandydatów na stanowisko Kucharz / Kucharka:
Doświadczenia w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym miejscu gastronomicznym
Znajomości różnych technik gotowania, w tym krojenia, smażenia, gotowania na parze, pieczenia i grillowania
Umiejętności przygotowywania różnorodnych dań, takich jak zupy, dania główne, przystawki, desery itp
Znajomości zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Kreatywności w tworzeniu nowych receptur i dopasowywaniu menu do sezonowych składników
Zdolności organizacyjne i umiejętność pracy w zespole
Umiejętności zarządzania czasem i wykonywania wielu zadań jednocześnie
Gotowości do pracy w zmienny grafik, włączając w to weekendy i święta
Umiejętności radzenia sobie w sytuacjach stresowych i podejmowania szybkich decyzji
Motywacji do ciągłego doskonalenia umiejętności kulinarnych
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik gastronomii
Ks. Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 27.03.2024
Obowiązki:
Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór prac w obszarze gastronomii
Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych
Współpraca z pozostałymi działami w hotelu
Zagwarantowanie odpowiednich standardów obsługi gości
Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń oraz wyposażenia
Nadzorowanie zaopatrzenia w surowce i półprodukty, kontakt z dostawcami
Współpraca z szefami kuchni w zakresie zmian w menu
Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
Kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań
Tworzenie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
Realizacja planów budżetowych gastronomii, utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie
Sporządzanie inwentaryzacji i prowadzenie rozliczeń magazynowych
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Księdza Ignacego Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 23.03.2024
Obowiązki:
Oczekuję od kandydatów na stanowisko Kucharz / Kucharka:
Doświadczenia w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym miejscu gastronomicznym
Znajomości różnych technik gotowania, w tym krojenia, smażenia, gotowania na parze, pieczenia i grillowania
Umiejętności przygotowywania różnorodnych dań, takich jak zupy, dania główne, przystawki, desery itp
Znajomości zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Kreatywności w tworzeniu nowych receptur i dopasowywaniu menu do sezonowych składników
Zdolności organizacyjne i umiejętność pracy w zespole
Umiejętności zarządzania czasem i wykonywania wielu zadań jednocześnie
Gotowości do pracy w zmienny grafik, włączając w to weekendy i święta
Umiejętności radzenia sobie w sytuacjach stresowych i podejmowania szybkich decyzji
Motywacji do ciągłego doskonalenia umiejętności kulinar
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Ks. Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 03.02.2024
Obowiązki:
Oczekuję od kandydatów na stanowisko Kucharz / Kucharka:
Doświadczenia w pracy jako kucharz/kucharka w restauracji lub innym miejscu gastronomicznym
Znajomości różnych technik gotowania, w tym krojenia, smażenia, gotowania na parze, pieczenia i grillowania
Umiejętności przygotowywania różnorodnych dań, takich jak zupy, dania główne, przystawki, desery itp
Znajomości zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Kreatywności w tworzeniu nowych receptur i dopasowywaniu menu do sezonowych składników
Zdolności organizacyjne i umiejętność pracy w zespole
Umiejętności zarządzania czasem i wykonywania wielu zadań jednocześnie
Gotowości do pracy w zmienny grafik, włączając w to weekendy i święta
Umiejętności radzenia sobie w sytuacjach stresowych i podejmowania szybkich decyzji
Motywacji do ciągłego doskonalenia umiejętności kulinar
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa
Tadeusza Rejtana 6, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 29.11.2023
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Zakres obowiązków na stanowisku Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa może obejmować:
Zapewnienie gościom profesjonalnej i uprzejmej obsługi na recepcji hotelowej
Przyjmowanie rezerwacji i dokonywanie zameldowań oraz wymeldowań gości
Wydawanie kluczy pokojowych i informowanie gości o wszelkich zasadach i udogodnieniach hotelowych
Udzielanie informacji na temat hotelu, takich jak godziny posiłków, dostępne usługi, atrakcje w okolicy itp
Obsługa korespondencji, zarówno telefonicznej, jak i mailowej, oraz składanie zamówień na zewnętrzne usługi dla gości
Rozwiązywanie problemów i skarg gości oraz reagowanie na ich potrzeby w sposób szybki i odpowiedni
Obsługa płatności gości i dbanie o zgoda dokumentację finansową związana z recepcją
Utrzymywanie czystości i porządku w recepcji oraz dbanie o estetyczne i funkcjonalne wyposażenie stanowiska pracy
Wsparcie innych działów hotelu, takich jak obsługa pokoju, gastronomia i administracja, w razie potrzeby
Dbałość o bezpieczeństwo gości hotelowych oraz przestrzeganie wszelkich procedur dotyczących ich prywatności
Kontrola dostępności pokoi i aktualizacja informacji na temat rezerwacji w systemie hotelowym
Przygotowanie raportów dziennych dotyczących zajętości hotelu, obsługi gości i innych istotnych danych
Zdalne monitorowanie systemów bezpieczeństwa hotelu, takich jak kamery CCTV i alarmy pożarowe
Udzielanie pomocy w przypadku awarii technicznych lub innych nagłych sytuacji i przywoływanie odpowiednich służb
Przestrzeganie standardów i procedur hotelowych oraz uczestniczenie w szkoleniach dotyczących obsługi gości i bezpieczeństwa
Prowadzenie skrupulatnej dokumentacji związanej z recepcją, takiej jak dziennik, księga protokołów itp
Przewidywanie i reagowanie na potrzeby gości, takie jak organizacja transportu, wskazówki dotyczące atrakcji turystycznych, zalecane restauracje itp
Kierowanie delegacjami i grupami do odpowiednich miejsc w hotelu, takich jak sale konferencyjne, fitness club, spa itp
Zachowanie profesjonalnych stosunków z personelem hotelowym i współpraca z zespołem w celu zapewnienia doskonałej obsługi gości
Wykonywanie innych obowiązków związanych z obsługą gości i funkcjonowaniem hotelu, jakie mogą być przypisane przez przełożonego
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Tadeusza Rejtana 6, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 12.10.2023
Obowiązki:
Kucharz w restauracji hotelowej
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa
Warszawa
Wygasła: 22.06.2023
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
kompleksowa obsługa recepcji w hotelu***
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Ks. Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 17.06.2023
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw na podstawie przepisów i zaleceń szefa kuchni
Odpowiedzialność za jakość i smak potraw
Utrzymywanie porządku i czystości w kuchni
Zakupy i kontrola jakości produktów spożywczych
Przygotowywanie codziennych dań i menu specjalnych
Zapewnienie odpowiedniej ilości potraw dla gości
Odpowiedzialność za przestrzeganie norm i regulacji bezpieczeństwa żywności
Współpraca z innymi pracownikami kuchni w celu zapewnienia sprawnego działania
Utrzymywanie stanowiska pracy w należytej czystości i porządku
Kreowanie nowych dań i możliwość dokonywania zmian w menu w porozumieniu z szefem kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Konserwator obiektu
Warszawa
Wygasła: 17.06.2023
Obowiązki:
( dokonywanie drobnych bieżących napraw w zakresie robót hydraulicznych, elektrycznych, stolarskich itp
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik gastronomii
Warszawa
Wygasła: 10.06.2023
Obowiązki:
Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór prac w obszarze gastronomii
Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych
Współpraca z pozostałymi działami w hotelu
Zagwarantowanie odpowiednich standardów obsługi gości
Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń oraz wyposażenia
Nadzorowanie zaopatrzenia w surowce i półprodukty, kontakt z dostawcami
Współpraca z szefami kuchni w zakresie zmian w menu
Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
Kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań
Tworzenie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
Realizacja planów budżetowych gastronomii, utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie
Sporządzanie inwentaryzacji i prowadzenie rozliczeń magazynowych
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Księdza Ignacego Kłopotowskiego 36, Praga-Północ, Warszawa
Wygasła: 13.05.2023
Obowiązki:
Przygotowywanie potraw na podstawie przepisów i zaleceń szefa kuchni
Odpowiedzialność za jakość i smak potraw
Utrzymywanie porządku i czystości w kuchni
Zakupy i kontrola jakości produktów spożywczych
Przygotowywanie codziennych dań i menu specjalnych
Zapewnienie odpowiedniej ilości potraw dla gości
Odpowiedzialność za przestrzeganie norm i regulacji bezpieczeństwa żywności
Współpraca z innymi pracownikami kuchni w celu zapewnienia sprawnego działania
Utrzymywanie stanowiska pracy w należytej czystości i porządku
Kreowanie nowych dań i możliwość dokonywania zmian w menu w porozumieniu z szefem kuchni
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Konserwator obiektu
Warszawa
Wygasła: 27.10.2022
Obowiązki:
KONSERWATOR W HOTELU***
( dokonywanie drobnych bieżących napraw w zakresie robót hydraulicznych, elektrycznych, stolarskich itp.)
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Zastępca kierownika gastronomii
Warszawa
Wygasła: 27.10.2022
Obowiązki:
Obowiązki:
Planowanie, organizowanie, koordynowanie i nadzór nad wszystkimi działaniami w obszarze gastronomii
(obsługa gości, zarządzanie personelem, administracja)
Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych
Współpraca z pozostałymi działami w hotelu
Nadzorowanie oraz współpraca nad przygotowaniem i przebiegiem imprez okolicznościowych
Nadzorowanie pracy podległego personelu oraz nadzór nad jakością wykonywanych obowiązków celem
zagwarantowania odpowiednich standardów obsługi gości
Nadzorowanie stanu i jakości urządzeń oraz wyposażenia
Nadzorowanie zaopatrzenia w surowce i półprodukty, kontakt z dostawcami
Współpraca z szefami kuchni w zakresie zmian w menu
Zapewnienie wykonywania zadań zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
Kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań
Tworzenie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
Realizacja planów budżetowych gastronomii, utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie
Sporządzanie inwentaryzacji i prowadzenie rozliczeń magazynowych
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik administracyjno-biurowy
Warszawa
Wygasła: 17.08.2022
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
Przedsiębiorstwo Hotelarskie w Warszawie pilnie zatrudni
kandydata/-tkę do Biura Zarządu Spółki na stanowisko:
Pracownik administracyjno-biurowy
Zadania i charakter pracy:
zajmowanie się sprawami związanymi z funkcjonowaniem Spółki (dokumentacja,
kontakt z udziałowcami)
prowadzenie spraw związanych z najmem lokali
współpraca z Radcą Prawnym, obsługa spraw związanych z udziałami w Spółce
bieżąca obsługa sekretariatu, kompleksowa obsługa administracyjna
przygotowywanie pism, raportów i analiz
przygotowywanie zarządzeń, uchwał, wytycznych Prezesa Spółki
prowadzenie rejestru pism przychodzących i wychodzących – nadzór nad prawidłowym obiegiem
dokumentacji wewnętrznej i zewnętrznej
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kucharz / Kucharka
Warszawa
Wygasła: 03.07.2022
Obowiązki:
kucharz śniadaniowy w restauracji hotelowej
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista / Recepcjonistka
Tadeusza Rejtana 6, Mokotów, Warszawa
Wygasła: 02.07.2022
Obowiązki:
Recepcjonista/tka w hotelu ***
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kelner / Kelnerka
Ks. Kłopotowskiego 36
Wygasła: 02.10.2021
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Recepcjonista / Recepcjonistka
Ks. Kłopotowskiego 36
Wygasła: 02.10.2021
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne