Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (3)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 3 )
kierownik gospodarczy
Zabrze
Wygasła: 31.03.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Kierowanie zespołem pracowników obsługi oraz określanie zadań i odpowiedzialności
a także stwarzanie im warunków pracy oraz zapewnienie warunków bhp. Nadzór pracy portierów nocnych
ustalanie zadań i zakresu czynności
harmonogramu pracy dla portierów nocnych. Prawidłowe zabezpieczenie majątku ruchomego
pieczęci i dokumentacji placówki
obrotu bezgotówkowego. Projektowanie
w uzgodnieniu z księgową
budżetu placówki na wydatki administracyjno-gospodarcze oraz realizacja zakupów wyposażenia materialnego placówki. Realizacja zakupów na potrzeby jednostki
a także środków czystości niezbędnych dla bezpiecznego i higienicznego funkcjonowania obiektów. Inwentaryzacja i znakowanie sprzętu placówki
prowadzenie księgi inwentarzowej
organizacja inwentaryzacji
zapewnienie sprawności techniczno-eksploatacyjnej budynku
zabezpieczanie majątku placówki
terminowe zlecanie przeglądów technicznych budynku. Prowadzenie księgi obiektu. Sprawowanie opieki nad całością pomieszczeń i sprzętu placówki. Odpowiedzialność za właściwe zabezpieczenie i przygotowanie obiektów placówki do bezpiecznego funkcjonowania. Planowanie
organizowanie oraz nadzorowanie prac remontowych budynku i urządzeń placówki zgodnie z obowiązującymi przepisami. Kompleksowe prowadzenie dokumentacji kadrowej zgodnie z aktualnymi przepisami prawa pracowników ( administracji i obsługi oraz pedagogicznych ). Udział w sporządzaniu list płac. Prowadzenie ewidencji czasu pracy
nagród jubileuszowych
odpraw
badań lekarskich
szkoleń BHP
urlopów. Współdziałanie z dyrektorem w sprawach związanych z utrzymaniem w stanie używalności pomieszczeń i sprzętu placówki / remonty i konserwacje/. Sporządzanie sprawozdań i opracowań statystycznych dotyczących pracy administracji
obsługo i pedagogów placówki.
Praca od poniedziałku do piątku od 7.00 do 15.00
Kierowanie zespołem pracowników obsługi oraz określanie zadań i odpowiedzialności
a także stwarzanie im warunków pracy oraz zapewnienie warunków bhp. Nadzór pracy portierów nocnych
ustalanie zadań i zakresu czynności
harmonogramu pracy dla portierów nocnych. Prawidłowe zabezpieczenie majątku ruchomego
pieczęci i dokumentacji placówki
obrotu bezgotówkowego. Projektowanie
w uzgodnieniu z księgową
budżetu placówki na wydatki administracyjno-gospodarcze oraz realizacja zakupów wyposażenia materialnego placówki. Realizacja zakupów na potrzeby jednostki
a także środków czystości niezbędnych dla bezpiecznego i higienicznego funkcjonowania obiektów. Inwentaryzacja i znakowanie sprzętu placówki
prowadzenie księgi inwentarzowej
organizacja inwentaryzacji
zapewnienie sprawności techniczno-eksploatacyjnej budynku
zabezpieczanie majątku placówki
terminowe zlecanie przeglądów technicznych budynku. Prowadzenie księgi obiektu. Sprawowanie opieki nad całością pomieszczeń i sprzętu placówki. Odpowiedzialność za właściwe zabezpieczenie i przygotowanie obiektów placówki do bezpiecznego funkcjonowania. Planowanie
organizowanie oraz nadzorowanie prac remontowych budynku i urządzeń placówki zgodnie z obowiązującymi przepisami. Kompleksowe prowadzenie dokumentacji kadrowej zgodnie z aktualnymi przepisami prawa pracowników ( administracji i obsługi oraz pedagogicznych ). Udział w sporządzaniu list płac. Prowadzenie ewidencji czasu pracy
nagród jubileuszowych
odpraw
badań lekarskich
szkoleń BHP
urlopów. Współdziałanie z dyrektorem w sprawach związanych z utrzymaniem w stanie używalności pomieszczeń i sprzętu placówki / remonty i konserwacje/. Sporządzanie sprawozdań i opracowań statystycznych dotyczących pracy administracji
obsługo i pedagogów placówki.
Praca od poniedziałku do piątku od 7.00 do 15.00
Sporządzanie jadłospisów zgodnie z normami. Prowadzenie magazynu spożywczego w placówce - przyjmowanie
wydawanie towaru. Organizowanie dostaw produktów żywieniowych do placówki. Prowadzenie dokumentacji przychodów i rozchodów w programie komputerowym moduł Stołówka systemu sQola. Przekazywanie rozliczeń i faktur do księgowości. Przestrzeganie stawki żywieniowej i terminów przydatności do spożycia artykułów znajdujących się w magazynie. Właściwe przechowywanie ich i zabezpieczanie przed zniszczeniem
czuwanie nad oszczędnym gospodarowaniem produktami spożywczymi
przestrzeganiem czystości zgodnie z wymogami HACCP. Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej.
Praca od poniedziałku do piątku od 7.00 do 15.00