Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
- rozwiązywanie problemów
- dbałość o sprawną pracę zespołu i zadowolenie gości
- motywowanie
- zapewnienie dobrej komunikacji
przygotowywanie posiłków i obsługa gości
Wymiar etatu: od 1/8 do 1/1.
Miejsce wykonywania pracy: Łódź
obsługa restauracji
dostawy posiłków
obsługa kawiarni
prace porządkowe
od 4 000 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Pracownik restauracji opłacany stawką godzinową
Sosnowiec
Wygasła: 27.02.2022
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
-obszar produkcji: praca przy grilu
frytownicach
tosterach oraz garnirowaniu
uzupełnianie zapasów
przygotowywanie produktów (np. kanapek
sałatek
deserów) i półproduktów
utrzymywanie w czystości pomieszczeń
urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń;
-obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń i części sanitarnej;
narzędzi i naczyń;
- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących
obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się
przyjmowanie
zestawianie i wydawanie zamówień
uzupełnianie zapasów
-prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
- sala restauracyjna: prace porządkowe
utrzymywanie w czystości pomieszczeń i części sanitarnej;
− kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji
obszar sprzedaży
zaplecze
sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką;
- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji;
- Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji;
- Pełnienie roli ambasadora marki McDonald’s;
- Współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską ;
- Praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia)
na obszarze sprzedaży (obsługa gości)
na sali restauracyjnej
na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości ;
- prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
-Tworzenie atmosfery gościnności na każdym etapie wizyty gościa w restauracji;
-Pełnienie roli ambasadora marki McDonald’s;
-Współpraca z innymi pracownikami i kadrą menadżerską ;
-Praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia)
na obszarze sprzedaży (obsługa gości)
na sali restauracyjnej
na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości ;
-prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu
- sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji;
- czyszczenie i konserwacja urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji; - segregacja i składowanie odpadów;
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji;
- mycie okien i elewacji zewnętrznej;
- sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji;
- czyszczenie i konserwacja urządzeń
sprzętów
narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji; - segregacja i składowanie odpadów;
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji;
- mycie okien i elewacji zewnętrznej;