Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (9)Aktualne ( 1 )Archiwalne ( 8 )
Intendent
Legionowo
Ważna do: 15.12.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zaopatrzenie w artykuły żywnościowe. Przyjmowanie od dostawców towaru. Planowanie jadłospisów. Pełnienie nadzoru nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni oraz prawidłowym porcjowaniem posiłków przez personel obsługowy. Przestrzeganie zasad HACCP. Systematyczne prowadzenie karty kontroli. Zakup środków czystości na potrzeby kuchni. Składanie do księgowości miesięcznych zestawień. Umożliwienie komisji spisu
z natury artykułów żywnościowych znajdujących się w magazynach. Odbieranie faktur VAT za zakupione surowce i produkty spożywcze oraz prowadzenie rejestru faktur. Naliczenie odpłatności za pobyt w przedszkolu oraz ustawowych odsetek. Dokonywanie odpisu dzieci nieobecnych. Weryfikacja wyciągów bankowych. Tworzenie wykazów rodziców zalegających z odpłatnościami
1) dekretowanie i księgowanie dokumentów finansowo-księgowych zgodnie z obowiązującą klasyfikacją;
2) prowadzenie dokumentacji dotyczącej wydzielonego rachunku dochodów własnych;
3) prowadzenie rejestrów zakupów i sprzedaży VAT;
4 )wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonych w ramach prac prowadzonych na zajmowanym stanowisku.
Więcej informacji na temat ogłoszenia o naborze: www.bip.zsp3.legionowo.pl
od 6 900 do 9 500 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Intendent (przedszkolny)
Legionowo
Wygasła: 14.06.2024
Umowa o pracę na czas określony
Obowiązki:
Zaopatrzenie w artykuły żywnościowe. Przyjmowanie od dostawców towaru. Planowanie jadłospisów. Pełnienie nadzoru nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni oraz prawidłowym porcjowaniem posiłków przez personel obsługowy. Przestrzeganie zasad HACCP. Systematyczne prowadzenie karty kontroli. Zakup środków czystości na potrzeby kuchni. Składanie do księgowości miesięcznych zestawień. Umożliwienie komisji spisu z natury artykułów żywnościowych znajdujących się w magazynach. Odbieranie faktur VAT za zakupione surowce i produkty spożywcze oraz prowadzenie rejestru faktur. Naliczenie odpłatności za pobyt w przedszkolu oraz ustawowych odsetek. Dokonywanie odpisu dzieci nieobecnych. Weryfikacja wyciągów bankowych. Tworzenie wykazów rodziców zalegających z odpłatnościami
wysyłanie upomnień itp
od 5 390,4 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
kucharz
Legionowo
Wygasła: 31.01.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem żywnościowym od intendenta na dany dzień i każdorazowe potwierdzenie własnoręcznym podpisem na „Raporcie Żywieniowym”. Przyrządzanie
wraz z przydzielonym jej personelem
posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Przestrzeganie zachowania zasad i procedur HCCP
GHP
GMP i instruowanie podległych pracowników kuchni. Prowadzenie dokumentacji związanej z HCCP. Kierowanie pracą pomocy kuchennych. Dbałość o urozmaicenie potraw
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów
podawanie posiłków higienicznie i estetycznie. Codzienne
całkowite zużywanie pobranych z magazynów produktów. Codzienne pobieranie i właściwe przechowywanie próbek żywnościowych. I inne czynności
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie).
2. Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych.
3. Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi.
4. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.
5. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych
BHP
HACCP i ppoż. oraz dyscypliny pracy.
6. Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
7. Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek.
8. Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni.
9. Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu i nakryciu głowy.
10. Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń.
11. W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora.
12. Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 3.
13. Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie). Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych. Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie dyscypliny pracy. Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego. Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek. Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni. Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu i nakryciu głowy. Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń. W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora. Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3. Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora
Codzienne zamiatanie i zmywanie podłóg. Codzienna dbałość
odkurzanie dywanów. Codzienne wycieranie kurzu z parapetów
mebli
stolików i innych sprzętów znajdujących się w przydzielonym odcinku pracy. Codzienne opróżnianie pojemników na śmieci i ich dezynfekcja. Codzienne mycie tablic zielonych pisanych kredą w przydzielonch salach lekcyjnych. Codzienne wietrzenie sal lekcyjnych i korytarzy. Codzienne mycie umywalek
sedesów
pisuarów
glazury
posadzek oraz dezynfekcja muszli znajdujących się w przydzielonym odcinku pracy. Po zakończeniu pracy zamykanie okien i drzwi
uszkodzeniach w razie jego nieobecności dyrektorowi szkoły o zauważonych uszkodzeniach mebli i powierzonego sprzętu oraz narzędzi pracy. Dokładne czyszczenie
pastowanie
froterowanie podłóg raz w tygodniu. Odkurzanie ścian
sufitów
miejsc trudno dostępnych
obrazów
plansz itp
raz w miesiącu. Mycie okien
gablot
przeszklonych szaf itp
raz na kwartał. Wykonywanie innych poleceń dyrektora szkoły i bezpośredniego przełożonego
owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie
obieranie
czyszczenie).
2.Rozdrabnianie mięsa
warzyw
owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii
i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych.
3.Przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi.
4.Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.
5.Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy
przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych
BHP
HACCP i ppoż. oraz dyscypliny pracy.
6.Mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego.
7.Sprzątanie magazynów żywnościowych
kuchni
obieralni
zmywalni
łazienki
pokoju do przebierania
szafek ze sprzętem kuchennym
pranie ścierek.
8.Odpowiedzialność materialna za naczynia i sprzęt znajdujący się w kuchni.
9.Praca w kuchni w czystym
białym fartuchu
i nakryciu głowy.
10.Zgłaszanie intendentowi przedszkola lub dyrektorowi wszelkich zauważonych zagrożeń.
11.W okresie wakacji praca wg. harmonogramu ustalonego przez dyrektora.
12.Zgodne działanie ze wszystkimi pracownikami Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 3.
13.Wykonywanie innych poleceń zleconych przez dyrektora