Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Badanie rynku i analizę trendów, aby zrozumieć zachowanie i preferencje klientów oraz na tej podstawie opracowanie strategii marketingowej
Opracowywanie planów marketingowych i ich realizację, w tym kampanii reklamowych, akcji promocyjnych, działań na rynku online i offline oraz eventów
Zarządzanie budżetem marketingowym oraz określenie zwrotu z inwestycji (ROI) w kampanie marketingowe
Prowadzenie działań marketingowych na mediach społecznościowych, takich jak Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram czy YouTube, w tym tworzenie treści, kampanii reklamowych, organizacja konkursów i inicjatyw promocyjnych
Współpracę z zespołami sprzedażowymi i innymi działami w firmie, aby zapewnić spójne przekazy marketingowe
Analiza danych marketingowych, w tym wskaźników wydajności i efektywności kampanii reklamowych oraz przygotowywanie raportów marketingowych
Wykorzystywanie narzędzi marketingowych, takich jak SEO, SEM, e-mail marketing, marketing szeptany, Google Ads, Facebook Ads i inne, w celu osiągnięcia celów marketingowych
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
Szukamy osoby pozytywnie zakręconej, lubiącej swój zawód
Jeżeli o kawie wiesz niemal wszystko, lubisz pracę w zespole, dobrze czujesz się w roli szkoleniowca i potrafisz przekazać wiedzę techniczną to koniecznie do nas napisz 😉
U nas będziesz mógł rozwijać swoją pasję, a dodatkowo będziesz miał ciekawe zadania z zakresu budowania marki, rozwoju biznesu urządzeń kolbowych i nie tylko
Dzięki pracy u nas rozwiniesz swoje umiejętności min. z zakresu:
• pracy projektowej
• prezentacji gotowych rozwiązań biznesowych
• budowania konceptów kawowo- gastronomicznych
• szkolenia zespołu z obszarów pracy baristy
• tworzenia ofert, dokumentacji niezbędnych do wykonywania ww. funkcji
U nas będziesz mógł rozwijać swoją pasję, a dodatkowo będziesz miał ciekawe zadania z zakresu budowania marki, rozwoju biznesu urządzeń kolbowych DallaCorte, Compak i nie tylko
Dzięki pracy u nas rozwiniesz swoje umiejętności min. z zakresu:
Pracy projektowej
Prezentacji gotowych rozwiązań biznesowych
Budowania konceptów kawowo- gastronomicznych
Szkolenia zespołu z obszarów pracy baristy
Tworzenia ofert, dokumentacji niezbędnych do wykonywania w.w. funkcji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji
aktywne budowanie sprzedaży i obsługa klientów Spółki
zorganizowana, projektowa praca w realizacji zadań
opracowanie i wdrażanie planów strategii sprzedaży dla klientów
prowadzenie negocjacji i zawieranie umów z klientami
bliska współpraca z klientami gastronomicznymi (szefami kuchni, architektami, projektantami wyposażenia gastronomii obiektów gastronomicznych, kupcami, dyrektorami ds. gastronomii, inwestorami, etc.) jak również RETAIL, biura
bliska współpraca posprzedażowa z klientem w zakresie przygotowania receptur oraz ustawień na urządzeniach gastronomicznych
tworzenie ofert i kalkulacji
zwiększanie sprzedaży poprzez poszukiwanie nowych rynków zbytu
raportowanie aktywności, działań sprzedażowych i wyników sprzedaży
współpraca z zespołem oraz innymi działami
opracowanie i analiza aktywności rynku konkurencji