Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (4)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 4 )
Woźna 1/2 etatu K/M
Warszawa
Wygasła: 22.09.2024
Umowa o pracę na okres próbny
Obowiązki:
- utrzymanie w czystości i porządku przydzielonych pomieszczeń (zgodnie
z przydziałem metrażu) oraz znajdujących się w nich sprzętów i urządzeń zgodnie
z wymogami higieny
- szczególna dbałość o czystość toalet i ciągów komunikacyjnych
- piecza nad bezpieczeństwem budynku i całością sprzętu szkolnego oraz nad urządzeniami instalacyjnymi
- w przypadku wykonywania prac z wykorzystaniem urządzeń mechanicznych
i elektrycznych - stosowanie się do instrukcji ich obsługi
- zgłaszanie do kierownika gospodarczego lub konserwatora zauważonych uszkodzeń sprzętu
przepalonych świetlówek
itp
- dozorowanie drzwi wejściowych według ustaleń kierownika
- wykonywanie innych czynności wynikających z potrzeb szkoły
zleconych przez dyrektora szkoły
jego zastępcę lub kierownika (z wyjątkiem załatwiania spraw na rzecz pracowników szkoły)
- kontrola ruchu osób wchodzących na teren budynku szkoły oraz kierowanie interesantów do odpowiednich pracowników szkoły
- podczas przerw w zajęciach lekcyjnych przebywanie na przydzielonych odcinkach pracy w celu sprawowania nadzoru nad zachowaniem czystości i porządku w toaletach i ciągach komunikacyjnych
- przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię
- obieranie
krojenie
szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy
- utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego
- dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym
- czyszczenie sprzętu kuchennego
powierzchni stołów
podłóg i maszyn
- zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy
- doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom
- pozostałe prace porządkowe
mające na cale utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu