1. Pracodawca
  2. Warszawa
  3. SAINT-BODY sp. z o.o.
Ocen
poleca firmę Opinie ()
Ocena ogólna pracodawcy

SAINT-BODY sp. z o.o.

WARSZAWA, UL. ŚWIĘTOKRZYSKA 30 / 63

Dodaj opinię, pomóż innym znaleźć dobrego pracodawcę

Wszystkie ( 0 ) Pozytywna ( 0 ) Neutralna ( 0 ) Negatywa ( 0 )

Użytkownik: Administrator

Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Pokaż więcej >
Czy opinia była pomocna? 0 0
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.

Rekrutacje prowadzone przez firmę:

Wszystkie (3) Aktualne ( 0 ) Archiwalne ( 3 )

Technolog Żywności – Kierownik Projektu

wielkopolskie
Wygasła: 09.09.2021
pełny etat
umowa o pracę
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Twoim zadaniem będzie prowadzenie projektu uruchomienia produkcji spożywczej w kategorii żywności gotowej ze szczególnym naciskiem na:
  • ⋅ wdrażanie nowych wyrobów
  • ⋅ koordynowanie projektów
  • ⋅ realizację testów jakościowych i użytkowych produktów
  • ⋅ opracowanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną, przygotowanie i aktualizacje dokumentacji HACCP
  • ⋅ planowanie i nadzór produkcji
  • ⋅ współpraca z naszymi zagranicznymi partnerami w zakresie rozwoju produktów
  • ⋅ współpraca z dostawcami surowców
  • ⋅ wdrożenie procedur nadzoru jakości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog Żywności – Kierownik Projektu

dolnośląskie
Wygasła: 09.09.2021
pełny etat
umowa o pracę
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Twoim zadaniem będzie prowadzenie projektu uruchomienia produkcji spożywczej w kategorii żywności gotowej ze szczególnym naciskiem na:
  • ⋅ wdrażanie nowych wyrobów
  • ⋅ koordynowanie projektów
  • ⋅ realizację testów jakościowych i użytkowych produktów
  • ⋅ opracowanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną, przygotowanie i aktualizacje dokumentacji HACCP
  • ⋅ planowanie i nadzór produkcji
  • ⋅ współpraca z naszymi zagranicznymi partnerami w zakresie rozwoju produktów
  • ⋅ współpraca z dostawcami surowców
  • ⋅ wdrożenie procedur nadzoru jakości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne

Technolog Żywności – Kierownik Projektu

łódzkie
Wygasła: 09.09.2021
pełny etat
umowa o pracę
specjalista (Mid / Regular)
Obowiązki:
  • Twoim zadaniem będzie prowadzenie projektu uruchomienia produkcji spożywczej w kategorii żywności gotowej ze szczególnym naciskiem na:
  • ⋅ wdrażanie nowych wyrobów
  • ⋅ koordynowanie projektów
  • ⋅ realizację testów jakościowych i użytkowych produktów
  • ⋅ opracowanie i nadzór nad dokumentacją technologiczną, przygotowanie i aktualizacje dokumentacji HACCP
  • ⋅ planowanie i nadzór produkcji
  • ⋅ współpraca z naszymi zagranicznymi partnerami w zakresie rozwoju produktów
  • ⋅ współpraca z dostawcami surowców
  • ⋅ wdrożenie procedur nadzoru jakości
Pokaż więcej >>
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne