Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Brak treści. Ta firma nie uzupełniła zakładki “O firmie”.
Rekrutacje prowadzone przez firmę:
Wszystkie (64)Aktualne ( 0 )Archiwalne ( 64 )
Dietetyk
Sosnowiec
Wygasła: 21.05.2024
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Obowiązki:
- ustalanie jadłospisów
- znajomość programu MAPI
- kontrola poprawności pracy na kuchni
- udział w zamawianiu towaru pod kątem diet
Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 miesiąca
później umowa o pracę.
Praca od 6:00 do 14:00 albo od 7:00 do 15:00
od 30 PLN
Ogłoszenie Archiwalne
Ogłoszenie Archiwalne
Kierownik Zespołu
Rymanów
Wygasła: 21.04.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
kierownik / koordynator
Obowiązki:
Planowanie oraz nadzór pracy podległego personelu
Nadzór nad stanem technicznym i sanitarnym maszyn i urządzeń, usuwanie usterek powstałych w trakcie pracy, eliminowanie przestojów
Nadzór nad prawidłowym przygotowywaniem i pakowaniem posiłków pod względem jakościowym i ilościowym z zachowaniem obowiązujących receptur
Dokonywanie oceny jakościowej wykorzystywanych półproduktów oraz dbałość w procesie konfekcjonowania
Planowanie nakładów materiałowych i finansowych związanych z prowadzoną działalnością żywieniową
Prawidłowe i terminowe sporządzanie dokumentów sprawozdawczych wskazanych przez pracodawcę
Systematyczne szkolenie pracowników dotyczące obowiązujących standardów i procedur
Przestrzeganie higieny osobistej oraz przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż
Prowadzenie szkoleń dotyczących przestrzegania higieny osobistej, przepisów sanitarnych, BHP i Ppoż. dla nowozatrudnionych pracowników
Nadzór nad przestrzeganiem HACCAP na terenie obiektu
Dbanie o wysoką higienę produkcji i właściwy stan sanitarny pomieszczeń bloku żywieniowego
Przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej w trakcie całego procesu produkcyjnego
Niezwłoczne zgłaszanie wszelkich usterek i nieprawidłowości sprzętu kuchennego
Nadzór nad przestrzeganiem czasu pracy podległych pracowników - z godnie z ustalonym grafikiem
Menedżer ds. rozwoju cateringu komercyjnego i realizacji inwestycji
Wrocław
Wygasła: 03.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Stworzenie i wprowadzenie skutecznej strategii rozwoju cateringu opartego o sprzedaż komercyjną i vendingową na terenie całej Polski
Prowadzenie i nadzór nad realizacją inwestycji modernizujących miejsca świadczenia usługi (uzgodnienia projektów technologicznych, dobór sprzętu gastronomicznego, nadzorowanie remontów budowlanych)
Menedżer ds. rozwoju cateringu komercyjnego i realizacji inwestycji
Wrocław
Wygasła: 14.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca mobilna
menedżer
Obowiązki:
Stworzenie i wprowadzenie skutecznej strategii rozwoju cateringu opartego o sprzedaż komercyjną i vendingową na terenie całej Polski
Opracowanie metodologii analizy potencjału lokalizacji miejsca
Stworzenie planów strategicznych wdrożenia i prowadzenia rozwoju produktu w trzech modelach: model 1 – w obecnie funkcjonujących bufetach szpitalnych Impel Catering jako uzupełnienie sprzedaży, model 2 – w lokalizacjach poza bufetem Impel Catering w szpitalach, gdzie świadczy usługę Grupa Impel, model 3 – w pozostałych lokalizacjach – dworce, zakłady pracy
Bieżące monitorowanie rynku komercyjnego i vendingowego oraz udział w postępowaniach przetargowych oraz konkursach ofert
Prowadzenie spraw marketingowych i promocyjnych (ustalanie akcji promocyjnych i ich wdrażanie do realizacji)
Określenie i bieżące raportowanie zagrożeń i wąskich gardeł we wszystkich procesach
Opracowanie wyliczeń rentowności dla poszczególnych punktów sprzedaży
Stworzenie strategii zarządzania oraz macierzowy nadzór merytoryczny nad działalnością punktów komercyjnych (bufety, bistra)
Prowadzenie i nadzór nad realizacją inwestycji modernizujących miejsca świadczenia usługi (uzgodnienia projektów technologicznych, dobór sprzętu gastronomicznego, nadzorowanie remontów budowlanych)
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Praca w kuchni na terenie szpitala od 4:00 do 12:00
według grafiku. Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
mogą być osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Charakterystyka pracy: przygotowywanie i pakowanie posiłków do pojemników
dbanie o czystość na miejscu pracy. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Praca również dla seniora. Oferta także dla obywateli Ukrainy z komunikatywnym językiem polskim w mowie i piśmie
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego