Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Menedżer ds. rozwoju cateringu komercyjnego i realizacji inwestycji
Wrocław
Wygasła: 03.02.2024
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
menedżer
Obowiązki:
Stworzenie i wprowadzenie skutecznej strategii rozwoju cateringu opartego o sprzedaż komercyjną i vendingową na terenie całej Polski
Prowadzenie i nadzór nad realizacją inwestycji modernizujących miejsca świadczenia usługi (uzgodnienia projektów technologicznych, dobór sprzętu gastronomicznego, nadzorowanie remontów budowlanych)
Menedżer ds. rozwoju cateringu komercyjnego i realizacji inwestycji
Wrocław
Wygasła: 14.12.2023
pełny etat
umowa o pracę
praca mobilna
menedżer
Obowiązki:
Stworzenie i wprowadzenie skutecznej strategii rozwoju cateringu opartego o sprzedaż komercyjną i vendingową na terenie całej Polski
Opracowanie metodologii analizy potencjału lokalizacji miejsca
Stworzenie planów strategicznych wdrożenia i prowadzenia rozwoju produktu w trzech modelach: model 1 – w obecnie funkcjonujących bufetach szpitalnych Impel Catering jako uzupełnienie sprzedaży, model 2 – w lokalizacjach poza bufetem Impel Catering w szpitalach, gdzie świadczy usługę Grupa Impel, model 3 – w pozostałych lokalizacjach – dworce, zakłady pracy
Bieżące monitorowanie rynku komercyjnego i vendingowego oraz udział w postępowaniach przetargowych oraz konkursach ofert
Prowadzenie spraw marketingowych i promocyjnych (ustalanie akcji promocyjnych i ich wdrażanie do realizacji)
Określenie i bieżące raportowanie zagrożeń i wąskich gardeł we wszystkich procesach
Opracowanie wyliczeń rentowności dla poszczególnych punktów sprzedaży
Stworzenie strategii zarządzania oraz macierzowy nadzór merytoryczny nad działalnością punktów komercyjnych (bufety, bistra)
Prowadzenie i nadzór nad realizacją inwestycji modernizujących miejsca świadczenia usługi (uzgodnienia projektów technologicznych, dobór sprzętu gastronomicznego, nadzorowanie remontów budowlanych)
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Praca w kuchni na terenie szpitala od 4:00 do 12:00
według grafiku. Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
mogą być osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Charakterystyka pracy: przygotowywanie i pakowanie posiłków do pojemników
dbanie o czystość na miejscu pracy. Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Praca również dla seniora. Oferta także dla obywateli Ukrainy z komunikatywnym językiem polskim w mowie i piśmie
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego
Doradztwo dietetyczne, opracowywanie jadłospisów i receptur potraw
Kontrola jakości potraw, zapewnianie walorów smakowych, odpowiedniej temperatury oraz estetyki posiłków
Opiniowanie, wprowadzanie nowych rozwiązań w zakresie poprawy ekonomiki produkcji (np. nowe surowce, zamienniki)
Doradztwo dietetyczne zgodne z aktualnymi trendami w zakresie żywienia
Współpraca z innymi technologami/dietetykami, wyznaczanie kierunku działań, budowanie swojego autorytetu jako eksperta w dziedzinie odżywiania
Optymalizacja procesów produkcyjnych
Inicjowanie, organizowanie i nadzorowanie realizacji nowych technologii
Przeprowadzanie szkoleń instruktażowych w zakresie funkcjonalności oraz użytkowania dziedzinowych programów informatycznych z zakresu żywienia zbiorowego