Czy macie jakieś informacje na temat pracy w tej firmie? Jak wygląda atmosfera? Czy wynagrodzenie jest dobre? Czy są jakieś benefity? Jakie są warunki pracy? Z góry dzięki!
Tworzenie karty menu. Kontrola nad serwowanymi posiłkami w restauracji pod względem wizualnym oraz smakowym. Przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe i cateringi. Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni. Wsparcie pracowników. Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości
bezpieczeństwa i higieny pracy. Pilnowanie kosztów i poziomu Food Cost. Robienie zamówień na kuchnię. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 (według grafiku ustalonego z pracodawcą)
Tworzenie karty menu. Kontrola nad serwowanymi posiłkami w restauracji pod względem wizualnym oraz smakowym. Przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe i cateringi. Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni. Wsparcie pracowników. Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości
bezpieczeństwa i higieny pracy. Pilnowanie kosztów i poziomu Food Cost. Robienie zamówień na kuchnię. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 (według grafiku ustalonego z pracodawcą)
Tworzenie karty menu. Kontrola nad serwowanymi posiłkami w restauracji pod względem wizualnym oraz smakowym. Przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe i cateringi. Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni. Wsparcie pracowników. Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości
bezpieczeństwa i higieny pracy. Pilnowanie kosztów i poziomu Food Cost. Robienie zamówień na kuchnię. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 (według grafiku ustalonego z pracodawcą)
Tworzenie karty menu. Kontrola nad serwowanymi posiłkami w restauracji pod względem wizualnym oraz smakowym. Przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe i cateringi. Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni. Wsparcie pracowników. Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości
bezpieczeństwa i higieny pracy. Pilnowanie kosztów i poziomu Food Cost. Robienie zamówień na kuchnię. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 (według grafiku ustalonego z pracodawcą)
Tworzenie karty menu. Kontrola nad serwowanymi posiłkami w Restauracji pod względem wizualnym oraz smakowym. Przygotowywanie menu na imprezy okolicznościowe i cateringi. Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni. Wsparcie pracowników. Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości
bezpieczeństwa i higieny pracy. Pilnowanie kosztów i poziomu Food Cost. Robienie zamówień na kuchnię. Praca od poniedziałku do niedzieli
w godzinach 12-22 (według grafiku ustalonego z pracodawcą)